تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 721 از 959 اولاول ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

در آغاز فعالیت warriors2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1 گرافیک عالی در بازی Ensalved ؟!!!

رئيس اين استوديوي شرقي قبلا نيز استوديوي غربي ناتي داگ را قبلا نيز تحسين کرده بود و حالا نيز از گرافيک اين بازي ميگويد: گرافيک بازي بسيار جذاب و گيرا است و رنگ آميزي ان شبيه بازي Uncharted 2 است و در کل ميتوانم بگويم گرافيک خيره کننده اي دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از warriors2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

هیلو3 بتنهایی فروش چند عنوان انحصاری سونی را شکست
    آرون گرین‌برگ، از مدیران ارشد بخش تفریحات و سرگرمی مایکروسافت و سخنگوی این کمپانی با ارسال پیامی در وب‌سایت توئیتر خود از رکوردشکنی هیلو3 خبر داد. گرین‌برگ ادعا کرده است بر اساس جدیدترین آمار ارایه شده توسط سازمان تحقیقات آماری NPD قسمت سوم از مجموعه بازی‌های هیلو توانسته بتنهایی رکورد مجموع فروش چند عنوان بزرگ انحصاری سونی را بشکند.

بر اساس اطلاعات ارایه شده در وب‌سایت توئیتر گرین‌برگ هیلو3 توانسته مجموع فروش قسمت‌های اول و دوم مجموعه بازی‌های Resistance، سرزمین ناشناخته 1 و 2، کیل‌زون2 و خدای‌جنگ3 را پشت‌سر بگذارد.
    البته باید تاکید کرد در این گزارش هیچ اشاره‌ای به آمار و ارقام فروش این بازی‌ها نشده است، اما با توجه به فروش نجومی قسمت سوم از مجموعه بازی‌های هیلو احتمالا ادعای گرین‌برگ صحت دارد. خبرگزاری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای برای اطمینان از این موضوع با بنیاد تحقیقاتی NPD و مسوولان مایکروسافت تماس گرفته و صحت و سقم ماجرا را جویا شده‌اند.

- Halo3
    از پرفروش‌ترین عناوین کنسول ایکس‌باکس360

منبع:dbazinews

4. 6 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

به نظرم بهتره اول این شایعه رو بخونین ...
    شایعه:

DS سه‌بعدی در ماه اکتبر سال جاری میلادی عرضه خواهد شد
    امروز منابع آگاه انگلیسی از عرضه‌ی DS سه‌بعدی توسط کمپانی نینتندو در ماه اکتبر سال جاری میلادی (مهر - آبان 1389) خبر دادند. برطبق اطلاعات منتشر شده توسط سرویس خبری CVG مسوولان کمپانی نینتندو در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی که در ماه ژوئن برگزار خواهد شد رسما تاریخ انتشار DS سه‌بعدی معروف به 3DS را تایید خواهند کرد.
    یکی از عوامل عرضه‌ی سخت‌افزار کنسول‌های بازی در مصاحبه‌ با سایت CVG اذعان داشت: "این موضوع بسیار غافل‌گیر کننده است. ما انتظار داشتیم محصول جدید در فاصله‌ی کمی مانده به تعطیلات سال نو میلادی در اختیار علاقه‌مندان قرار بگیرد. اما معتقدم عرضه‌ی 3DS در ماه اکتبر فرصت لازم جهت تمرکز کافی و تبلیغات مناسب برای این محصول را در اختیار مسوولان نینتندو قرار خواهد داد."
    وی در ادامه‌ی سخنانش می‌افزاید: "با تجربه‌ی من کسی کنسول خود را با این فاصله از تعطیلات سال نو میلادی عرضه نمی‌کند، مگر این‌که به توانایی‌های آن اعتماد کامل داشته باشد و هزینه‌ی زیادی نیز صرف طراحی و تولید آن کرده باشد."
    مسوولان کمپانی نینتندو پیش از این از عرضه‌ی کنسول دستی جدید خود قبل از ماه مارس سال 2011 میلادی خبر داده بودند.
    اگر اطلاعات ارایه شده توسط منبع خبرگزاری CVG صحت داشته باشد، فصل تعطیلات سال نو میلادی برای صنعت بازی‌های رایانه‌ای بسیار جذاب و هیجان‌انگیز خواهد بود، زیرا در کنار 3DS شاهد عرضه‌ی حسگرهای ناتال و Move نیز خواهیم بود.
    پیش از این مسوولان نینتندو از احتمال نسخه‌ی قابل بازی 3DS در ماه ژوئن خبر داده بودند که مطمئنا این تاریخ با نمایشگاه E3 سال جاری میلادی بی‌ارتباط نخواهد بود.

نینتندو 3DS بسیار قوی تر از Wii
    به گزارش سرویس خبری آی‌جی‌ان و یوروگیمر، سازندگان بازی‌های رایانه‌ای به طور غیر رسمی شایعاتی که اخیرا در خصوص استفاده‌ی کنسول دستی نینتندو 3DS از چیپ تگرا، ساخته‌ی انویدیا منتشر شده است را رد کردند.

منابع منتسب به یوروگیمر ادعا می‌کنند سخت‌افزار بکار رفته در ساختار 3DS، سی‌تی‌آر نام دارد. منشا این ادعا تصویری از یک برد اصلی است که گفته می‌شود مسوولان کمپانی نینتندو در ماه مه سال جاری میلادی آن را با اسم رمز سی‌تی‌آر، جهت اخذ مجوزهای لازم به سازمان تنظیم ارتباطات ایالات متحده آمریکا (FCC) فرستاده‌اند. بر اساس اطلاعات منتشر شده گمان می‌رود این تصویر متعلق به برد اصلی کنسول دستی نینتندو 3DS باشد.

به گفته‌ی آی‌جی‌ان، تعدادی از سازندگان بازی‌های رایانه‌ای که 3DS را در حالت فعلی تجربه کرده‌اند به طور غیر رسمی گزارش دادند، این کنسول دستی قدرت پردازشی بسیار بالاتری در مقایسه با نینتندو Wii دارد و همین مساله به 3DS توانایی‌هایی نزدیک به خروجی HD کنسول‌های نسل حاضر، از جمله پلی‌استیشن3 و ایکس‌باکس360 می‌دهد.

با برگزار شدن کنفرانس نینتندو در نمایشگاه E3 سال جاری میلادی همه چیز روشن خواهد شد، اما از طرفی همه‌ی این مسائل تا حدودی غیر منطقی به نظر می‌رسند. سیاست نینتندو در خصوص کنسول‌های دستی خود همواره بر مبنای استفاده از تکنولوژی‌های نه چندان پیشرفته، بمنظور کاهش قیمت تمام شده و افزایش عمر باتری بوده است. برای پردازش تصاویر سه‌بعدی، آن هم بر روی دو صفحه، قدرت پردازش بالایی نیاز خواهد بود. اگر گزارشات اخیر صحت داشته باشند، شاهد یک تغییر بزرگ در استراتژی نینتندو خواهیم بود.

- MarioKart 3D
    انتظار می‌رود از اولین عناوین 3DS باشد
    dbazinews
    Last edited by tommy vercetti; 10-06-2010 at 13:46. دليل: یه خبر اضافه کردم ...

6. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

فیفا11 رسما تایید شد
    امروز کمپانی الکترونیک‌آرتز از فیفا11 با شعار "تعریفی دوباره از اصالت فوتبال" رونمایی کرد.
    مسوولان الکترونیک‌آرتز تاکید کردند کاربران در فیفا11 شاهد بازتاب قابلیت‌های فردی هریک از بازیکنان حاضر در زمین فوتبال خواهند بود، بنحوی که می‌توانند به راحتی هریک از آن‌ها را از دیگری تشخیص دهند.

