تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 721 از 1211 اولاول ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه کسی یه
    _OPTION
    داره که بازیکنان کلاسیک ازادند با اسمهای درست برای ما هم بفرسته
    ببخشید این تاپیک اینقدر صفحاتش زیاده که نمیشه تو همه صفحات گشت

كونامي به كدام سو

شايد بعد از اين تبليغات وسيع كونامي همگان منتظر شاهكاري بزرگ از اين شركت بودن از اينرو هواداران ساكر برايه آمدن اين بازي روز شماي ميكردن ولي وقتي دستشان به دسته رفت ديدن آن چيزي نيست كه كونامي تبليغ ميكرده سايتهاي بزرگ بازي هم نمكي بودن روي زخم هواداران كونامي هرچند كه بعضي از طرفداران كونامي گوششان به اين حرفاها بدهكار نيست و اين سايت ها را به طرفداري از فيفا متهم ميكنند

ميشود گفت نزول pes با ظهور fifa همزمان شد بعد از پيشرفت فوق العلاده فيفا ميتوان گفت كه كونامي تعادلش را از دست داد و راهش را به كج راهه تبديل كرد اين كج راهه با ساكر 2008 به حد اعلاي خود رسيد و جالب اينكه سه بازي اخير كونامي يعني ساكر2008 و 2009 و2010 با هم تفاوت زيادي دارن واين نشان ميدهد خود كونامي هم شكست را پذيرفته كه نميتواند خود را به يك ثبات حداقلي برساند

هر چند نميشود از پيشرفت هاي خوب ساكر 10 گذشت ولي اين با آن تبليغات گسترده كونامي كاملا" در تضاد هست شايد بيشتر وقت كونامي به طراحي چهره ها گذشته كه الحق والانصاف در اين زمينه كاملا" فيفا را مغلوب كرده و هواداران را در اين زمينه غافلگير كرده ولي هواداران ترجيح ميدادن اين غافلگيري در گيم پلي باشد نه چهره ها كه از دور(دوربين وايد) اصلن معلوم نيست

آن چيزي كه براي هواداران قديمي كونامي در درجه اول اهميت هست آن چيزي است كه آنها را دل بسته كونامي كرده يعني گيم پلي كه متاسفانه دل هواداران در اين چندساله شكسته شده است شايد خيليها مثل من دوست داشتن بيشتر وقت كونامي صرف هوش مصنوعي بازي و انيميشن و كپچر مونيشن و ديگر چيزها شود تا گيم پلي عالي شود.

مثلن من نزديك به 10 بار امتحان كرده ام و دروازه بان را جلو كشيدم و توپ را به حريف دادم متاسفانه حريف آنقدر هوش ندارد كه در وازه خالي را با يك شوت باز كند وبا كمال تعجب سانتر ميكند يا پاس زميني ميدهد وديگر موضوع ها كه خودتان در جريانيد.

البته خيلي دوستان عقيده دارن شايد چون بازي ما اورجينال نيست اين اتفاق افتاده كه من موافق نيستم چون در اينصورت امتياز 6 و7 از سايت هاي منتقد بازي نميگرفت.
    من فكر نميكنم كونامي بخواهد از خودش تحركي نشان دهد وهرساله شكست را در مقابل حريف خود تكرار ميكند حريفي كه همين چند سال پيش مسخره ما طرفداران كونامي بود كه فوتبالش واقعي نيست در حال حاظر بهترين شبيه ساز فوتبال هست

من هم مثل همه شما كنسول ندارم و در كامپيوتر دل بسته pes هستم و مثل همه شما منتظر برگشتن با قدرت ساكر به رينگ هستم
    منم قبول دارم
    با این همه پیشرفت سخت افزاری ولی برای کونامی هرسال دریغ از پارسال

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اينم عيدي من به بچه هاي سايت

دوستاني كه مي خواهند گيم پلي بازيشون چيزي حدود 90درصد دمو بشه و اون حس رو منتقل كنه اين كار رو بكنند :

1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صورت كپي -پيست )

2

اون فایل ها رو از کجا باید دانلود کنم ؟ ممنون.

ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :

حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
    کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
    افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
    افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
    کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
    افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
    یعنی اگر بخوام با اینتر تو لیگ ایتالیا بازی کنم باید برا کل تیم ها این کار رو بکنم یا فقط برا اینتر ؟
    برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
    و چند مورد دیگه
    همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
    اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه ها میداد خیلی عالی بود .
    درسته اگر یکی اینکار رو کرد حسابی دعاش میکنم.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض ویرایش اسامی بازیکنان

سلام، تولد امام رضا (ع) را به همتون تبریک میگم.
    لینک زیر اسامی صحیح بازیکنان تیم های ملی (حتی تیم های ملی classic) را نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این لینک هم اسامی صحیح بازیکنان مخفی مسترلیگ را نوشته:
    کد:
    Last edited by fouladiali; 30-10-2009 at 08:53.

4. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود
    دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
    در ضمن اگر لفظ كنيد يه سيو براي تيم هاي كلاسيك بذاريد خيلي توپ ميشه
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاری میکنم ضربه های پنالتی که میزنم یا وسط میزنه ودروازبان میگیره یا توپ میره بیرون اگه امکان داره روش پنالتی زدنو اموزش بدین ممنون میشم از راهنمائیتون

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاری میکنم ضربه های پنالتی که میزنم یا وسط میزنه ودروازبان میگیره یا توپ میره بیرون اگه امکان داره روش پنالتی زدنو اموزش بدین ممنون میشم از راهنمائیتون
    این فیلم مربوط به آموزش پنالتی زدنه:
    کد:

8. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چرا دوربین موقع پنالتی زددن از کنار نشون میده !
    خیلی بده ! اصلا نمیشه تمرکز کرد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که مایلند نقل و انتقالات جدید را خودشون درست کنند، میتونند به سایت زیر برند و از اونجا با جستجوی تیم های مورد نظر و رفتن به قسمت Transfers در سمت چپ صفحه نقل و انتقالات اون تیم را مشاهده کنند.
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من اسكوربورد ليگ ايتاليا رو پيدا نكردم ميشه برام بذاريد
    در ضمن اين هم پاسخ بديد:
    با درود
    دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
    در ضمن اگر لفظ كنيد يه سيو براي تيم هاي كلاسيك بذاريد خيلي توپ ميشه
    سپاس

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا دوربین موقع پنالتی زددن از کنار نشون میده !
    خیلی بده ! اصلا نمیشه تمرکز کرد!
    شما میتونید هر وقت در بازی پنالتی میشه، از قسمت Camera Type حالت Vertical را انتخاب کنید و Tailing Camera را هم روی Player تنظیم کنید و بعد از زدن پنالتی دوباره دوربین را به حالت اول برگردونید.

13. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •