تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 721 از 848 اولاول ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

کسی از این شرمت اپلود بالای 1مگ گرفته؟ من چسبیدم به مخابرات الانم مخابرات 2مگ آپلود بهم داده زنگ زدم سفارش بدم پارس میگه بالای 1 مگ نمیدیم حتی خطت بکشه :/
    با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.

داره خودمونی میشه milad1993xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

حذف شود....
    Last edited by milad1993xx; 12-07-2018 at 10:45.

داره خودمونی میشه milad1993xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.

من 70 مگ نمیخوام رو همین adsl مخابرات 2مگ داده :/ پارس میگه نمیدم فقط خواستم بدونم کسی گرفته :/ همین 2مگ جوابه واسم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای بهبود کیفیت خط و کاهش نویز چه تغییراتی توی مودم میشه داد؟ مثلاً قسمت ADSL SETTINGS مثل ADSL2+ و G.Dmt ؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

پارس انلاین شبانه داره ؟ اگه داره چند و چند گیگ و چه ساعتی ؟با چه سرعتی !

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمائی کنین این ماه هم چون برام نیازبود دانلود داشتم 8مگ شارژکردم البته هرماه زیر3مگ نمیگیرم هنوز18روزازسرویس فعلیم مونده که این طرح امروز برام اومد واقعن برام نیاز بود ازاین طرح ها بدن یه سوال الان من ثبت سفارش کنم چی میشه سرویس قبلی که هنوز دارم استفاده میکنم میسوزه اگه اره که بدردنمیخوره این طرح بگیرم یابعداتمام سرویس فعلیم این سرویس فعال میشه چراازاین طرح ها تو سرویسهای فروششون نیست دهنم سرویس شدهرماه 60تومان دادم نت درضمن مواقعی دانلود کم داری ولی سرعته بالا میخوای سرویساشون تنوع نداره مگر ازاین طرحها بیاد برات اینم عکس ممنون از دوستان راهنمائی کنند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by feranko724; 19-07-2018 at 23:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمائی کنین این ماه هم چون برام نیازبود دانلود داشتم 8مگ شارژکردم البته هرماه زیر3مگ نمیگیرم هنوز18روزازسرویس فعلیم مونده که این طرح امروز برام اومد واقعن برام نیاز بود ازاین طرح ها بدن یه سوال الان من ثبت سفارش کنم چی میشه سرویس قبلی که هنوز دارم استفاده میکنم میسوزه اگه اره که بدردنمیخوره این طرح بگیرم یابعداتمام سرویس فعلیم این سرویس فعال میشه چراازاین طرح ها تو سرویسهای فروششون نیست دهنم سرویس شدهرماه 60تومان دادم نت درضمن مواقعی دانلود کم داری ولی سرعته بالا میخوای سرویساشون تنوع نداره مگر ازاین طرحها بیاد برات اینم عکس ممنون از دوستان راهنمائی کنند
    کد:

میشه لینکشو بفرستی چون تو سایتشون که چیزی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز..این پیشنهاد تو کدوم قسمت سایت براتون اومده... احتمال زیاد اگه تمدید کنید براتون رزرو میشه
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •