تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 721 از 1291 اولاول ... 2216216717117177187197207217227237247257317718211221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوبه. خیلی کامله. بگذار.
    در مورد خرابی مودم ها راستی یه چیزی بگم من !
    تعویض مودم ها در زمان گارانتی بر عهده ی بخش خدمات هست. یعنی یه نفر میاد و مودم خراب شما رو تست میکنه و در صورت تصمیم برای تعویض ظرف 3 روز کاری مودم جدید مثل روال عادی جایگزین میشه.
    اینو هم باید توجه داشت که کسی که یه اکانت 1 مگ با نامه خریداری کرده ( منظور سرعت بالای 128 هست که نامه نیاز داره ) موقع تحویل گرفتن مودم جایگزین دقیقا باید همون کاری رو که موقع خرید مودم در زمان اولیه انجام داد رو انجام بده .یعنی کپی کارت ملی و شناسنامه و قبض تلفن و نامه ی شرکتی و از این حرفا. در غیر اینصورت به گفته خود شرکت پیمانکار مودم به شخص تحویل داده نمیشه
    در دو حالت مودم جدید در خونه شما میاد.
    یک در حالتی که شما مستقیماً از خود ایرانسل درخواست داده باشید . که من توصیه میکنم این کارو نکنین ( رفتن به خود مرکز خدمات بالاتر از جهان کودک ( آفریقا ) )
    و یکی اینکه تکنسین تشخیص تعویض بده و خودش فرم تعویض رو پر کنه . جایگزین کردن مک آدرس شما ( البته مک آدرس شما عوض میشه ) روی یک مودم دیگه!
    یعنی در این حالت مودم قبلی مفت نمی ارزه. باید انداختش دور!
    ولی من با تعویض 2 عدد مودم USB و یک عدد مودم وای فای به این نتیجه رسیدم که درصد خیلی کمی هست که در زمان گارانتی شما برای تعویض مودم بخواین پولی پرداخت کنین!
    حتی به من گفتن مودم قبلی رو ازتون تحویل میگیرن در صورتی که یارو که اومد اصلا روحش خبر نداشت که من اکانت دارم و یک ساله دارم استفاده میکنم. فکر میکرد تازه خریدم!!!! ( چون من فقط مودم USBم مشکل داشت ولی طرف هم مودم هم تقویت کننده رو واسم آورد که الان تقویت کننده یدک تو خونه هست در صورت تخریب شدن تقویت کننده فعلی میشه ازش استفاده کرد )
    اینم یه تجربه و نظر من در موردم تعویض مودم هایی که در طول زمان گارانتی خراب میشن!
    Last edited by Milad4171; 31-03-2012 at 21:50.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا اپلودتون چطوره ؟
    ٥١٢ كه خيلي بده!!!

Sent from mahdi_talia

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوبه. خیلی کامله. بگذار.
    در مورد خرابی مودم ها راستی یه چیزی بگم من !
    تعویض مودم ها در زمان گارانتی بر عهده ی بخش خدمات هست. یعنی یه نفر میاد و مودم خراب شما رو تست میکنه و در صورت تصمیم برای تعویض ظرف 3 روز کاری مودم جدید مثل روال عادی جایگزین میشه.
    اینو هم باید توجه داشت که کسی که یه اکانت 1 مگ با نامه خریداری کرده ( منظور سرعت بالای 128 هست که نامه نیاز داره ) موقع تحویل گرفتن مودم جایگزین دقیقا باید همون کاری رو که موقع خرید مودم در زمان اولیه انجام داد رو انجام بده .یعنی کپی کارت ملی و شناسنامه و قبض تلفن و نامه ی شرکتی و از این حرفا. در غیر اینصورت به گفته خود شرکت پیمانکار مودم به شخص تحویل داده نمیشه
    در دو حالت مودم جدید در خونه شما میاد.
    یک در حالتی که شما مستقیماً از خود ایرانسل درخواست داده باشید . که من توصیه میکنم این کارو نکنین ( رفتن به خود مرکز خدمات بالاتر از جهان کودک ( آفریقا ) )
    و یکی اینکه تکنسین تشخیص تعویض بده و خودش فرم تعویض رو پر کنه . جایگزین کردن مک آدرس شما ( البته مک آدرس شما عوض میشه ) روی یک مودم دیگه!
    یعنی در این حالت مودم قبلی مفت نمی ارزه. باید انداختش دور!
    ولی من با تعویض 2 عدد مودم USB و یک عدد مودم وای فای به این نتیجه رسیدم که درصد خیلی کمی هست که در زمان گارانتی شما برای تعویض مودم بخواین پولی پرداخت کنین!
    حتی به من گفتن مودم قبلی رو ازتون تحویل میگیرن در صورتی که یارو که اومد اصلا روحش خبر نداشت که من اکانت دارم و یک ساله دارم استفاده میکنم. فکر میکرد تازه خریدم!!!! ( چون من فقط مودم USBم مشکل داشت ولی طرف هم مودم هم تقویت کننده رو واسم آورد که الان تقویت کننده یدک تو خونه هست در صورت تخریب شدن تقویت کننده فعلی میشه ازش استفاده کرد )
    اینم یه تجربه و نظر من در موردم تعویض مودم هایی که در طول زمان گارانتی خراب میشن!
    اینم اضافه می کنم به پست

ویرایش :
    در مورد مک ادرس. هر سخت افزاری مک ادرس تقریبا انحصاری داره و مثل شناسنامه ان وسیله در سیستم های ارتباطی معرفی میشه ....تو سیستم های شبکه ای هم مک ادرس سخت افزار رو به سرور می دن که اجازه ارتباط برقرار کردن رو به ان سخت افزار بده (و بخاطر همین می گم که برای تغییر مک و گول زدن سرور های شناسایی نیاز به -- کردن مک هست مثل -- کردن گوشی های قاچاق که در گذشته وارد شده و مخابرات حالت عادی اجازه وصل شدن به شبکه اش رو نمی داد است.)
    Last edited by zed2; 31-03-2012 at 22:07. دليل: =-

5. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تازه رسیدیم خونه دیدیم سرعتمون شده کمتر از نصف.
    اینم هدیه ایرانسل برای روز سیزدهم عید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سوال از دوستان
    ایرانسل فقط موقع دانلود از ترافیک کم میکنه یا موقع اپلود هم از حجم ترافیک کم میکنه؟
    منظورم اینه که فرض اگه من 4 گیگ ترافیک ماهیانه دارم این 4 گیگ فقط برای دانلوده یا موقع اپلود هم ازش کم میشه و اگه کم نمیشه یعنی اپلود بینهایته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مودم یکی از دوستام رو گرفتم و به پورت usb پشت وصل کردم و با اینکه دو سه چراغ روشن داشت اما نتوانستم به اینترنت وصل بشم.آیا تنظیمات خاصی هم باید انجام بدهم؟چرا وصل نشد؟

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

خوزستان اگه کسی مودم کارکرده برای فروش داره من خریدارم.
    کسی کمک نمیکنه.دوستم اشتراکش فعاله. اگه مودمش رو بگیرم باید دوباره وارد کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سوال از دوستان
    ایرانسل فقط موقع دانلود از ترافیک کم میکنه یا موقع اپلود هم از حجم ترافیک کم میکنه؟
    منظورم اینه که فرض اگه من 4 گیگ ترافیک ماهیانه دارم این 4 گیگ فقط برای دانلوده یا موقع اپلود هم ازش کم میشه و اگه کم نمیشه یعنی اپلود بینهایته؟
    هم برای دانلود و هم برای آپلود و حتی برای وبگردی ترافیک مصرف میشود.

10. این کاربر از shaghaiegh2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مودم یکی از دوستام که اشتراکش فعاله رو از اون گرفتم برای اتصال مودم چه تنظیماتی لازمه؟آخه با اینکه دو سه چراغ روشن بود اینترنتم وصل نشد.لطف کنید تا مودم هنوز پیش منه راهنمایی کنید.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مودم یکی از دوستام که اشتراکش فعاله رو از اون گرفتم برای اتصال مودم چه تنظیماتی لازمه؟آخه با اینکه دو سه چراغ روشن بود اینترنتم وصل نشد.لطف کنید تا مودم هنوز پیش منه راهنمایی کنید.
    اول از همه مودم چه مدلی هست؟
    دوم اینکه آیا موقع اتصال سیستم به شما اعلام میکنه که شبکه به طور کامل وصل هست؟ یعنی Internet access فعال هست؟ یا No access میده؟
    و آیا مودم شما گیرندگی ثابتی رو نشون میده؟ ( چراغهای روی مودم) یا در حال پرش هست؟
    احتمال اینکه منطقه شما پوشش نده هم میتونه باشه!
    بهتره یه پنگ هم بگیرید از تو Cmd

اینم حواستون باشه. وقتی مودم رو وصل میکنید به برق ( واسه مدل وای فای و اونایی که برق نیاز دارن ) باید یکی دو دقیقه صبر کنید تا شروع به کار کنه!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تازه رسیدیم خونه دیدیم سرعتمون شده کمتر از نصف.
    اینم هدیه ایرانسل برای روز سیزدهم عید.
    از صبح دارم تست میکنم ....مشکل سرعتی دیده نمیشه کاملا کیفیت عالی و خوب هست...
    512 نامحدود تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •