تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 722 از 923 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد اونوقت اون چه جوری انگلیسی رو به شما منتقل کنه و شما چطوری فارسی رو به اون بفهمونی؟ !
    دوست عزيز خودم بهش ميگم سطح زبانم چقدره تا زيادسطح بالا صحبت نکنه

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    معادل آب افتادن دهن چی میشه؟؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    معادل آب افتادن دهن چی میشه؟؟
    در اصل شما میخوای به چیزی اشاره کنید که دهنتون رو به اصطلاح اب میندازه که میشه این

it makes my mouth water

5. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

دوست عزيز خودم بهش ميگم سطح زبانم چقدره تا زيادسطح بالا صحبت نکنه
    oh ! good idea
    wish U success

7. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

arrange marrage با forced marrage چه فرقی دارند؟ چون هر دوتاشون معنی ازدواج اجباری دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من یاد گرفتن لغت به تنهایی روش اشنباهی است
    باید لغت را در جمله یاد بگیرید

به این سایت سری بزنید می توانید کلی لغت یاد بگیرید باشد که یاری رسان شما باشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب وقتی من پایه لغاتم ضعیف باشه نمی زاره ان طور که باید یاد بگیرم . تصمیم دارم برای شروع لغات کتاب 504 و کتاب لغات ضروری تافل را بخوانم که لغاتش را فکر کنم با مثال اورده یعنی یادگیری با جمله هم هست . ضمن اینکه علائم فونتیک و تلفظ هم داره . اما من یه مشکل دارموان اینکه می خوام لغات را با روش لایتنر یاد بگیرم که تکرار در تکرارهست . چطوری وبا چه روشی تلفظ یا علایم فونیتک لغات را یاد بگیرم . ایا لازم هست قبل از یادگیری لغات از کتاب یا نرم افزار یادگیری علایم فونتیک استفاده کنم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

. چطوری وبا چه روشی تلفظ یا علایم فونیتک لغات را یاد بگیرم . ایا لازم هست قبل از یادگیری لغات از کتاب یا نرم افزار یادگیری علایم فونتیک استفاده کنم
    شما اول باید فونتیک رو خوب یاد بگیرید ، که معمولا تو پیج های اول دیکشنری ها هستش ، بعد با استفاده از همین فونتیک دیکشنری نه فونتیک خود 504 تفظشو یاد بگیرید ! چون فونتیکی که 504 به کار

برده فرق میکنه و گنگ هستش البته اگه بتونید DVD کتاب رو تهیه کنید که نرم افزار 504 رو داره عالی میشه چون تلفظ میکنه لغات رو و مشککلی براتون پیش نمیاد !

لایتنر و این لوس بازیارو بیخیال شید ، با روشی که خود کتاب 504 گفته پیش برید ، لغات رو بخونید به همراه جمله هاش و بعد تا میتونید جمله سازی کنید !

11. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

arrange marrage با forced marrage چه فرقی دارند؟ چون هر دوتاشون معنی ازدواج اجباری دارند؟
    Forced Marriage در حقیقت یعنی اینکه یکی یا هر دو طرف بر خلاف خواسته خود و با یا به زور ازدواج کنند در حالیکه Arrange Marriage یعنی اینکه طرفین بزارن پدر مادر و یا شخص سومی انتخاب کنشون برای هم دیگه که اغلب در ایران دیده میشه ، همینطور در خانواده های سلطنتی.

خوب وقتی من پایه لغاتم ضعیف باشه نمی زاره ان طور که باید یاد بگیرم . تصمیم دارم برای شروع لغات کتاب 504 و کتاب لغات ضروری تافل را بخوانم که لغاتش را فکر کنم با مثال اورده یعنی یادگیری با جمله هم هست . ضمن اینکه علائم فونتیک و تلفظ هم داره . اما من یه مشکل دارموان اینکه می خوام لغات را با روش لایتنر یاد بگیرم که تکرار در تکرارهست . چطوری وبا چه روشی تلفظ یا علایم فونیتک لغات را یاد بگیرم . ایا لازم هست قبل از یادگیری لغات از کتاب یا نرم افزار یادگیری علایم فونتیک استفاده کنم
    ۵۰۴ خیلی خوب هست. جعبه لاینتر رو شخصا پیشنهاد نمیکنم.
    شما سعی کنید واژه های جدید رو مثلا با دیدن یک فیلم، بازی و یا اخبار یاد بگیرید!‌مثلا یه دیالوگ می رسید که:
    He defected with the rest of you?
    hey? whats his alias ?
    خب مثلا معنی Defected و Alias رو نمیدونید!
    در دیکشنری سرچ میکنید:
    Defected که همون گذشته Defect هست :
    Defect : |di'fekt|
    Verb [no obj.]
    abandon one's country or cause in favor of an opposing one : He defected to Soviet Union after the war.
    کاستی،نقص،غیب شدن و...
    خب حالا معنی و تلفظش رو یاد گرفتید. حالا در معنی مثلا abandon رو نمیدونید یعنی چی که دقیقا اولین کلمه 504 هست!
    میتونید برای abandon هم همین کار رو انجام بدید!
    یعنی شما در یک فیلم مثلا ۴۰ دقیقه ای نزدیک به ۳۰-۴۰ کلمه رو یاد میگیرید با تلفظ که خب چون در موقعیت مناسب دیدید اون رو و مطمئنا راه جذابی هست به یادتون میمونه ، در ضمن این کلمات اغلب کلمات رایج هستند!
    به نظر من این بهترین راه هست... البته ۵۰۴ رو هم خوندم و کتاب خوبیه...خوبه فقط...همین!
    در مورد فونتیک هم از همین راه سریع یاد میگیرید... فونتیک چیزیه که اگه بخواید بشینید و حفظ کنید به درد نمیخوره!‌باید کاربردی یاد بگیرید.... انتظار هم نداشته باشید همین فردا کلماتی که امشب یاد گرفتید رو حفظ باشید! هر شب دور کنید + و سعی کنید در محاوره استفاده کنید! اصلا شما شخصا بیاید اینجا انگلیسی با کلماتی که یاد گرفتید سوال کنید! گفته شده سوالات فارسی درا ینجآ!‌نگفته انگلیسی نگید که!
    Last edited by gap; 01-03-2013 at 18:34.

13. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه هم سفر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

Forced Marriage

۵۰۴ خیلی خوب هست. جعبه لاینتر رو شخصا پیشنهاد نمیکنم.
    شما سعی کنید واژه های جدید رو مثلا با دیدن یک فیلم، بازی و یا اخبار یاد بگیرید!‌مثلا یه دیالوگ می رسید که:
    He defected with the rest of you?
    hey? whats his alias ?
    خب مثلا معنی Defected و Alias رو نمیدونید!
    در دیکشنری سرچ میکنید:
    Defected که همون گذشته Defect هست :
    Defect : |di'fekt|
    Verb [no obj.]
    abandon one's country or cause in favor of an opposing one : He defected to Soviet Union after the war.
    کاستی،نقص،غیب شدن و...
    خب حالا معنی و تلفظش رو یاد گرفتید. حالا در معنی مثلا abandon رو نمیدونید یعنی چی که دقیقا اولین کلمه 504 هست!
    میتونید برای abandon هم همین کار رو انجام بدید!
    یعنی شما در یک فیلم مثلا ۴۰ دقیقه ای نزدیک به ۳۰-۴۰ کلمه رو یاد میگیرید با تلفظ که خب چون در موقعیت مناسب دیدید اون رو و مطمئنا راه جذابی هست به یادتون میمونه ، در ضمن این کلمات اغلب کلمات رایج هستند!
    به نظر من این بهترین راه هست... البته ۵۰۴ رو هم خوندم و کتاب خوبیه...خوبه فقط...همین!
    در مورد فونتیک هم از همین راه سریع یاد میگیرید... فونتیک چیزیه که اگه بخواید بشینید و حفظ کنید به درد نمیخوره!‌باید کاربردی یاد بگیرید.... انتظار هم نداشته باشید همین فردا کلماتی که امشب یاد گرفتید رو حفظ باشید! هر شب دور کنید + و سعی کنید در محاوره استفاده کنید! اصلا شما شخصا بیاید اینجا انگلیسی با کلماتی که یاد گرفتید سوال کنید! گفته شده سوالات فارسی درا ینجآ!‌نگفته انگلیسی نگید که!

این روش یاد گرفتن لغت از فیلم را خوشم اومد
    حتما آزمایش می کنم
    سپاس

15. این کاربر از هم سفر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

کسی میتونه به من یک دیشکنری یا منبع انلاین جامع فارسی به انگلیسی معرفی کنه؟ من بعضی موقع ها، در این بلاد کفر ، به یک سری لغات نیاز دارم که هر چی می گردم نمیتونم پیداشون کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •