با سلام ترینر بازی Need for Speed Most Wanted-Limited Edition میخواستم با تشکر از زحماتتون![]()
با سلام ترینر بازی Need for Speed Most Wanted-Limited Edition میخواستم با تشکر از زحماتتون![]()
سلام ترینر بازی conflict global storm میخواستم میدونم قدیمیه زیادم درخواست داده بودن ولی همه ترینر ها از سایت های اپلود برداشته شدن خود رمز های بازی هم که با نگه داشتن شیفتو اینا هست رو دارم ولی من میخوام جون خودم و گروه هم نامحدود بشه البته تو گوگل عکس سرچ کردم فکر کنم conflict global storm با conflict global terrorفرقی نداشت باشه ولی رو بازی من نوشته storm ورژنش هم نیافتم .بزارید لطفا
من قبلا این بای رو تموم کردم از همین رو میتونم از عکساش بفهمم الانم دیگه مطمئنم conflict global storm همون conflict global terror nهست
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید ترینر یا رمز سالم بازی های half life 2 ,left4dead,left4dead2 رو میخواستم با تشکر![]()
درود
ترینر بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای پول رو میخوام
سپاس
سلام دوستان
ترینر بازی stronghold3 farsi میخواستم،لطفا کمک کنید
ورژن بازی 1.8
سلام یه ترینر واسه assassins creed 2 میخوام و هر ترینری امتحان میکنم کار نمیده :@
سلام به همه ترینری اگه خواستید این جا درخواست بدید من واستون پیدا میکنم
البته اگه پیدا بشه
اگه بشه سیو هم میذارم
برای مشاهده ترینر هایی که تاکنون در سایت خودم قرار داده شده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
یادتون نره حتما اسم انگلیسی بازی رو بگید
با تمام پسوند ها و پیشوند هاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)