نه.
بعد از اتمام دیگه بستگی به شانس داره که توی تقسیم کجا بیفتی.
من دو تا از دوستام آموزشی با هم بودن.یکی افتاد کازرون،یکی اصفهان
انشاالله مثل آموزشی که جای خوبی افتادین دوره نهایی رو جای خوبی میفتی.
نه.
بعد از اتمام دیگه بستگی به شانس داره که توی تقسیم کجا بیفتی.
من دو تا از دوستام آموزشی با هم بودن.یکی افتاد کازرون،یکی اصفهان
انشاالله مثل آموزشی که جای خوبی افتادین دوره نهایی رو جای خوبی میفتی.
اقا دمت گرم
البته ماکه مال تهران نیستیم چی
بعدش نمیدونین ممکنه چه شهرهایی بیفتیم؟
ممکنه لب مرز یا جاهای ناجور هم بیفتیم؟
مشکل الان اینه که اول کاره و اطلاعات نیست.خودشون گفتن یک ماهه میدن. بعدش گفتن ازدیبهشت۹۱که همه معافیت ها فراخوان شد و پایان خدمت شروع شد،معافیت های قدیمی(کارتش) بی اعتباره! حالا درآینده چی بگن نمی دونم و اینکه فعلاً میگن اردیبهشت بی اعتباره حالا هرجور خودتون صلاح بدونید.من که تقریباً یکماه هست دادم و خبری نیست!
خوب باید بمونی توی پادگان.البته ماکه مال تهران نیستیم چی
با بروبچز بزنین به تهران گردی.(البته اگه حالش رو دارین)![]()
حالشو داریم ناجووووووووووور اخه 7 نفر از بچه ها باهمیم
بعدشم مگه میذارن موقع هایی که نگهبانی نداریم بریم بیرون؟؟؟؟
اگه اونطور که دوستمون میگن اجازه بدن برید خونه احتمالا اجازه اینو هم میدن که برید بیرون و برگردید.
باز هم بهتره خود دوستان که تجربه دارن جواب بدن تا یه موقع من اشتباه جواب ندم.![]()
با توجه به تک فرزند بودن (نه خواهر نه برادر) امکانش هست با ارایه ی مدارک بعد از 2 ماه آموزشی مابقی 16 ماه رو تو شهر خودم(تهران) باشم ؟
فرمهارو بدي يك ساعت طول ميكشه تا نامه حاضر بشه
من برج 4 اونجا بودم .
هتله یعنی نسبت به جاهای دیگه بهتره . یعنی هر چی اونجا سختی کشیدی باید بدونی یه نفر دیگه تو همون موقع داره یک جای دیگه چند برابر بیشتر از شما سختی میکشه .
کلا 2 ماهه روزهای اول کمی اذیت می شی . از هفته اول یه بعد کم کم عادت می کنی .
امکانات اونجا بد نیست یه بوفه ردیف داره که توش حتی ساندویچ گرم و پیتزا هم میتونی پیدا کنی !
بعد از ظهر در اختیار خودتونید و روز برگ میتونید مرخصی بگیرید پنجشنبه عصر تا جمعه صبح اگر نگهبان نباشید می تونید مرخصی بگیرید .
البته هفته به هفته تعداد مرخصی رونده ها بیشتر می شوند و اولویت یچه های تهرانند .
سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم .
سلام خدمت دوستان
مدرکم کارشناسی ارشد هست و اول اسفند اعزام خوردم.افتادم نیرو دریایی ارتش در سیرجان.خودم نیز بچه کرمان هستم.لطفا راهنمایی کنید که چه وسایلی با خودم ببرم و آیا اونجا اینجور که میگن خیلی سخت میگیرن؟
لباسای اموزشی اونجا چه رنگییه و بعد اموزشی احتمالا کجا میفتم؟
ممنون
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)