تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 949 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

ما هم از خدامونه حرف شما درست باشه

ولی پست های قبلی رو بخونید جواب نمایندگی به بچه ها اینه که مصرف منصفانه لحاظ شده

بعد هم من خودم 2 روزه میبینم که از ساعت 12 شب به بعد سرعت 1 مگ بی یو میشه 80 کیلو و وقتی 1 گیگ دانلود کنم سرعتم میشه 10 کیلو تا ساعت 12 شب بعدی سرعتم همینه و دوباره همین روال تکرار میشه (شما خودتون اسم اینو چی میزارید)

البته اینم بگم نمایندگی خودم هنوز جوابی بهم نداده قراره امروز ازش جواب بگیرم

ویرایش:
    دقیقا سرویس نامحدودشما چیه ؟
    سرویس من محدوده 1مگ 6 گیگ
    من کلا نفهمیدم منظورتون این هست محدودیت روی نامحدود بودن یا سرعت گذاشتن کدومش منظورتون هست؟
    من این ماه بهترین ماه ، از موقعی که سرویس داشتم
    سرعت اصلا کم نشدش حتی یه ذره فقط صبح تا ظهر به صورت ناچیز کاهش سرعت دیده میشه! با تک کانکشن البته
    ولی بقیه اوقات روز عالی عالی
    اگر محدودیت گذاشته شما با 82195200 مسئولیت بالاتری نسبت به بقیه قسمت های شرکت فن آوا داره ببینید جوابشون چی هست
    اگرم نه صد در صد از طریق 195 شکایتتون رو اعلام کنید
    چون شرکت به اسم نامحدود ارائه میده .
    پ ن: از دوستانی که نامحدود دارند یه خواهش دارم اینکه حجمی که توی این ماه استفاده کردند رو با حجمی که توی سایت بخش قیمت های نامحدود چک کنن ببینند از اون حجم رد شده یا خیر
    ممنون میشم چک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز نامحدودی که نشه باهاش دانلود کرد نامحدود نیست الان دیگه نامحدود واقعی نداریم بعدشم شما بخوای ۱ گیگ دانلود کنی نزدیک ۷ ساعت طول میکشه زیر ۷۰ کیلوبایت فقط بدرد وب گردی میخوره فکر کن ۲۵ مگ رو بخوای دانلود کنی ۱۰ دقیقه طول میکشه تازه سرعتم کمتر از ۵۱۲ سابق فن آوا و پول نزدیک به ۱ مگ آسیاتک هم مثل فن آوا هر روز بعد از دانلود حدود ۱.۴ گیگ در روز سرعتت رو میکنه ۴۰ تا حالا درسته سرعت بعد محدودیتش یکم بالاتره از فن آوا ولی بازم نمی ارزه اینجوری حالا هر کسی هر نظری داره بعدشم من اینقدر ISP عوض کردم فعلا حوصله تخلیه ندارم همه شرکت ها مثل هم شدن
    آقاجون تو این موقعیت آسیاتک بهترین گزینست. حداقلش اینه که آسیاتک زمان محدودیتش سرعت میرسه به 40-50 نه اینکه مثل اینجا بشه 10! شما رو نمیدونم چقدر مصرف داری ولی خود من که آسیاتک داشتم شده بود ماهی تا 120 گیگ هم دانلود کرده بودم. بعدش بقول خودت سرعت 40-50 بدرد وب گردی میخوره ولی الان اینجا که هستیم وقتی اون حجمت تموم شه باید مودمو خاموش کنی تا جیره ای که فردا بهت میدن صبر کنی! البته شما هم حق داری حسو حال تخلیه و علافی رو نداری ولی برای مایی که عادت کردیم به دانلود نامحدود واقعا این وضعیت غیر قابل تحمله.

3. این کاربر از tourjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من موندم کی قضیه محدود شدن رو بیان کرد !!!
    آخه چرا از خودتون حرف در میارید که بقیه هم اشتباه کنند
    اتفاقا من توی این چند روز سرعتم بهتره شده ! محدود که هیچی تازه آزاد تر کردن
    آخه بچه مسلمون، قربون امضات بشم چرا فکر میکنی ما از خودمون داریم حرف در میاریم؟
    کافیه یه زنگ به خود شرکت بزنی و بپرسی وضعبت نامحدود رو. حالا حجمی رو چطوری سرویس دهی میکنه نمیدونم ولی:
    من خودم سرویس 2 مگ نامحدود دارم و ماهی 119900 تومن پول ریختم تو شیکم این علی اصغر طراوتی حرومزا*ه مدیرعامل فناوا. خب روز اولی که میخواستم سرویس بگیرم زنگ زدم فروش و پرسیدم که این گیگها که جلوی سرویسها نوشتید چیه و اونم گفت چیز خاصی نیست و ما نه مصرف منصفانه داریم و نه محدودت میکنیم و ... خلاصه سرویس رو خریدم تقریبا شیش ماه پیش. تو این شیش ماه گذشته در مجموع حدود یک هفته قطع کامل بود و یک هفته هم کندی سرعت داشتم و بقیش توی هر ساعت شبانه روز با 8 تا کانکشن میرسیدم به سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه و در کل راضی بودم. تا اینکه توی هفته پیش چند بار قطع و وصل شد و یهو دیدم سرعتم شده 16 کیلوبایت در ثانیه! که زنگ زدم و پرسیدم گفتن مصرف منصفانه گذاشتیم و این حرفا که تو تاپیک خوندید حتما. برگشت گفت که شما 87 گیگ حجم دارید و تقسیم بر 30 روز میشه 2.9 و بعد از روزی 2.9 گیگ سرعتتون میشه 128 . زنگ زدم بقیه ماه رو همون لحظه کنسل کنم که گفتن پول پس نمیدیم!! خلاصه من نمیدونم این کارشون بغیر از کم فروشی و دزدی چه تعبیر دیگه ای میتونه داشته باشه! خلاصه گذاشتیم ساعت 12 رد شد و دیدم هنوز همون 16 کیلوبایته زنگ زدم پشتیبانی و مشخص شد که باید هر شب ساعت 12 زنگ بزنی خط رو ریست کنن یا خودت مودم رو خاموش روشن کنی تا برگردی به سرعت خوبت! بقول خود بیشرفشون Level اول سرعت! خلاصه پشتیانی گفت الان سرعت اوکی شد و قطع کرد. حالا من یه دانلود گذاشتم میبینم سرعت از 180 بالاتر نمیره!!! یعنی یه دزدی از حجم و یه دزدی از سرعت! تا اینجا علی اصغر طراوتی به کدملی 0384602711 به مقام سوپردزد ارتقا پیدا کرده. دوباره زنگ زدم با مسوول شیفت شب پشتیبانی آدمی به اسم نصیری صحبت کردم و گفت از دست من خارجه و حواله داد ما رو به شکایات و انتقادات. زنگ زدم اونجا با یه نفر صحبت کردم به اسم حبیبی میگه من وظیفم اینه که صدای شما رو به گوش مدیران و مسوولان برسونم.
    تا اینکه امروز بعد از دانلود 1.4 گیگ میبینم سرعت شده 16. زنگ زدم به پشتیبانی زنیکه رجبی ورداشته میگه طبق "جدول" که حالا معلوم نیست مادر کی تهیه کرده شما روزی "1.5" گیگ با سرعت 180 کیلوبایت (یعنی رسما دزدی سرعت رو تایید میکنه) میتونی داشته باشی و همینی هم هست که هست!!! یعنی من 120 هزار تومن دادم برای 45 گیگ
    که میفته گیگی 2666 تومن!!!!!!!!!!!
    زنگ زدم که تبدیل کنن سرویس رو به حجمی میگه زمانت صفر میشه و کل دانلود از سر ماه تا الانت هم از حجم کم میشه و مابهالتفاوت رو باید بریزی. میگم چقدره جواب میده "نمیدونم، سیستم حساب میکنه"
    به 195 هم شکایت کردم ولی خیلی خیلی بعیده که کاری بکنن واسه ما یوزر خونگی تا آدمی که دمبش تو شیش هفتا ارگان بنده
    آقای طراوتی که ظاهرت رو مثله بچه مسلومنا درست کردی، اگه اینو میخونی بدون حق الناس رو حتی خدا نمیتونه ببخشه و تو یکی اون دنیا دهنت سرویسه!
    Last edited by Bakhsh; 20-05-2015 at 11:02.

5. 5 کاربر از Bakhsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سرویس من محدوده 1مگ 6 گیگ
    من کلا نفهمیدم منظورتون این هست محدودیت روی نامحدود بودن یا سرعت گذاشتن کدومش منظورتون هست؟
    من این ماه بهترین ماه ، از موقعی که سرویس داشتم
    سرعت اصلا کم نشدش حتی یه ذره فقط صبح تا ظهر به صورت ناچیز کاهش سرعت دیده میشه! با تک کانکشن البته
    ولی بقیه اوقات روز عالی عالی
    اگر محدودیت گذاشته شما با 82195200 مسئولیت بالاتری نسبت به بقیه قسمت های شرکت فن آوا داره ببینید جوابشون چی هست
    اگرم نه صد در صد از طریق 195 شکایتتون رو اعلام کنید
    چون شرکت به اسم نامحدود ارائه میده .
    پ ن: از دوستانی که نامحدود دارند یه خواهش دارم اینکه حجمی که توی این ماه استفاده کردند رو با حجمی که توی سایت بخش قیمت های نامحدود چک کنن ببینند از اون حجم رد شده یا خیر
    ممنون میشم چک کنید
    رو نامحدود ها اعمال شده بخصوص سرویس های bu ولی من نمیدونم روی سرویس های gu هم به چه صورت اعمال شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چرا پاک بشه؟ حرف حق زدم جرات داری بگو چرا پاک بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کافیه یه زنگ به خود شرکت بزنی و بپرسی وضعبت نامحدود رو. حالا حجمی رو چطوری سرویس دهی میکنه نمیدونم ولی:
    من خودم سرویس 2 مگ نامحدود دارم و ماهی 119900 تومن پول ریختم تو شیکم این علی اصغر طراوتی حرومزا*ه مدیرعامل فناوا. خب روز اولی که میخواستم سرویس بگیرم زنگ زدم فروش و پرسیدم که این گیگها که جلوی سرویسها نوشتید چیه و اونم گفت چیز خاصی نیست و ما نه مصرف منصفانه داریم و نه محدودت میکنیم و ... خلاصه سرویس رو خریدم تقریبا شیش ماه پیش. تو این شیش ماه گذشته در مجموع حدود یک هفته قطع کامل بود و یک هفته هم کندی سرعت داشتم و بقیش توی هر ساعت شبانه روز با 8 تا کانکشن میرسیدم به سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه و در کل راضی بودم. تا اینکه توی هفته پیش چند بار قطع و وصل شد و یهو دیدم سرعتم شده 16 کیلوبایت در ثانیه! که زنگ زدم و پرسیدم گفتن مصرف منصفانه گذاشتیم و این حرفا که تو تاپیک خوندید حتما. برگشت گفت که شما 87 گیگ حجم دارید و تقسیم بر 30 روز میشه 2.9 و بعد از روزی 2.9 گیگ سرعتتون میشه 128 . زنگ زدم بقیه ماه رو همون لحظه کنسل کنم که گفتن پول پس نمیدیم!! خلاصه من نمیدونم این کارشون بغیر از کم فروشی و دزدی چه تعبیر دیگه ای میتونه داشته باشه! خلاصه گذاشتیم ساعت 12 رد شد و دیدم هنوز همون 16 کیلوبایته زنگ زدم پشتیبانی و مشخص شد که باید هر شب ساعت 12 زنگ بزنی خط رو ریست کنن یا خودت مودم رو خاموش روشن کنی تا برگردی به سرعت خوبت! بقول خود بیشرفشون Level اول سرعت! خلاصه پشتیانی گفت الان سرعت اوکی شد و قطع کرد. حالا من یه دانلود گذاشتم میبینم سرعت از 180 بالاتر نمیره!!! یعنی یه دزدی از حجم و یه دزدی از سرعت! تا اینجا علی اصغر طراوتی به کدملی 0384602711 به مقام سوپردزد ارتقا پیدا کرده. دوباره زنگ زدم با مسوول شیفت شب پشتیبانی آدمی به اسم نصیری صحبت کردم و گفت از دست من خارجه و حواله داد ما رو به شکایات و انتقادات. زنگ زدم اونجا با یه نفر صحبت کردم به اسم حبیبی میگه من وظیفم اینه که صدای شما رو به گوش مدیران و مسوولان برسونم.
    تا اینکه امروز بعد از دانلود 1.4 گیگ میبینم سرعت شده 16. زنگ زدم به پشتیبانی زنیکه رجبی ورداشته میگه طبق "جدول" که حالا معلوم نیست مادر کی تهیه کرده شما روزی "1.5" گیگ با سرعت 180 کیلوبایت (یعنی رسما دزدی سرعت رو تایید میکنه) میتونی داشته باشی و همینی هم هست که هست!!! یعنی من 120 هزار تومن دادم برای 45 گیگ
    زنگ زدم که تبدیل کنن سرویس رو به حجمی میگه زمانت صفر میشه و کل دانلود از سر ماه تا الانت هم از حجم کم میشه و مابهالتفاوت رو باید بریزی. میگم چقدره جواب میده "نمیدونم، سیستم حساب میکنه"
    به 195 هم شکایت کردم ولی خیلی خیلی بعیده که کاری بکنن واسه ما یوزر خونگی تا آدمی که دمبش تو شیش هفتا ارگان بنده
    آقای طراوتی که ظاهرت رو مثله بچه مسلومنا درست کردی، اگه اینو میخونی بدون حق الناس رو حتی خدا نمیتونه ببخشه و تو یکی اون دنیا دهنت سرویسه!
    دمت گرم خیلی قشنگ نوشتی این مدیرشون رو که میبینم حالم بد میشه یاد اختلاس و رانت و خشکه مذهبی میوفتم واییی چه غلطی کردم اومدم فن آوا / وقتی شنبه تخلیه کردم میفهمن که نباید حجم دزدی بکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که اخر ماه قطع میکنم فقط نمیدونم چه سرویسی بگیرم .
    نامحدودو بیخیال سرویس با حجم بالا و شبانه خوب تا حول و حوش همین 120 تومن کسی سراغ داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دمت گرم خیلی قشنگ نوشتی این مدیرشون رو که میبینم حالم بد میشه یاد اختلاس و رانت و خشکه مذهبی میوفتم واییی چه غلطی کردم اومدم فن آوا / وقتی شنبه تخلیه کردم میفهمن که نباید حجم دزدی بکنن
    خوش به حالت که شنبه خلاص میشی! من 20 روز از سرویسم مونده (بعنی 80 هزار تومن) سرعت و کیفیتش هم انقدر افتضاح شده که تنها کاری که به فکرم رسید این بود که پسورد وایفای رو بردارم همسایه ها استفاده کنن حداقل!
    طراوتی مدیرشون هم دقیقا همینی هستش که نوشتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم آلان مشکلم همین هست این کل داستانی که من داشتم اینجا تاپیک مطرح کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم به سازمان تنطیم مقررات تماس گرفتم هم با ۱۹۵ وزارت خونه در حال پیگیری شکایتم هستم... باید به جواب برسم با کلی دردسر پول یکسال و تهیه کردم...

من سرویس 1Mb/ps یکساله برنزی گرفتم از قرار داد من کلا ۲ ماه نگدشته که اینطوری شده سرعت من هم همین ۱۶Kb/ps شده یعنی ۱۰۲۴Kb/ps تقسیم به ۱۶ شده که به این عدد رسیدن.

توی روز روشن تمامی این شرکت ها دارن دزدی می کنن، با بخش فروش صحبت کردم می گم سرعت دایلاپ از اینکی آلان دارم استفاده می کن بیشتره... من ۶۲۰ هزار تومان برای چی به حساب شما ریختم...

زنگ زدم بخش قرارداد ها میگم من قرارداد کتبی از شما می خوام بر گشته می گه نمی تونیم به شما بدیم چون شرکت نیستین برور از صفحه کاربری سایت پرینت اسکرین بگیر!!!!!

خدای من توی چه سیستمی داریم زندگی می کنیم آخه؟؟؟؟؟

یعنی انقدر سکوت کردیم برای این اینترنت که همه جوره دارن بلا میارن سرمون، من حتی نمی تون سایت خود این شرکت باز کنم، فقط هم فن آوا مشکل ساز نیست از زیر ساخت که با گرون فروشی اینترنت داره به ISPها می فروشه بگیرین تا همین چند روز قبل ۱۱۸ که پولی شد و غیر، باید و باید شکایت ها پیگیری کرد اگر کار به قویه قضایه و هزار جای دیگه هم بکشه من تا آخرش وای میستم انقدر از حق خودمون گذشتیم که اینها هر کاری می کنند..

با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم می گه ما همجنین قانونی ابلاغ و تصوب نکردیم برای هیچ کدوم از ISPها دارن کار غیر قانونی انجام میدن....

دوستان شما چه ۲۰ روز چه یکسال از قرار دادتون منوده باشه باید پیگیری کنید..

من هم با و هزار جای دیگه توی فن آوا این چند روز تماس گرفتم باید پیگیری کنیم به خدا تمام توان مالی نداشتم که بیشتر از ۶۲۰ هزار تومان پرداخت کنم به اینها اعصاب هم نداشتم برای سیستم حجمی چون معلوم نیست چطوری محاسبه می کنن یکدفعه می بینید استفاده نکردید تموم شد، سرویس نامحدود برای همین گرفتم.... :( آلان هم که دارن اینطوری می کنند..
    همین چند دقیقه پیش پشت تلفن با همین مسول انتقاد پیشنها دعوام شد سر درد گرفتم....
    شماره مستقیم آقای حبیبی این هست: ۸۲۱۹۵۲۸۵

دوستان کلا باید پیگیر این طرح برای همه شرکت های اینترنتی بود... دنیا که به کدوم سمت میره ما به بی راهه

خدایا کمک کن از شر اینها خلاص بشیم
    Last edited by codex1; 20-05-2015 at 13:37.

12. 2 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یرادرم یه نت 1 مگ نامحدود مخابرات داره از چند سال پیش اما هر دفعه که گرونی چیزی شد هنوز داره به قیمت اولیه که خریده بود پرداخت میکنه هر چقدر هم دزد باشن این کارشون کاملا درسته ، منظورم اینه برای مشترکین قدیمیه خودش با مواردی که در قراردادش بوده برخورد میکنه و افزایش قیمت و... نمیده.
    حالا ما هم مشترک قدیمی هستیم اگه بخواد منصفانه این طرح رو اجرا کنند نباید برای ما این قانون اجرا شه این مورد اول
    و اینکه یک سوال دارم هر چیزی که اعمال میکنند کامل باید در قرار داد ،پنل ، سایت و جاهایی که دیده بشه درج بشه ، الان سوالم اینه:
    کجا نوشته شده بعد 40 گیگ سرعت شما میاد ر.ی نت 128 و حتی کمتر؟
    کجا نوشته شده بعد 40 گیگ شما تا روزی 1 گیگ ( بعضا 700-800 مگ) بیشتر با سرعت خودت نمیتونی استفاده کنی؟
    دوستانی که شکایت میکنن این موارد و هم در نظر بگیرن

14. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •