خوبه. خیلی کامله. بگذار.
در مورد خرابی مودم ها راستی یه چیزی بگم من !
تعویض مودم ها در زمان گارانتی بر عهده ی بخش خدمات هست. یعنی یه نفر میاد و مودم خراب شما رو تست میکنه و در صورت تصمیم برای تعویض ظرف 3 روز کاری مودم جدید مثل روال عادی جایگزین میشه.
اینو هم باید توجه داشت که کسی که یه اکانت 1 مگ با نامه خریداری کرده ( منظور سرعت بالای 128 هست که نامه نیاز داره ) موقع تحویل گرفتن مودم جایگزین دقیقا باید همون کاری رو که موقع خرید مودم در زمان اولیه انجام داد رو انجام بده .یعنی کپی کارت ملی و شناسنامه و قبض تلفن و نامه ی شرکتی و از این حرفا. در غیر اینصورت به گفته خود شرکت پیمانکار مودم به شخص تحویل داده نمیشه
در دو حالت مودم جدید در خونه شما میاد.
یک در حالتی که شما مستقیماً از خود ایرانسل درخواست داده باشید . که من توصیه میکنم این کارو نکنین ( رفتن به خود مرکز خدمات بالاتر از جهان کودک ( آفریقا ) )
و یکی اینکه تکنسین تشخیص تعویض بده و خودش فرم تعویض رو پر کنه . جایگزین کردن مک آدرس شما ( البته مک آدرس شما عوض میشه ) روی یک مودم دیگه!
یعنی در این حالت مودم قبلی مفت نمی ارزه. باید انداختش دور!
ولی من با تعویض 2 عدد مودم USB و یک عدد مودم وای فای به این نتیجه رسیدم که درصد خیلی کمی هست که در زمان گارانتی شما برای تعویض مودم بخواین پولی پرداخت کنین!
حتی به من گفتن مودم قبلی رو ازتون تحویل میگیرن در صورتی که یارو که اومد اصلا روحش خبر نداشت که من اکانت دارم و یک ساله دارم استفاده میکنم. فکر میکرد تازه خریدم!!!! ( چون من فقط مودم USBم مشکل داشت ولی طرف هم مودم هم تقویت کننده رو واسم آورد که الان تقویت کننده یدک تو خونه هست در صورت تخریب شدن تقویت کننده فعلی میشه ازش استفاده کرد)
اینم یه تجربه و نظر من در موردم تعویض مودم هایی که در طول زمان گارانتی خراب میشن!![]()