تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 940 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من یه کار خیلی خیلی باحال انجام دادم اونم برای خودم و کسانی که مثل من مشکل از نصب اورجینال ندارند ونمیتونند پچ های رسمی رو نصب کنن خب براتون توضیح خوبی میدم که چجوری به فکر ام افتاد

من اولاش خیال میکردم راهی نیست و باید بخرم یهو یادم افتاد که یه راهی هست شاید بتونم خلاصه توی اینترنت سرچ کردم ویه فایل تورنت گیرم اومد یه پی اس 70 مگابایتی بود اونو گرفتم حدود 2 درصد تا به اتمام دانلود ناقص شد یعینی سوخت رفتم فایل رو باز کردم دیدم فایل های نصب درست اورجینال هستند فقط پوشه img خالی بود خودم پوشه img رو بهش اضافه کردم و گفتم گو ر بابای کو نامی نصب شد و پچهاب و 1.20 رو راحت نصب کردم فردا براتون مواردی که بازیتون رو اورجینال نصب میکنه همراه با اموزش میزارم برید حالشو ببرید

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من ورژن reloded این بازی رو دانلود کردم یه فایل با پسوند iso هست که حجمش 7 گیگ هست
    این فایل رو چطوری باید روی dvd رایت کنم و نصب کنم ؟ چون روی یک dvd جا نمیشه !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید روی dvd 9 گیگ کپی کنی....این dvd های موجود 4.7 هستن

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من ورژن reloded این بازی رو دانلود کردم یه فایل با پسوند iso هست که حجمش 7 گیگ هست
    این فایل رو چطوری باید روی dvd رایت کنم و نصب کنم ؟ چون روی یک dvd جا نمیشه !
    يه رفيق دارم بلده يه كاري كنه كه وسط نصب دي وي دي 2 رو بخواد خيلي كارش جالب هست ولي من دقيق شيوه كار رو نميدونم بذار به همون شكل iso روي هاردت باقي بمونه ديگه اشكالي داره مگهيا مثلا بازي فايل هاي نصب رو با وينرار پك كن 2 تيكه كن يه تيكه رو روي دي وي دي 1 رايت كن تيكه 2 رو روي دي وي دي 2 هر وقت خواستي نصب كني اول فايل هاي نصب رو از روي دي وي دي ها اكستراكت كن روي هار بعد نصب كن بعد نصب فايل هاي setup رو حذف كن البته به قول فاشيست يه دفعه روي دي وي دي 8 گيگا بايتي رايت كن خيالت رو راحت كن

دوستان من یه کار خیلی خیلی باحال انجام دادم اونم برای خودم و کسانی که مثل من مشکل از نصب اورجینال ندارند ونمیتونند پچ های رسمی رو نصب کنن خب براتون توضیح خوبی میدم که چجوری به فکر ام افتاد

من اولاش خیال میکردم راهی نیست و باید بخرم یهو یادم افتاد که یه راهی هست شاید بتونم خلاصه توی اینترنت سرچ کردم ویه فایل تورنت گیرم اومد یه پی اس 70 مگابایتی بود اونو گرفتم حدود 2 درصد تا به اتمام دانلود ناقص شد یعینی سوخت رفتم فایل رو باز کردم دیدم فایل های نصب درست اورجینال هستند فقط پوشه img خالی بود خودم پوشه img رو بهش اضافه کردم و گفتم گو ر بابای کو نامی نصب شد و پچهاب و 1.20 رو راحت نصب کردم فردا براتون مواردی که بازیتون رو اورجینال نصب میکنه همراه با اموزش میزارم برید حالشو ببرید
    فهميدم چيكار كردي احسن به تو پسر فكر بكري كردي در واقع فايل هاي img رو كه از قبل خودت داشتي رو ريختي كنار فايل هاي دانلود شده ايول

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتراكتيو جان فكر نكنم توي يك فصل بتوني اول مقدماتي ها رو توي تيم ملي باشي آخر همون فصل هم بري جام جهاني يا جام ملتها بازي كني هر سال 6 - 7 تا بازي ملي مي توني داشته باشي نه بيشتر. مثلا من كه مليت اسپانيايي دارم سال اول طي 6 بازي ملي دور مقدماتي انتخابي جام جهاني بود بعد سال دوم آخر فصل جام جهاني در طي 7بازي ملي برگزار شد كه قهرمان شديو سال سوم انتخابي جام ملتهاي اروپا بود و سال چهارم جام ملتهاي اروپا. وقتي هم مليت ايروني برداري در سال هاي فرد يعني سالهايي كه جام ملتها و جام جهاني در آخر فصل نيست همون موقع كه بازي هاي انتخابي توي اروپا و آمريكا برگذار ميشه بازي هاي تداركاتي دعوت ميشي من عمر كثيفم رو گذاشتم پاي اين مود bal
    من قدرت رو با اون نرم افزار بردم بالا
    بعدش از بس گل ميزدم دعوت مي شدم به تيم ملي
    عجيب هم بود در اولين فصلم كه با آژاكس بودم دعوت شدم به تيم ملي برزيل و بازي هاي قهرماني امريكاي جنوبي بود

حتما اينكارو بكن
    اگه بشه چي ميشه
    اين خارجي ها با آپلود كردن iso بازي ها تو تورنت خيلي به ما كمك مي كنن

داره خودمونی میشه mahdi256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    In my DREAM

پيش فرض

در bal
    من از وقتی به تیم ملی دعوت شدم فقط از دقیقه 60 به بعد به من بازی می دند !!؟؟ چرا؟؟؟

وقتی L1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟

با تشکر

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

وقتی l1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟
    وقتی این دکمه رو نگه داری خود بازیکن برای خودش بازی میکنه یعنی جا گیری میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@STER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

لینک دانلود خراب نیست. دوتا لینک داره، یکی ماله Gaming و یکی ماله FileFront که سروره خوده Gaming در حاله حاظر پره
    میدونم آخه مشکل اینه که وقتی میخوام از سایت filefront بگیرم یه فایل 70 مگی رو میاره در صورتی که حجم این فایل همش 780 کیلو هستش.

حالا کسی این نرم افزار رو نداره؟

ببین، این کیت سرور یا کلاً برنامه های ادیت بازیکنی رو بر اساس یه ID Player میشناسه. در نسخه های قبلی می شد با تعریف ID Player مورد نظر فیس رو ایمپورت کرد. اما الان کیت سرور این امکان رو نداره. ساده ترین روش اینه که شما فیستون رو به جای فیس یکی از فیسای اصلی بازی ایمپورت کنی و اونو از داخل بازی انتخاب کنی!
    من منظورم از kit لباس برای تیمها بود.چون GDB folder های بعضی از تیم ها 3 تا لباس دارند که در بازی فقط دوتاشون رو نشون میده و لباس سوم تیم رو نشون نمیده.
    نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه؟

منظورت از ویرایششون چیه؟ شما نمی تونی فایل اصلی بازی رو همینجوری ادیت کنی. شما باید اول فایلهای صدا رو اکسپورت کن، بعد به یه فرمت فراگیر تبدیل کنی و بعد کارت رو اینجام بدی. وقتی تموم شد، دوباره به فرمت اولیه برگدونی و بعد ایمپورت کنی.

چجوری؟ با چه نرم افزاری میتونی بیشتر توضیح بدی؟ممنون
    Last edited by M@STER; 04-04-2009 at 03:27.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در bal
    من از وقتی به تیم ملی دعوت شدم فقط از دقیقه 60 به بعد به من بازی می دند !!؟؟ چرا؟؟؟

وقتی L1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟

با تشکر
    انتظار داري يه بازيكن 17 ساله رو از اول به بازي بگيرن شماره 10 رو همراه با بازوبند كاپيتاني رو بهش بدن؟ اول خودت رو بايد اثبات كني اگه توي 17 سالگي يعني سال اول توي دور انتخابي بهترين بازيكن و گلزن بشي و بتوني تيم مليت رو ببري جام جهاني سال آينده توي جام جهاني يكي از شماره هاي تك رقمي تيم (اگه مهاجم باشي 10) رو ميدن به تو تا حالشو ببري بعد 22 سالگي هم ميتوني بازوبند كاپيتاني تيم باشگاهي و ملي رو ببندي البته به شرط اينكه داراي بازيكن سال اروپا و جهان بشي و كاپ توي طلاي اروپا و جهان رو از از رياست فدراسيون فوتبال دريافت كني ويديوي جالبي هست اون مراسم اهداي توپ طلا

چجوری؟ با چه نرم افزاری میتونی بیشتر توضیح بدی؟ممنون
    با نرم افزار GGS (Game Graphic Studio)

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.اقا من كرك هم نصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.ولي چند تا چيز تغيير كرده.يه گزينه دانلود تو سيتينگ اضافه شده لوگوي ليگها هم عوض شده بوندسليگا هم اومده لوگوش ولي تيمها تغييري نكرده.چيكار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •