برو به این قسمت:office/word option/advanced/ تو قسمت shoe document content قسمت numeral رو تنظیم کن رو hindi
برو به این قسمت:office/word option/advanced/ تو قسمت shoe document content قسمت numeral رو تنظیم کن رو hindi
با سلام
مثل عکس زیر از word option گزینه numeral رو روی context بزارید فکر کنم درست بشه
ویرایش (این پست با پست قبلی با هم ارسال شد)
Last edited by K1lou; 25-02-2012 at 18:02.
سلام نمیدونم برات کار میکنه یا نه ولی این رو هم امتحان کن
تمام متن یا جایی رو که خراب هست رو انتخاب کن بعد روی justify کلیک کن و یکی از حالت هاش رو انتخاب کن
سلام
اگه براتون مقدوره و موردی نداره ... فایلتون رو قرار بدید تا من یا دوستان دیگه هم امتحان کنیم.
چون نباید تصویری که تو Text box گذاشته میشه باعث به هم ریختن متن بشه.
نقل قول
نوشته شده توسط K1lou [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
متاسفانه با text box هم من نتونستم درست کنم توی text box هم همه چی بهم می ریزه
راه دیگه ای وجود نداره ؟
با تشکر
سلام
به جای text box از یکی ازگزینه های shapes مثلا مربع استفاده کن بعد add text رو انتخاب کن سپس تصویر را داخل اون insert کن بعد از گذاشتن تصویر کناره هاش رو سفید وحذف کن احتمالا مشکلت حل بشه!
Last edited by sohrab doaby; 25-02-2012 at 23:08.
با درود فراوان
هنگامی که برای فرمول نویسی در word 2007 از مسیر inser > object > microsoft equation 3.0 استفاده میکنم ارور زیر رو میده:
فرمول نویسی انجام میشه پرینت هم میگیره اما ارور مطمئنا یه کاستی رو نشون میده. ناگفته نمونه هنگام فرمول نویسی از مسیر عادی داخل خود word 2007 کار درست انجام میشه وارور هم نمیده. اگه میتونید لطفا بگید چکار باید بکنم که این کاستی برطرف بشه. یعنی چطور Equation Editor را re-install کنم ؟Equation Editor's MT Extra font is not available. Some characters will not display or print.Re-instal Equation Editor to properly install its fonts.
(ویندوز 7 – آفیس 2007 اینترپرایس سرویس پک 3)
سپاسگزارم
Last edited by sohrab doaby; 26-02-2012 at 01:45.
با سلام
یک نمونه براتون گذاشتم تا شما هم امتحان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.
شما فقط آرم مورد نظر رو در تکست باکس قرار بدید.
lمیشه اگه کسی می تونه جواب بده...............
آقای مصطفی اگر جواب منو داشتین میدادین باید بگم همه اون گزینه ها رو امتحان کردم جواب نداده
2 تا سوال دارم دوستان
اول اینکه میخوام تو ورد یه فرم بسازم و این فرم را برای حدود 60 نفر پر کنم مشخصاتشا چکار کنم
و سوال دوم این که برای تایپ حرفه ای ریاضیات در ورد باید چه کار کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)