تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 1081 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
    حالا دیشب از طریق همون گزینه آپدیت آنتی ویروس آنلاین آپدیتش کردم و حدود 4 مگابایت دانلود کرد و آپدیت به روز شد.
    حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) گجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
    البته رو ویندوز 7
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان که هیچی اما وقتی ویندوز رو عوض کردی قبل از اینکه اولین بار آپدیت کنی توی تنظیمات آپدیت وارد شو. همون صفحه اول یک قسمت هست نوشته save آپدیت اون تیک رو بزن و یک پوشه برای محل جمع آوری انتخاب کن.

سپس اپدیت کن 140 مگ تقریبا برای اولین بار اپدیت میاد اما این پوشه رو همیشه داری و هروقت ونیدوز عوض کردی اپدیت رو می خواستی با خودت هرجا ببری و غیره میتونی این پوشه رو کپی بگیری و اپدیت رو انجام بدی با این پوشه.

اما اگه این کار رو نکنی 30 مگ اپدیت اولیه میاد برات که هیچی دوباره برای دفعه بعد اگه اپدیت خواستی بکنی نمیتونی بک اپ بگیری.

سلام دوست عزیز
    ((((همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
    حالا دیشب از طریق همون گزینه آپدیت آنتی ویروس آنلاین آپدیتش کردم و حدود 4 مگابایت دانلود کرد و آپدیت به روز شد.
    حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) کجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
    البته رو ویندوز 7)))))

بجه ها این سوال امروزم بود اما حالا یه سوال دیگه دارم.من وقتی این 4 مگ رو دانلود کردم گزینه ذخیره آپدیت رو تیک نزده بودم.و مث اینکه جواب سوال خودم رو تو تاپیک پیدا کردم که تو ورژن 2010 امکان برداشتن آپدیت به صورت دستی وجود نداره.
    خب
    برای همین اومدم و اون گزینه رو تیک زدم و یه مسیر بهش دادم.و باز با همون فایل آپدیت آفلاینم آپدیتش کردم که اون 140 مگ رو از همین جا برداره نه اینکه آپدیت آنلاین و بریزه تو مسیر مشخص شده.
    ولی اون فولدر خالی خالیه.انگار نه انگار که مسیری بهش دادم.این قضیش چیه؟
    مسلما وقتب هم که اینجوره و اون گزینه ذذخیره رو تیک زدم وقتی میخوام آپدیت آنلاین کنم میخواد حدود 140 مگ دانلود کنه اما وقتی اون گزینه تیک نداره همش 4 مگ دانلود میکنه.
    خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چی کار کنم.چرا فولدر مشخص شده همش خالیه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من اينترنت سكيورتي كسپر روي سيستمم نصبه وقتي اين نرم افزار رو CCProxy 2010 build 20100103 نصب مي كنم فايروال ويندوز از من سوال مي كنم دقيقا يادم نيست . مي خواستم ببينم با نصب اين في ل تر شك ن مشكلي براي سيستم پيش نمي ياد منظورم امنيت سيستمم هست.همچنين نظرتون راجع به ultra چيه؟
    نه مشکلی نیست اما چون پورت مرورگرت عوض میشه دیگه نمی تونه اسکن کنه دیتای سایت ها رو.

سلام دوست عزیز
    ((((همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
    حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) کجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
    البته رو ویندوز 7)))))

برای بک اپ گیری باید اون تیک رو بزنی و یک بار از اول اپدیت کنی و 140 مگ دان میکنه. مسیر رو عوض کنی دوباره از اول میشه.

پس الان یک بار دیگه باید مسیر بهش بدی و تیک رو بزنی و اپدیت کنی و 140 مگ بیاد دیگه هم مسیر عوض نکنی یا تیک رو برنداری.

راهه دیگه ای ندارید.

داره خودمونی میشه ali420's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمين اشغالي(افغانستان)

پيش فرض بهترين کيلي کاسپر سکاي

سلام خدمت همه دوستان اين انجمن!
    شما مي توانيد که به من ايميل نوشته و من بهترين کيلي انتي ويروس کاس پرسکاي را که به شکل نت ګروپ کار مي کنه را به شما تفديم کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از ali420 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    تو کسپر جایی وجود داره که بهش برنامه بدیم که مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت غیر فعال بشه ؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    تو کسپر جایی وجود داره که بهش برنامه بدیم که مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت غیر فعال بشه ؟
    خیر برای فعال و غیرفعال شدن نداره

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوستان دیسک نجات برای یکی میخوام بسازم که سیستمش ویروسی شده و زده گرافیک و همه چیز رو نابود کرده . باید چی جوری درست کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    البته رو ویندوز 7)))))

بجه ها این سوال امروزم بود اما حالا یه سوال دیگه دارم.من وقتی این 4 مگ رو دانلود کردم گزینه ذخیره آپدیت رو تیک نزده بودم.و مث اینکه جواب سوال خودم رو تو تاپیک پیدا کردم که تو ورژن 2010 امکان برداشتن آپدیت به صورت دستی وجود نداره.
    خب
    برای همین اومدم و اون گزینه رو تیک زدم و یه مسیر بهش دادم.و باز با همون فایل آپدیت آفلاینم آپدیتش کردم که اون 140 مگ رو از همین جا برداره نه اینکه آپدیت آنلاین و بریزه تو مسیر مشخص شده.
    ولی اون فولدر خالی خالیه.انگار نه انگار که مسیری بهش دادم.این قضیش چیه؟
    مسلما وقتب هم که اینجوره و اون گزینه ذذخیره رو تیک زدم وقتی میخوام آپدیت آنلاین کنم میخواد حدود 140 مگ دانلود کنه اما وقتی اون گزینه تیک نداره همش 4 مگ دانلود میکنه.
    خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چی کار کنم.چرا فولدر مشخص شده همش خالیه؟
    ممنون

سلام دوستان
    بالاخره درست شد.فهمیدم که باید چی کار کنم.شما وقتی از آپدیت آفلاین استقاده میکنید.ودر ادامه میخواید آپدیت آنلاین کنید
    باید آدرس آپدیت آفلاین رو توی باکس ذخیره آپدیت نوشت تا آپدیت های آنلاین رو توی همون فولدر بریزه.وگرنه اگر آدرس دیگه بدیم میاد و شروع میکنه 150 مگ دانلود میکنه.
    تو رو خدا زیاد تشکر نکید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ورژن نهائی kaspersky 2011 آمد

این هم لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ورژن نهائی kaspersky 2011 آمد

این هم لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این که تو سایتش هنوز نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •