راستی یه راه دیگه زمانبندیه ولی خاموش نمیشه دانلود قطع میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستی یه راه دیگه زمانبندیه ولی خاموش نمیشه دانلود قطع میشه.
یه نفر به من کمک کنه![]()
آقا پس یه سواله کلی ، ما بیایم اندیشه دوباره؟ اوضاع رو به راه هسـت؟این نوسان به این صورت که تو تست پست قبلی دیدید به ندرت پیش میاد و دو هفتست پینک اندیشه از 350-450 به 250-350 اومده ولی متاسفانه تایم اوت تو بهترین حالت هم به مقدار کم وجود داره
فکر کنم به امتحانش بیارزه ولی تو حساب کتاب فکر کنم شما اشتباه کردی
چون شاتل قیمتاش قیمت تمام شده هست یعنی مالیات و آبونمان مخابرات هم توش حساب می شه
ولی فکر کنم اندیشه اینا رو جدا حساب می کنه یعنی قیمت تمام شدش میشه 37500 که در مقایسه شاتل 5500 قیمتش گرونتره که با سرعتش جبران می شه
من یکی از دوستام تو لاکانی 384 شاتل داره می گه سرعتش 90 تا 100 خیلی هم راضی بود
باید تک تک سرویس های ISP ها رو مقایسه کنیم تا برای دوستان سرویس بهتر هر ISP رو معرفی کنیم
دوستانی که شاتل 256 دارن می شه یه تست سرعت بزارن ببینیم
شماهم اشتباه کردید
شرح كالا يا خدماتمبلغتعدادجمع رديفتخفیفعوارض و مالیاتاینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه35500013550000(0%)
10650
پرداخت 1 ماهه با احتساب0% تخفيف از: 1389/7/15 تا: 1389/8/15 آبونمان مخابرات (ماهيانه)0100(0%)
0
جمع كل:355000 ريال0 ptsجمع عوارض و مالیات:10650 مبلغ قابل پرداخت:365650 ريالچاپ سند
پیش شماره اش 77 هستش
128 مرکز 2 اندیشه
من که متوجه نشدم دقیقا منظورتون چی بود ولی فکر کنم آبونمان مخابرات تو فیش تلفن شما میاد نه توی پیش فاکتور ولی شاتل می گه که یه قرارداد با مخابرات داره که آبونمان رو خودش پرداخت می کنه و دیگه تو فیش تلفن نمیاد
منظورم این بود که گفتم 37500 میشه کلا
خوش به حالت داداش یه دستی به سر ما هم بکش.
اینم سرعت من
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
آقای Alves عزیز سرعت شما تو شب هم همینطوریه ؟ هیچ وقت افت سرعت یا نوسان نداری ؟ تایم اوت چطور ؟
سرویست خیلی عالیه واسم جالبه چرا اندیشه تو مراکز دیگه چنین سرویسی یا نداره یا خیلی کمه
آخه یکی از دوستام تو مرکز 8 اندیشه هست می گه قطعی زیاد داره یعنی بیشتر از Time out و پینگش می نالن
ولی ماله شما خیلی عالیه ،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)