تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 722 از 1219 اولاول ... 222622672712718719720721722723724725726732772822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

میشه تو پلی 3 بازی های پلی 2 هم بازی کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلا محمد جان ببخشید اینقدر دیر جواب میدم .

این SMACK DOWN 2011 رو وقتی من patch 300 mb رو نصب کردم هم صداش درست شد هم داخل

بازی رفتم و کلی بازی کردم ولی فرداش دورباره هنگ کرد .

این بازیه یه patch دیگه هم داره که فکر کنم مشکل هنگ شدشنشو حل میکنه حجمش حدود 100 مگابایت است

خبر دقیقشو چند وقت دیگه بهت می دم. باید صبر کنی دنبال پچش بگردم .

این سری دانلود نکن وایسا اگر هنگ نکرد خودم بهت می گن دانلود کن .

به خدا این بازی های ps3 هم شده دردسرا ...

یه بازیش ایراد داره باید patch نصب بشه یه بازیش eboot ایراد داره یه بازی خرابه یه بازی ناقصه

فکر کنم همین جوری پیش بره کم کم دیونه شم ....
    ممنون پس حتما خبرم کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ببینید دوست من در مورد PS2 که خوب من نکته ای رو نگفتم و سعید گفت و خوب پاسخش بمونه برای خودش!

اما یه نکته ای رو در مورد خود کنسول ها بگم که هیچ گاه کنسول ها در حد و اندازه های قوی ترین PC زمان خودشون نیستن! و از نظر قدرت فاصله نسبتا زیادی در هنگام عرضه با High End PC های اون زمان دارن! این یه نکته!

اما بزرگ نمایی!

دوست من شما برین و دموی بازی KillZone2 رو تو همایش E3 سال 2005 ببینید بعد متوجه میشین که منظور از بزرگ نمایی که ما میگیم چیه. البته این اسمش دروغ هست و بزرگ نمایی نیست!

اما بحث من اینجا نیست بحث من سر موضوعی هست که اکثر همه گیمرها اونا بزرگ نمایی میدونن و اون هم تعریف افراطی از یک بازی !!

که مثالش هم زدم در مورد بازی های انحصاری سونی که سازنده هاش میگن روی هیچ کنسولی به جز PS3 اجرا نمیشد! و مثلا از فلان درصد قدرت کنسول برای ساخت فلان بازی استفاده شده!!

برای مثال سازنده های KZ 3 اول میان میگن که ما از 100 درصد قدرت PS3 در ساخت KZ3 میخوایم استفاده کنیم! ولی بعد که بازی عرضه میشه و خوب فروش میره میان میگن نه! ما باز هم نتونستیم از 100 درصد قدرتش استفاده کنیم! خوب این یعنی چی!؟

آخه اینا اسمش تبلیغه !!؟
    شما تبلیغات بازی های بزرگی مثل COD یا BF یا ... رو ببینید تا متوجه بشین اونا تبلیغ میکنن یا سازندگان بازی های انحصاری PS3 !!

همین چند وقت پیش هم خبر بود که برای تبلیغ BF3 قرار 100 ملیون دلار هزینه کنن!!

حالا شما بگین آیا این تبلیغه یا اونی که برای جلب توجه بازیش و فروش بیشترش میاد کنسول رقیب رو با حرف های عجیبش زیر سوال میبره!!؟

این جور تکنیک ها برای فروش بیشتر اسمش بزرگ نمایی هست دوست من نه تبلیغ!

اگه شما میگید که اینها بازی های بزرگی هستن پس دیگه چه نیازی به این حرفهاست!!؟

من همیشه گفتم که بازی های انحصاری PS3 اکثرش فوق العادس و واقعا ارزش داره که به خاطر هر کدومش آدم یه PS3 بخره!

بنده هم نه فن هستم و کولر هستم و نه چیزه دیگه ای!! بار ها هم توی تاپیک X360 انتقاد اون کنسول رو کردم! چون کلا آدم واقع گرا هستم!
    ولی خوب طرف دیگر ماجرا را هم باید در نظر داشت!
    پس اینجور حرفها زده میشه.خوب اینجور که شما میگی درسته در اون حدی که تعریف میشه ازش نیست اما بازم در سطح عالیه بازیاش.یعنی تو ذوق نمیخوره
    اینجوری که مثلا شما با یه تبلیغی مجذوب بازی بشی بخوای بازی کنی بخوره تو ذوقت.اصلا اینجوری نیست
    در ضمن آخه چه رقابتی مگه توی بازیهای انحصاری الان سونی رقابتی با کسی داره؟آقا همین الان جلوی بازیای انحصاری سونی رو بگیرن همون 3 4 تایی که مثال زدم تا 100 سال دیگه رقابتی ایجاد نمیکنه چون در سطح رقابت نیستن بازیای کنسول های دیگه
    اما به من میگن فن نامردا ایناها همین الان یکی گفتاین آقا فقط بلده بیاد اینجا یاس و ناامیدی بده و بگه پلی 3 فلان و فلان و بره اون وقت به من میگه فن

4. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

تو انجمن انقلاب شده چی شد یهو این همه ناظر پیدا شده ! قدیما هیچ کی نبود هر کاری می خواستیم می کردیم : ) بگذریم در خبر ها خوندیم که PSN Store خدا بخواد 24 می یعنی پس فردا آنلاین می شه !

در ضمن اینقدر الکی خرید پلی سه رو به مردم پیشنهاد نکنید الان بازی جدیدا 3.60 فقط دوتاش اونم به خاطر سوتی سازندگان اجرا شدن و به غیر از اون دو تا دیگه هیچ بازی که 3.60 بخواد اجرا نمی شه ... اگه همین روند ادامه پیدا کنه بازم خرید ایکس باکس به خاطر هزینه با صرفه تره ...
    این حرف شما یعنی اینکه سونی عرضه نداره از پس خودش بر بیاد دیگه
    آخه میدونی چیه طرف هیچ وقت نمیاد به خاطر حرف های شما بره ابکس بخره در حالی که چشمش دنبال خدای جنگه و مطمئن باش اون کنسول هیچ وقت بهش نمیچسبه
    ============================================= از اینجا به بعد رو با شما نیستم کلی میگم نیای بزنی مارو داداش
    مثل خودم گفتم که 3 سال پیش پولم برا ایکس باکس و بازیاش آماده بود ولی صبر کردم تا امسال
    در ضمن پلی 3 سیاست خوبی رو در پیش گرفته میدونید که
    به نظر من از همه لحاظ که از ایکس باکس سر تره اما به نظر شما از همه لحاظ از ایکس باکس بدتره ایراد نداره...
    مهم اینه که نقطه قوتش رو گذاشته روی بازیای انحصاریش و همه رو وسوسه کرده و واقعا کسایی که کنسول های دیگه ای دارن حسرت بازیای پلی 3 رو میخورن بلاخره یا بازی میکنن یا یه دونه پلی 3 میخرن ولی تا حالا ندیدم کسی به خاطر معروف ترین بازیه ایکس باکس یعنی همون گیرز اف وار بره ایکس باکس بخره.و روز به روز هم سونی داره این روند رو با قدرت بیشتر ادامه میده.حالا شما کل اینجا بنویسید پلی 3 بده ایکس باکس خوبه.پلی 3 نخرید ایکس باکس بخرید.بعد میان آمار دروغم میدن که فروش ایکس باکس 10 برابر پلی 3.آدم خندش میگیره یه بنده خدایی بیکار بوده یه ذره هم آمارش خوب بود یه چرت و پرتی نوشته و این شده سند کل دنیا برای قضاوت
    آمار رو من عید 90 دیدم که رفته بودیم بازی بگیریم چند ساعت طول میکشیدیم این مغازه اون مغازه رفتیم فقط جلو چشم خود ما 7 8 نفر ایکس باکس به دست اومده بودن پلی 3 بگیرن فقط تو همون روز جلو چشم ما توی اون چند مغازه...دیگه خودتون متوجه منظورم بشین

خلاصه اینکه حالا که همه رو آوردن به پلی 3 و دیگه نتونستن اینقدر حسرت بازیای انحصاری پلی 3 رو بخورن شما نرید ایکس باکس بخرید که بازم دلتون اینطرف باشه.این حرفها و شایعه ها زیاده.نه برای بازیای پلی 3 مشکلی پیش میاد نه جلوی هکش گرفته میشه اون شرکت سونی که نبض کنسول های دنیا دستشه و چند صد پرسنل و مهندس و ... داره یعنی عقلش اندازه من و شما نمیرسه که توی یه مشکل به این کوچیکی بخواد گیر کنه؟

در ضمن من اصلا هم برام مهم نیست بهم بگن فن.فن مگه بده؟اگه فن نبود الان همتون از گرما میپختید.چه تو کولر چه ماشین چه حتی همین پلی 3 و ایکس باکس فن لازمهپس من به خودم افتخار میکنم کار یه دنیا با من میچرخه
    شرمنده زیاد حرف زدما آخه قرار شد دیگه بحث مقایسه پل 3 و ایکس باکس انجام نشه اما مثل اینکه هنوز هم که هنوزه این مقایسه های روی باد هوا انجام میشه منم میبینم خون جلو چشمامو میگیرهبازم جلمه همیشگیم رو میگم سونی هیچ وقت جلو ایکس باکس کم نمیاره به هر روش و سیاستی شده بالاتر از ایکس باکسه نمونش همین تاثیر گذاری بازیای انحصاریش
    Last edited by MohammadT15; 22-05-2011 at 22:33.

6. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

لازم به ذکره چون می دونم این بحث بالا می گیره من دیگه جواب نمی دم ....
    قربونت همیشه همین بوده پس بهتر بود از همون اول جواب اینجور مسائل رو نمیدادی داداش
    چون شما یه چیزی میگی بعد من میام اینارو میبینم یاد کیریتوس میفتم رگ غیرتم میزنه بالا یه چیزی میگم بعد اون یکی میاد میگه فن میگم خودتی.بعد یکی میگه سواد ابتدایی داری میگم قربونت سال سومم دارم دیپلم میگیرم فروم جای یادگیریه.بعد یکی دیگه میادمیگه و ما میگیم و... شیر تو شیر میشه کلا.خوب شماها که بهتر از من میدونید چرا هر چند وقت یه بار از این بحثا میکنید؟

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

بعدش هم مگه PS3 خودش هارد نداره که باید براش هارد جدا خرید!؟

80 درصد مغازه ها دیگه توی هارد خود دستگاه کپی نمیکنن آخه

8. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

پس اینجور حرفها زده میشه.خوب اینجور که شما میگی درسته در اون حدی که تعریف میشه ازش نیست اما بازم در سطح عالیه بازیاش.یعنی تو ذوق نمیخوره

اما به من میگن فن نامردا ایناها همین الان یکی گفت
    از آخر شروع میکنم!

این آقا فقط بلده بیاد اینجا یاس و ناامیدی بده و بگه پلی 3 فلان و فلان و بره اون وقت به من میگه فن
    منظورتون منم !!؟

دوست عزیز من خودم همیشه تعریف PS3 و بازیاش رو کردم و هیچ وقت بدون منطق از موردی انتقاد نکردم!

شما اگه یه پست از من پیدا کردین که من از یه مورد کنسول ها بی خودی و از روی هوا انتقاد کردم مطرح کنید بعدش من دیگه توی این انجمن پستی نمیزنم!

کسایی که منو میشناسن میدونن من فن هیچی نیستم! من هرچی که بدونم اشکالی درش وجود داره رو میام و بیان میکنم و اجازه نمیدم تفکرات اشتباه و متعصبانه یک سری باعث گمراهی بعضی ها بشه! پس خواهشا تا زمانی که مدرکی بر علیه من پیدا نکردین به من نگین فن!

اینجوری که مثلا شما با یه تبلیغی مجذوب بازی بشی بخوای بازی کنی بخوره تو ذوقت.اصلا اینجوری نیست
    در ضمن آخه چه رقابتی مگه توی بازیهای انحصاری الان سونی رقابتی با کسی داره؟
    منم در مورد کیفیت بازی ها حرفی نزدم که شما میاین کیفیت بازی هارو در موردش صحبت میکنین. من بحثم سره بزرگ نمایی هست. حتی در اون پست هم خدمتتون عرض کردم که به نمایش دروغین KZ2 در همایش E3 هم کاری ندارم چون بحثم در رابطه با اون هم نیست!

در مورد رقابت هم که بحثی نیست چون رقابت بین دو کمپانی همیشه بوده و هست و خواهد بود و هیچ کس نمیتونه منکرش بشه.

آقا همین الان جلوی بازیای انحصاری سونی رو بگیرن همون 3 4 تایی که مثال زدم تا 100 سال دیگه رقابتی ایجاد نمیکنه چون در سطح رقابت نیستن بازیای کنسول های دیگه
    در اینکه بعضی بازی های PS3 هیچ وقت دیگه شاید نمونشون رو نبینیم شکی نیست! باز هم میگم بحث من سره بزرگ نمایی های بازی های انحصاری PS3 و خود کنسولش هست و نه چیزه دیگه!

من دلایل خودم رو در رابطه با موضوعی که گفتم بیان کردم! حالا هر کسی که در مورد بزرگ نمایی تاکید میکنم بزرگ نمایی سونی حرفی یا نظری داره یا علی بیاد و بیان کنه تا جمع بیشتر آگاه بشن!

10. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نمیدونم چی شده هر بازی که میریزم تو هارد صدای صحبش نمیاد
    مثلا فوتبال pes2011 , فیفا گزارشگر نداره ، ولی همه چیزش درسته (قبلا درست بود)
    در کل، کل بازیهای صدای صحبت کردن نمیاد

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ببخشین که باز هم سوالهای تکراری میپرسم.....
    من کنسولمو -- کردم ولی یه سری از بازی ها نمیاد.....
    بازیها رو هارد اکسترناله و فریمور کنسول هم 3.55
    باید چیکار کنم....؟؟؟؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی دیسک اورجینال رو داشته باشی دیگه چه احتیاجی به ه ک داری.......!!!!!!
    ولی اگه منظورت یه بازی اورجینال برای همه هست....فکر نمیکنم اینطور باشه....!!!!!!
    عزیزان وقتی PS3 -- شد باید یه دیسک اوریجینال تو دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه ؟
    خب 40 تومن هم باید پول بازی اوریجینال رو بدیم ؟
    بله منظورم همین بود . مثلا اگه بازی Gow رو به صورت اوریجینال داری ولی RED DEAD REDEMPTION رو نه .
    اون وقت باید دیسک Gow رو داخل دستگاه بذاری و بعد RED DEAD REDEMPTION رو اجرا کنی .
    آیا اینطوریه ؟
    برای اجرا بازی های کپی ( اکثرشون، نه همشون ) باید یک دیسک بازی اوریجینال ( هر بازی که شد - فقط باید اصل باشه ) تو دستگاه باشه. مثلاً میخواید Killzone 2 رو بازی کنید باید یک بازی مثل God Of War III اصل تو دستگاه باشه.( God of Warr بودنش مهم نیست- خواستم متفاوت بودن بازی رو نشون بدم )

هر بازی رو میتونید انتخاب کنید و اصلش رو بخرید. مهم اینه که اصل باشه. ن.عش و اسمش مهم نیست. میتونید یک دست دوم بخرید 15 تومن. هر چی که بود بود.

میشه تو پلی 3 بازی های پلی 2 هم بازی کرد؟
    خیر. قبلاً می شد ولی فعلاً راهی نیست تا جایی که میدونم

14. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من دارم راجب بازی های اینده کنسول حرف می زنم ، بعضیا تو بازی های گذشته گیر کردن ! شما کنسول بخری بعد مثلا نتونی بازی مولتی آینده و حتی یه سری بازی های معروف فعلی مثل Dirt 3 که تازگی اومده رو بازی کنی اونم تا مدت نامعلوم و شاید هیچ وقت چه فایده فکر کنم دیگه همه قبول داشته باشید انتظار بدترین چیزه تو این دنیا، همه چیز بازی های انحصاری و گرافیک نیست اگر این بود برید آتاری 2600 بخرید که کلی بازی انحصاری داره !!!!!!!!! حرف من بنا به شرایط فعلی اینه که کسی که می خواد یه کنسول بخره بهتره بنا به شرایط فعلی ایکس باکس بخره نه پلی استیشن سه پیشگو هم نیستیم بدونیم در آینده چه اتفاقی می افته !من دیدم شرایط فعلی نه شرایط گذشته و آینده نامعلوم ...

16. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •