تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 721 از 752 اولاول ... 221621671711717718719720721722723724725731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    من با توجه اینکه آقا رضا گفتن نظرم رفت سمت m50 + خرید یک آمپ دسکتاپ 100 دلاری و یا کمی بیشتر
    البته هنوز روی p5 هم فکر می کنم ( hd25 به دلیل بیس بیشترش نسبت به این دو تا که خیلی شبیه dr dre pro میشه حذف کردمش )

اما چند سوال واسم پیش اومده

1- خوندم m50 تنها ایرادش اینه که مید رنجش مقداری محو هستش و یک ایراد به عدم راحتیش ( مطلب زیر رو بخونید )

Complaints are that the "mid-range is a little cloudy," they are fragile, and users are unable to listen to them for more than 45 minutes due to their hard ear pads and tight fit.
    از اونور در مورد p5 هم گفته :

Complaints say that they lack on the low end and have odd distorted highs, gaps at around 18k Hz and heavily distorted around 2k. The P5s have been stirring a lot of commotion with many saying they are the best headphone they have heard for this price and others saying they are barely worth a Benjamin. These headphones are stirring up a lot of contraversy but everyone agrees they have their unique, warm, and dark sound.

اما مید رنج p5 بنظر بهتره اما بیس کمتر و سوند استیج و وضوح صدا هم کمتره ( p5 درایو 40 داره و m50 درایو 45 داره )

نظرتون چیه ؟

2- آیا خرید یک آمپ با توجه به اینکه من کارت صدای x-fi titanium hd دارم تاثیر محسوسی در تفکیک صدا و بلند صدا داره ) ؟

3- m50 کلا آمپ احتیاج داره ؟

4- یک آمپ دسکتاپی حدود 100 دلار یا کمی بیشتر به هم معرفی می کنید ؟

5- هدفون زیر 300 دلار در حد m50 و p5 اگر مدل دیگه ای بنظرتون میرسه ممنون میشم معرفی کنید

ببخشید سوالات زیاده گفتم همه رو در یک پست بپرسم بجای چند پست
    خیلی ممنون از جوابهای کامل اساتید
    3-نه ولی باشه چه بهتر
    5-صد در صد من جای شما بود با 300 دلار شور 940 میگرفتم که واقعا از تمام هدفونای هم قیمت صدای بهتری داره و حتی با اچ دی 800 مقایسه شده البته باز میگم طبق ریویوها و سایتای خارجی.

2. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    من با توجه اینکه آقا رضا گفتن نظرم رفت سمت m50 + خرید یک آمپ دسکتاپ 100 دلاری و یا کمی بیشتر
    البته هنوز روی p5 هم فکر می کنم ( hd25 به دلیل بیس بیشترش نسبت به این دو تا که خیلی شبیه dr dre pro میشه حذف کردمش )

اما چند سوال واسم پیش اومده

1- خوندم m50 تنها ایرادش اینه که مید رنجش مقداری محو هستش و یک ایراد به عدم راحتیش ( مطلب زیر رو بخونید )

Complaints are that the "mid-range is a little cloudy," they are fragile, and users are unable to listen to them for more than 45 minutes due to their hard ear pads and tight fit.
    از اونور در مورد p5 هم گفته :

Complaints say that they lack on the low end and have odd distorted highs, gaps at around 18k Hz and heavily distorted around 2k. The P5s have been stirring a lot of commotion with many saying they are the best headphone they have heard for this price and others saying they are barely worth a Benjamin. These headphones are stirring up a lot of contraversy but everyone agrees they have their unique, warm, and dark sound.

اما مید رنج p5 بنظر بهتره اما بیس کمتر و سوند استیج و وضوح صدا هم کمتره ( p5 درایو 40 داره و m50 درایو 45 داره )

نظرتون چیه ؟

2- آیا خرید یک آمپ با توجه به اینکه من کارت صدای x-fi titanium hd دارم تاثیر محسوسی در تفکیک صدا و بلند صدا داره ) ؟

3- m50 کلا آمپ احتیاج داره ؟

4- یک آمپ دسکتاپی حدود 100 دلار یا کمی بیشتر به هم معرفی می کنید ؟

5- هدفون زیر 300 دلار در حد m50 و p5 اگر مدل دیگه ای بنظرتون میرسه ممنون میشم معرفی کنید

ببخشید سوالات زیاده گفتم همه رو در یک پست بپرسم بجای چند پست
    خیلی ممنون از جوابهای کامل اساتید
    نظر من شور 940 هست تو قیمت 300 دلار .

4. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    مورد استفاده من لب تاپ و گوشی ایفون است.باهاش همه نوع اهنگی گوش میدم و همچنین اموزش زبان و البته در اینده Xbox or Ps3 ممکن است از این دوتا یکی را در نظر دارم
    اگه کمی هم در مورد امپ نوضیح بفرمایید ممنون میشم و همچنین سورس.
    با تشکر
    خوب حالا با گوشی ایفون نه ولی با لپ تاپ و کنسول بازیتون میتونین راحت نتیجه بگیرین .البته با گوشی هم من بعضا استفاده کردم و جواب میده ولی نه در حد لپ تاپ یا سورس قوی تر .پیشنهادمون به شما اگه بیس قوی نیاز دارین(که برای فیلم و گیم خالی از لطف نیست)audio technica m50 و بیس متعادل sennheiser hd518 .
    بنظر من هر دو جزو بهترینها هستن تو رنج قیمت خودشون و با توجه به وضعیت بازار حتی بیشتر از دو برابر رنج قیمت خودشون.
    موفق باشین

6. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی تون
    این ایرفون ها توانایی پخش جزئیات آهنگ رو هم دارن ؟چون جزئیات خیلی برام مهمه
    اگه لطف کنید و چند مدل زیر 200$ هم معرفی کنید تا بتونم بهتر تصمیم گیری کنم ممنون میشم
    جزییات؟اینها جزو بهترینها تو دنیا هستن.اصلا کارشون جزییاته کاری با کلیات ندارن .
    و بهترینهای زیر 200$
    Audéo Phonak PFE 122=169$
    Head-Direct / HiFiMan RE252=199$
    Panasonic RP-HJE900=200$
    Radius HP-TWF11R Pro “DDM”=150$
    Future Sonics Atrio M8 (v1) MG5=199$
    Phiaton PS200=199$
    Audio-Technica ATH-CK90Pro=200$
    Fischer Audio DBA-02 =160$
    Brainwavz B2=160$
    VSonic GR07=179$
    Munitio Teknine SITi Nine Millimeter=159$
    Future Sonics Atrio MG7 Pro=189$
    Bowers & Wilkins C5=180$
    JVC HA-FX500=160$
    Klipsch Image X10 / X10i=155$
    TFTA-2100-2V1S / 1V=156$
    Fischer Audio DBA-02 mkII=178$
    VSonic GR01=183$
    و توضیح اینکه( کلاً محصولات های فای من با وجود آمپ خیلی بهبود پیدا میکنن) (حتی re0 هم میگن خیلی آمپ باهاش خوب میشه)( البته به منظور درایو کردن آمپ نمی خوان، مثلاً همین re0 هم بدون آمپ به بلندی صدای مناسب میرسه؛ ولی مثل اینکه از وجود آمپ خوب بهره میگیره
    در مورد etymotic er4 مدل قدیمیتر یعنی er4s کاملاً نیاز به آمپ داره (حتی از لحاظ درایو شدن.) ولی جدیدتره er4pt نیازی به آمپ آنچنان نداره)
    البته به منظور درایو کردن آمپ نمی خوان،
    و بقیه مدلها بدون امپ براحتی درایو میشن.
    توضیحات تکمیلی از rave-87
    با تشکر
    Last edited by salar_221; 12-05-2012 at 16:49.

8. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

m50 الان چنده؟ از کجا میشه خرید که اصل بگیرم؟تقلبیشم هست؟
    جاییم باشه قبل خرید بشه تست کرد
    Last edited by armenak; 12-05-2012 at 13:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با گارانتی آواژنگ همه فیکه ! 100 تومن هم بود Creative رو فقط با گارانتی شاب بگیر .

اون دوستی که میگی رفیق من بود ! میثم ! ( msbmeysam ) آره دیجی کالا پس گرفت گارانتی ـشم آواژنگ بود ولی مطمئنا اگر مستقیم از آواژنگ می خرید آواژنگ ازش پس نمی گرفت و تازه همون روز که بابت فیک بودنه ارفون با آواژنگ تماس گرفت اینقدر باهاش بد صحبت کردن که ! آواژنگ یه دزد به تمام معناست و شارلاتانیه که دومی نداره !
    داداش گلم نگفتم دوست من بود گفتم یکی از دوستان دقت کن دوستان!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایرفون میخوام واسه ipod بین این چند مدل گیر کردم همه سبکیم گوش میکنم یه چیز باشه اول کیفیت صداش دوم بیسش خوب باشه اگه لطف کنید راهنماییم کنید و اینکه آیا فروشگاه چاره جنساش اصلی هستند!

Sennheiser CX 271‎

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AKG K321‎

Creative EP830
    دوستان جواب منم میدید!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

m50 الان چنده؟ از کجا میشه خرید که اصل بگیرم؟تقلبیشم هست؟
    جاییم باشه قبل خرید بشه تست کرد
    340 تومن حدودا از نمایندگیش بگیری اصله پیشگامان کیش نمایندگی اودیو تکنیکا هست که مغازشون تو جمهوریه.

13. 2 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایرفون میخوام واسه ipod بین این چند مدل گیر کردم همه سبکیم گوش میکنم یه چیز باشه اول کیفیت صداش دوم بیسش خوب باشه اگه لطف کنید راهنماییم کنید و اینکه آیا فروشگاه چاره جنساش اصلی هستند!

Sennheiser CX 271‎

AKG K321‎

Creative EP830
    ??????????????

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه هدفون On-Ear گنده واسه مصارف پر کیفیت گوش فرا دادن به متال های سنگین معرفی کنید تا نهایت 100-150 تومن

یه نمونه از سبک علاقه من:

با سلام
    Sony xb500 با بيس قوي
    و به سفارس و پيشنهاد استاد rave-87 عزيز هدفون با كيفيت و شفاف akg k99 .
    موفق باشين
    Last edited by salar_221; 12-05-2012 at 15:00.

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •