بله عزیزم هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری ...
بله عزیزم هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری ...
اقا يه جمه بندي انجام بديد ببينيم چيا هستن واسه خريد تا 500
سلام گرامیاین مدل در یک جمله "يك دو بعدي بسيار خوب، و يك سه بعدي بي كيفيت"پست جناب کامبیزبررسي تلويزيون LX9900 ، يك دو بعدي بسيار خوب، و يك سه بعدي بي كيفيت- در ايران با نام تجاري LX9500
تلويزيون LG Infinia LX9900 يك LCD 55 اينچي بسيار زيباست كه تصاوير زنده دو بعدي را به خوبي هر چه تمام تر ايجاد مي كند. اين تلويزيون بسيار زيبا، در واقع بسته اي از بهترين هاست. نور پس زمينه اين تلويزيون Direct LED يا Full LED بوده و مي توانيد از قابليت اينترنت اين تلويزيون نيز استفاده كنيد. اما عملكرد سه بعدي 55LX9900 در بين رقبايش، قابل قبول نيست. اين تلويزيون در ايران با نام تجاري LX9500 به فروش مي رسد.
نقاط قوت
تصاوير واضح و روشن، دو بعدي
رنگ سياه عميق
طراحي شيك
نقاط ضعف
مشكل crosstalk در توليد تصاوير سه بعدي
مشاهده حلقه هاي نور در پس زمينه تصاوير
ويژگي اينترنت كسل كننده با انتخاب هاي محدود
طراحي شيك ، مخصوص شما كه به ظاهر اهميت مي دهيد
اگر جزو دسته اي از افراد هستيد كه دوست داريد در منزلتان از وسايل شيك و مدرن استفاده كنيد استفاده از اين تلويزيون را به شما توصيه مي كنيم. اگر از روبرو به اين تلويزيون نگاه كنيد به نظر مي رسد قاب دور تلويزيون وجود ندارد. اين قاب تنها 20 ميلي متر از دور صفحه نمايش را اشغال كرده است. از آنجا كه قسمتي ازاين قاب حالت محو دارد، قاب دور تلويزيون بسيار باريك به نظر مي رسد.
زيبايي اين تلويزيون، از TV هاي بدون قاب همين برند، بيشتر است. در حاليكه تلويزيون هاي Direct LED معمولا ضخامت زيادي دارند، ولي اين تلويزيون با ضخامت بسيار كمي ساخته شده است. دقيقا مشابه تلويزيون هايي با نور پس زمينه Edge LED . ضخامت كلي اين تلويزيون 32 ميليمتر است.
با اينكه ضخامت اين تلويزيون بسيار كم است، ولي تعداد پورت هاي آن بسيار كامل است. 4 پورت HDMI به همراه پورت USB و يك اتصال VGA به همراه پورت Ethernet
بررسي وب در اين تلويزيون
آنچه در اين تلويزيون خيلي لذت بخش نيست، استفاده از اينترنت آن است. در حاليكه تلويزيون هاي سوني و پاناسونيك سرويس هاي Lovefilm و BBC iPlayer ارائه مي دهند اين تلويزيون تنها سرويس هاي Youtube، Picasa و AccuWeather را تحت پوشش دارد كه اين موضوع كمي نا اميد كننده است.
LX9900 از طريق پورت USBقادر به پخش موسيقي ، فيلم و عكس بوده و با فرمت هاي DivX و Xvid نيز مشكلي ندارد.
دو بعدي با رنگ هاي متنوع
اين تلويزيون در پخش تصاوير دو بعدي، بي نظير است. پالت رنگ اين تلويزيون بسيار درخشان است و به ندرت در پخش رنگ هاي درست دچار انحراف يا اشتباه مي شود. رنگ هاي مشكي در اين تلويزيون عميق بوده و جزئيات بسيار واضح هستند. خصوصا هنگام پخش تصاوير HD.
LG ادعا مي كند كه تلويزيونش Refresh Rate تاثير گذار 400Hz دارد. ولي طبق بررسي ما، اين حرف فقط يك دكور زيبا براي اين تلويزيون كره اي است. اين TV داراي Refresh rate معادل 200Hz بوده و سيستم Scanning Backlight نيز دارد. اين تلويزيون براي دوست داران برنامه هاي ورزشي كه حركات سريعي دارند، فوق العاده است.
يكي از ايرادات اين تلويزيون، ايجاد حلقه هاي نور در تلويزيون است. در واقع به علت نور زياد پس زمينه (Direct LED) ، زمان نمايش تصاوير سفيد رنگ، هاله اي از نور دور تصوير سفيد، ايجاد مي شود. البته اين ايراد بسيار كم اتفاق مي افتد و ممكن است شما به ندرت آن را مشاهده كنيد.
تصوير سه بعدي گران قيمت
هزينه اين تلويزيون سه بعدي بالاست. يعني مبلغي معادل 2600 يورو. بنابراين بايد توقع داشت تصوير بسيار خوبي نيز ارائه دهد. البته قسمت مثبت اين هزينه بالا را مي توان اين چنين ديد : به علت اينكه ال جي 2 عدد عينك Active Shutter به همراه تلويزيون سه بعديش ارائه مي كند، هزينه آن بالاست.
نور و روشنايي تصوير در حدي بالاست كه با زدن عينك هاي تاريك سه بعدي، باز هم تصوير را خوب مشاهده مي كنيد. مشكل بزرگي كه در اين تلويزيون مشاهده مي كنيد، مشكل Crosstalk يا Ghosting است. اين مشكل در اين تلويزيون به خوبي قابل مشاهده است و حتي از تلويزيون هاي C8000 سامسونگ نيز آزاردهنده تر است. در واقع ما مجبوريم بگوييم اين تلويزيوني نيست كه براي خريد سه بعدي به شما پيشنهاد مي كنيم.
از آنجا كه اين تلويزيون باريك است، صداي آن خيلي خوب نيست. اسپيكر هاي 10 وات داخلي، bass بالايي ايجاد مي كنند. در كل نياز به يك سينماي خانگي مناسب براي اين تلويوزيون داريد.
نتيجه
در كل، تلويزيون LG Infinia 55LX9900 يك تلويزيون شاهكار در پخش تصاوير دو بعدي است. عمق رنگ مشكي و رنگ هاي طبيعي نيز در اين تلويزيون قابل تقدير هستند. مشكل crosstalk در اين TV بالاست و به سختي مي توانيم آن را براي مشاهده تصاوير سه بعدي به شما پيشنهاد كنيم.
منبع
کد:
cnet.co.uk
جناب هادی که فروشنده محصولات ال جی بودند زیل این مدل فرمودند
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6303993&postcount=15
"راست حسینی بگم که هیچ یک از مدل های جدید کیفیت تصوصیر انها به پای 8500 و 9500 نمیرسه.باید منتظر به بازار امدن مدل های full led بمانیم.در ضمن باید بگم به نطر من پول برای سه بعدی دادن اصلا کار درستی نیست.من برای پسر خالم 8500 خریدم همیشه من را مبینه از من تشکر میکنه برای این انتخاب عالی.با تشکر.هادی"برای اطلاعت بیشترسعی کنید تمام صفحات این پست رو نیز مطالعه فرمایید
Last edited by AMIRHJ; 24-01-2012 at 21:05.
بنظرم جناب این آش را مزه کردی، تصویر سه بعدیش چجوریاست؟...
گویند که در سه بعدی ها فناوری passive، بهتر می باشد، من خودم 3 بعدی تی وی 5700 ال جی را دیدم، خیلی خوب بود بدون لرزش و ...، حیف که 100 هرتز بود و من هم بعد از 3 دقیقه 3 بعدی دیدن مبتلا به سر درد میشم!!
ان شا ا.. وقت بگذار مطالعه ت رو ببر بالا بعد متوجه میشی اکتیو بهتره یا پسیو
سلام
46 اینچ به بالا . کیفیت خوب و عمر بالا خیلی مهمه . سه بعدی اصلا مهم نیست. led یا پلاسما (st30 or vt30) باشه.
قیمت هم کمتر از 2 میلیون تومن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ST30 خوبه ولی 42" حدود 2تومنه- VT30 هم شیکتره و 3بعدی بهتری داره که 42" حدود 2500..........
46EX720 سونی هم حدود 2200-2300 که 3بعدیش پایینتر از 2تای بالاس.........
46EX520 هم هست که مناسبتره و لی 3بعدی نیست..........
46D5550 سامسونگ هم بد نیست...........
امكانش هست دوستان مطلع و بخصوص جناب alucard يه ليست تهيه كنن و تلويزيونهاي موجود تو بازار رو اولويت بندي كنن؟ يعني يه ليست مقايسه اي باشه مخصوصا تو led كه تنوع زياد هست و كاملا گيج كننده .از بالا به پايين از بهترين تلويزيون موجود در بازار تا پايين
ممنون
خب ظاهرا كسي چيزي نمي دونست .
اما چون اوضاع در حال وخيم شدن است مجبور شدم سريع بخرم . بنابراين يكي از اينها را خريدم .
ممنون
من میخوام یک سیما خانواده میخواستم
حداکثر 3 میلون نشه
بین ال جی و سونی دیگه اگر یک چیزه خوب پیدا نشد سامسونگ
فول امکانات باشه و 42 اینج باشه هم صوتیش و تصویر کیفیتش عالی باشه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)