با سلام
شاید با این متنی که گفتید بشه
اما یه اشاره ای هم بشه که برای استفاده از اینترنت میخواید درست میشه
چون اگه به این باشه شما با کارت هم میتونید اینترنت بگیرید
موفق باشید.
با سلام
شاید با این متنی که گفتید بشه
اما یه اشاره ای هم بشه که برای استفاده از اینترنت میخواید درست میشه
چون اگه به این باشه شما با کارت هم میتونید اینترنت بگیرید
موفق باشید.
سلام
اتفاقاً گفتید با کارت بعضی جاها با کارت دانشگاه مجازی که همون پیام نور باشه هم سرعت بالای 128 میدند چند جا بود من پرسیدم میدادند .
با سلام
بله بعضی جاها
من خود دوستم از یه شرکت درپیتی در یه منطقه درپیتبا کارت گرفته تازه کارت هم قدیمی بوده
و دقت نکردن به تاریخش
اما عرف این هست که یه نامه هم باشه که متقاضی میخواد از اینترنت برای تحقیق و اینا استفاده کنه
البته اینم محدودیت داره
مثلا به نخبه ها و کسانی که در مقاطع بالا مثه دکترا و فوق لیسانس هستن سرعت های بالاتر از 1 مگ هم میدن
موفق باشید.
سلام
درپیت !!!!!!!!! نه من از یکی از نمایندگی های صبانت سوال کردم مثل اینکه اگه مرفتم شرکت بدون نامه هم میدادگفت اگه کارت دانشجویی هم باشه قبول میکنیم بهش گفتم کارت دانشجویی ندارم گفت مدارک را بفرست تا ببینیم چی میشه
![]()
ولی یکی از شرکت های معروف هم بود فکر کنم که با کارت دانشگاه مجازی میداد .
اینا همه به کنار شهراد بدون نامه 1 مگ هم میده![]()
کسی شرکتی سراغ داره که نت نامحدود حداقل 512 و ماهیانه حداکثر 20 تومن بده ؟؟!؟!!
سرعت دانلودش نمیخوام کمتر از 60 باشه !!
Last edited by mahy007; 12-10-2010 at 21:06.
با سلام
نه دوست عزیزم با این شرایطی که گفتید نیست
موفق باشید.
باید به امید مخابرات باشیذ البته اگر طرح افزایش سرعت خانگی تصویب و ابلاغ بشه.
مرکز مخابرات بنده شهید آیت ( شرق تهران ) و الان از سرویس های 128 صبانت استفده می کنم . چند وقتی است که سرعت میانگین دانلود شبانه صبانت از 35kb ( که سرعت پایینی بود ) به 25kb رسیده است و سرعت دانلود روزانه مانند قبل تقریبا 110kb است . کلا سرعت سرویس دهی صبانت خیلی نوسان دارد . از دوستان کسی برای مرکز مخابراتی بنده سرویس دهنده بهتری برای مخصوصا دانلود شبانه سراغ دارد . نظرتان راجب به سرویس های خود مخابرات چیست .
با سلام
دوست عزیزم البته برای سرعت های شبانه همینطوریه و نوسان زیاد هست و بعضا هم سرعت دانلود کم هست
اما در مورد مخابرات هم که گفتید سرعتش خیلی پایین تر از این حرفاس
چون در واقع اینترنت واقعی رو بهتون میده و به طور مثال سرعت روزانه دانلودتون 16 هست
موفق باشید.
سرعت adsl من اینه خوبه یا نه؟
به من توضیح بدین . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)