منم تبريك ميگم اين برد رو ...
ولي تيم خيلي هنوز كار داره تا به جايگاه واقعيه خودش برگرده !!!
منم تبريك ميگم اين برد رو ...
ولي تيم خيلي هنوز كار داره تا به جايگاه واقعيه خودش برگرده !!!
کار زیاد داره..!
اینجوری از پس لیورپول بر نمیایم..!
بازی برگشت تو انفیلد..!
بیچاره ایم اینجوری باشیم..!
سلام رفقای عزیز:
در مورد بازی دیشب بگم که خوب بود کل تیم بجز چن بازیکن.
من یه تحلیل کلی میکنم:
1:کاسیاس:بسیار خوب مثل همیشه چند ضربه خطرناک از حریف رو گرفت و نذاشت خطر بیشتری ایجاد بشه.
2:راموس:خوب بود در حملات هم شرکت میکرد اما گاهی از فضای پشت او حریف استفاده میکرد و گاهی هم بی دلیل در حملات توپ ها رو لو میداد.
3:په په: مثل همیشه مقاوم و استوار و بسیار خوب بجز در یک صحنه که مهاجم حریف از او رد شد.
4:کاناوارو:مثل په په بود در اکثر لحظات بازی بسیار خوب عمل کرد و نشان از این داره دفاع رئال سرو سامان گرفته است.
5:هاینتزه:بدترین بازیکن زمین به نظر تقریبا تمامی توپهای که در حملات با خود برد را لو داد و از دست داد و نا امید کننده ظاهر شد.
6:گاگو: بسیار خوب یک هافبک تدافعی کامل نشون داد که میتونه جای ردوندو رو برای ما پر کنه واقعا زیبا بازی کرد و هم در حمله ظاهر شد و هم در دفاع .
7:لاس:بسیار خوب اما اگر کمی از بازی پر انرژیش در بازی بکاهد و به عاقلانه بازی کردن اضافه کند بسیار مفید تر خواهد شد.
8:اشنایدر:بعد از مصدومیت مثل این بازی هیچگاه اون اشنایدر قبلی نشد و این بازی هم سایه ای از اشنایدر در بازی بود.
9:روبن:حرفی نمی ماند که بهترین بود بسیار زیبا بازی کرد و نشون داد اگر چن بازیکن باشه که بتونن اونو تغزیه کنند برای هر تیمی الهی مرگ محسوب میشود.
10:رائول:شاهزاده مادرید هنوز در این سن و سال میدود ، میجنگد ، و گل میزند. خوب بود و گل هم زد اما مهمتر از اون جنگندگی تلاش غیر قابل وصفش بود که باید توجه کرد.
11: هیگواین:این بازی اصلا سرعت لازم برای یک مهاجم رو نداشت میتونست راحت این بازی هم گلزنی کنه. که موفق نبود باید بگیم امروز روز هیگواین نبود.
12:فن در فارت:با عقل بازی میکنه و تکنیکهای زیبا و بسیار ظریفی رو بکار میگیره باید گفت واقعا قشنگ بازی میکنه اگر هم کمی در رئال جا بیفته و بیشتر بازی کنه بسیار موثر میشود.
13: هانتلار:هنوز در هلند بسر میبرد حتی در طول بودنش در زمین.
14:درنت:هیچ چیزی در رابطه با این عتیقه ندارم که بگم نه یک پاس خوب از او دیدیم نه یک حرکت خوب فقط مثل همیشه دیدم که با جاذبه زمین مشکل داره.
================================================== ===========
خوب این هم از تحلیل من در مورد بازیکنها .
در مورد کلیت تیم هم بگم که اگر قدر موقعیتهای خودمون رو میدونستیم راحت همین بازی با همین بازیکنها 4 تا زده بودیم.
تیم دیپور هم خییییییییییییلی ضعیف بودش بارسا کار شاقی نکرده 5 تا زده بهشون.
فعلا
یا حق
احمد جان تحلیل فوق العاده و کاملی داشتی. دیگه هیچ چیز خاصی از این بازی نمونده که نگفته شده باشه.
عالی بود.
این درنته و هاینزه از رئال برن همه چی درست میشه.
سلام
پرز که بیاد همشون اخراج میشن از تیم...![]()
سلام
پنجمین برد متوالی خودمون رو تبریک میگم ! واقعا لذت بخش بود
ولی حیف تو ضربه های آخر ضعیفیم باید 3-4 تا میزدیم
دم این روبن گرم چیکار میکنه همه رو جا میزاره
سلام.. از تحلیل بچه ها ممنون..
من دیشب فقط اعصابم سر این داغون بود که همش این خیابانی سعی میکرد رئال رو بکوبه!
حالا خوبه هیچی هم حالیش نیست و همش وسط بازی تپق میزد و اسم بازیکن ها رو اشتباه میگفت! حالا خوبه یه بازی ایران-استرالیا رو گفته اینقدر دارن نی نی به لالاش میذارن!
خب بازی خوب نبود انصافا! رئال فقط حمله میکرد همین ولی هوش رو در زدن گل به کار نمی برد! لاسانا هو واقعا عالی بود ولی خب به قول احمد بهتره عاقلانه تربازی کنه...
کاسیاس هم که به نظر من فوق العاده بود. روبن هم بد شانسی هی میاوورد حیوونکی... در هر حال تبریک
مرسی ممد جان بابت امتیاز ها و...
سوتی خیابانی رو دیدین؟خواست بگه :((این حرکت کاملا مشخص بود که آفسایده....))ولی وسط حرفش مکث کرد تا صحنه ی اهسته به طور کامل نشون داده بشه گفت:((این حرکت کاملا مشخص بود که افساید...................نیست!))![]()
خیابانی سوتی زیاد میده خیلی هم تسلط نداره بعضی موقع ها اصلا بازیکن ها رو اشتباهی میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)