در جریان مراسم رونمایی توضیح داده شد قابلیت تمیز دادن بازیکنان حاضر در زمین فوتبال از یکدیگر با استفاده از پایگاه داده‌‌های این بازی که هریک از بازیکنان را با در نظر گرفتن 93 مشخصه فردی مورد ارزیابی قرار می‌دهد، طراحی و ساخته شده است.
    در فیفا11 قابلیت‌های جدید دیگر از جمله پاس‌ دادن حرفه‌ای درنظر گرفته شده، بنحوی که در مکانیزم جدید دقت هریک از پاس‌ها مستقیما به قابلیت بازی‌کننده و مهارتش در استفاده از پد کنترلر، قابلیت بازیکن صاحب توپ و موقعیتی که در آن قصد پاس‌کاری دارید، باز می‌گردد.

مسوولان کمپانی الکترونیک‌آرتز قول دادند بازی فیفا11 در مقایسه با فیفا10 که در سال گذشته‌ی میلادی بیش از 50 جایزه بهترین بازی ورزشی سال را بخود اختصاص داده است، پیشرفت‌های چشم‌گیرتری داشته باشد.
    بازی فیفا11 برای انتشار در فصل پاییز برروی پلت‌فرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360، پلی‌استیشن3، پلی‌استیشن2، نینتندو Wii، نینتندو DS و PSP در نظر گرفته شده است.
    با توجه به برنامه‌ی هر ساله الکترونیک‌آرتز احتمالا در مهر ماه سال جاری، فیفا11 در اختیار علاقمندان خواهد بود.

منبع : مثل همیشه
    ... الان عکسم می ذارم ...

Last edited by tommy vercetti; 10-06-2010 at 14:27. دليل: عکس!

8. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

سوني چند دموي 3 بعدي رو روي PSN قرار ميدهد:

مثل اينكه سوني قراره دموي 3 بعدي بازي هاي مثل WipEout HD, SuperStardustHD, PAIN,رو براي پلي3 عرضه كنه اين خبر روي PSN است
    به نقل از VG247

10. 2 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

راستی یه خبر با حال در مورد E3:
    Game spot نمایشگاه رو به صورت لایو پخش می کنه ...
    عزیزانی که اینترنت پرسرعت دارن می تونن که از اینجا نمایشگاه لس آنجلس رو ببینن...
    آدرسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

خبری برای دوست داران رزیدنت ( از جمله خود من ) :
    گمانه‌زنی‌ها در خصوص رزیدنت‌اویل بعدی شروع شد
    کپکام ممکن است در کنار عرضه‌ی فیلم سینمایی جدید رزیدنت‌اویل، بمعرفی قسمتی جدیدی از این مجموعه بازی‌های بپردازد. هاروهیرو سوجیموتو، مدیر عامل کمپانی کپ‌کام، طی مصاحبه‌ای اختصاصی با سایت ژاپنی Nikkei BP به قسمتی از مجموعه بازی‌های رزیدنت‌اویل اشاره کرد که هم‌زمان با فیلم سینمایی رزیدنت‌اویل: پس از مرگ (Resident Evil: Afterlife) رونمایی خواهد شد.

وی در این خصوص اذعان داشت: "فیلم سه‌بعدی رزیدنت‌اویل4: پس از مرگ، با هنرنمایی میلا جووویچ، قرار است در تاریخ دهم سپتامبر سال جاری میلادی اکران عمومی شود."
    سوجیموتو در ادامه افزود: " هم‌زمان با اکران فیلم، مایلیم حرکتی در جهت بالا بردن تب این مجموعه انجام دهیم."

حال برای بالا بردن تب طرفداران پروپاقرص این مجموعه بازی‌ها مسوولان کمپانی کپ‌کام چه برنامه‌ای ترتیب داده‌اند؟
    شاید معرفی قسمت ششم از این مجموعه بازی‌ها، یا عرضه‌ی بسته‌ی الحاقی قابل‌دانلود دیگری برای رزیدنت‌اویل‌5، یا حتا نسخه‌ی بازسازی‌شده‌ی رزیدنت‌اویل 2 و 3.
    به هر حال باید تا ماه سپتامبر، که از قضا نمایشگاه توکیو گیم‌شو هم همان موقع برگزار می‌شود، منتظر بمانیم.

منبع : !!! دی بازی !!!

14. 4 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض برنامه‌ای برای نسخه‌ی PC سرخپوست‌ مرده نداریم...

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های Xbox 360 و ps3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در Red Dead Redemption دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
    البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی
    Red Dead Redemption حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی
    Red Dead Redemption: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن Red Dead Redemption بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد.!!"

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های
    Red Dead Redemption مدت زیادیست است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی red dead redemption revolver نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های Xboxو ps2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.

منبع:

کد:

16. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های Xbox 360 و ps3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در Red Dead Redemption دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
    البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی
    Red Dead Redemption حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی
    Red Dead Redemption: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن Red Dead Redemption بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد.!!"

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های
    Red Dead Redemption مدت زیادیست است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی red dead redemption revolver نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های Xboxو ps2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.

منبع:

کد:
    این خبرو قبل از اینکه بگی من میدونستم چون خود راک استار بهم میل زد و اینو گفت .اینم خبری که هفته ی پیش براتون گذاشته بودم

نوشته شده توسط aha2012
    بروبچس سلام
    یه خبر داغ ولی به نفع pc گیمر ها نیست از جمله خود بنده
    تو این چند روز که دموی این بازیو دیده بودم خیلی با بازیش حال کردم.و این باعث شد که به Rockstar ایمیلی بزنم
    و ازشون خواستم که این بازیو میتونید برای pcبزنید ؟
    اونا یه ایمیل به من زدند که نوشته بود اگه نظری چیزی داری با این شماره ها تماس بگیر
    منم بهشون میل زدم که نمیتونم با شماره ها تماس بگیرم فقط به سوال من پاسخ بدید که آیا این بازی برای pc میاد یا نه؟
    یکی از افراد راک استار به نام LEE به من ایمیل زد که گفت نظر افراد برای ما خیلی مهمه و درنتیجه نظرتو به تیم سازنده ی بازی انتقال میدم
    بعد از 2-3 هفته برام یه ایمیل اومد یعنی همین امشب
    و متن پیامش بدین شرح بود:
    تیم راک استار هیچ طرحی برای ساخت این بازی روی پلتفرم pc نداره.اگه تغییری ایجاد شد تو خود سایت راک استار اعلام میکنیم.
    اسمش هم Jamie بود.کسی که به من امشب میل زد
    این ایمیل یه کم حالمو گرفت و همچنین حال pc گیمرها رو.
    خلاصه اینکه حالا حالاها به فکر این بازی برای pc نباشید دوستان

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

این خبرو قبل از اینکه بگی من میدونستم چون خود راک استار بهم میل زد و اینو گفت .اینم خبری که هفته ی پیش براتون گذاشته بودم

نوشته شده توسط aha2012
    بروبچس سلام
    یه خبر داغ ولی به نفع pc گیمر ها نیست از جمله خود بنده
    تو این چند روز که دموی این بازیو دیده بودم خیلی با بازیش حال کردم.و این باعث شد که به Rockstar ایمیلی بزنم
    و ازشون خواستم که این بازیو میتونید برای pcبزنید ؟
    اونا یه ایمیل به من زدند که نوشته بود اگه نظری چیزی داری با این شماره ها تماس بگیر
    منم بهشون میل زدم که نمیتونم با شماره ها تماس بگیرم فقط به سوال من پاسخ بدید که آیا این بازی برای pc میاد یا نه؟
    یکی از افراد راک استار به نام LEE به من ایمیل زد که گفت نظر افراد برای ما خیلی مهمه و درنتیجه نظرتو به تیم سازنده ی بازی انتقال میدم
    بعد از 2-3 هفته برام یه ایمیل اومد یعنی همین امشب
    و متن پیامش بدین شرح بود:
    تیم راک استار هیچ طرحی برای ساخت این بازی روی پلتفرم pc نداره.اگه تغییری ایجاد شد تو خود سایت راک استار اعلام میکنیم.
    اسمش هم Jamie بود.کسی که به من امشب میل زد
    این ایمیل یه کم حالمو گرفت و همچنین حال pc گیمرها رو.
    خلاصه اینکه حالا حالاها به فکر این بازی برای pc نباشید دوستان
    ما رو گرفتی برادر؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •