اگه کسی یه
_OPTION
داره که بازیکنان کلاسیک ازادند با اسمهای درست برای ما هم بفرسته
ببخشید این تاپیک اینقدر صفحاتش زیاده که نمیشه تو همه صفحات گشت
منم قبول دارم
با این همه پیشرفت سخت افزاری ولی برای کونامی هرسال دریغ از پارسال
اگه کسی یه
_OPTION
داره که بازیکنان کلاسیک ازادند با اسمهای درست برای ما هم بفرسته
ببخشید این تاپیک اینقدر صفحاتش زیاده که نمیشه تو همه صفحات گشت
منم قبول دارم
با این همه پیشرفت سخت افزاری ولی برای کونامی هرسال دریغ از پارسال
اينم عيدي من به بچه هاي سايت
دوستاني كه مي خواهند گيم پلي بازيشون چيزي حدود 90درصد دمو بشه و اون حس رو منتقل كنه اين كار رو بكنند :
1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صورت كپي -پيست )
2
اون فایل ها رو از کجا باید دانلود کنم ؟ ممنون.
یعنی اگر بخوام با اینتر تو لیگ ایتالیا بازی کنم باید برا کل تیم ها این کار رو بکنم یا فقط برا اینتر ؟ما باید این مواردو درمورد تمتم بازیکنان اعمال کنیم و بعد تغییراتو سیو کنیم من اینکار رو حتما میکنم و بعد درجه بازیو بجای تاپ پلیر روی پروفشنال قرار میدم :
حداقل کاهش 30درصدی سرعت تمام بازیکنان
کاهش 20 درصدیه سرعت پاس کوتاه و بلند بازیکنان
افزایش 10 درصدیه تکنیک بازیکنان
افزایش حداقل 10 درصدی کات دادن به توپ برای تمام بازیکنان
کاهش حداقل 20 درصدی قدرت شوت بازیکنان
افزایش 10درصدیه تکنیک شوت بازیکنان
درسته اگر یکی اینکار رو کرد حسابی دعاش میکنم.برای اونایی که دوست دارن بازم زمان عکس العمل بازیکنان افزایش پیدا کنه افزایش نسبی این توانایی در بازیکنان
و چند مورد دیگه
همونطوریکه گفتم کسانیکه اینکار رو کردن الان واقعا از بازی لذت میبرن .
اگه یکی اینکار رو میکرد و بعد آپشن فایلشو به بقیه بچه ها میداد خیلی عالی بود .
سلام، تولد امام رضا (ع) را به همتون تبریک میگم.
لینک زیر اسامی صحیح بازیکنان تیم های ملی (حتی تیم های ملی classic) را نوشته:
و این لینک هم اسامی صحیح بازیکنان مخفی مسترلیگ را نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fouladiali; 30-10-2009 at 08:53.
با درود
دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
در ضمن اگر لفظ كنيد يه سيو براي تيم هاي كلاسيك بذاريد خيلي توپ ميشه
با سپاس
سلام دوستان من هرکاری میکنم ضربه های پنالتی که میزنم یا وسط میزنه ودروازبان میگیره یا توپ میره بیرون اگه امکان داره روش پنالتی زدنو اموزش بدین ممنون میشم از راهنمائیتون
این فیلم مربوط به آموزش پنالتی زدنه:
چرا دوربین موقع پنالتی زددن از کنار نشون میده !
خیلی بده ! اصلا نمیشه تمرکز کرد!
دوستانی که مایلند نقل و انتقالات جدید را خودشون درست کنند، میتونند به سایت زیر برند و از اونجا با جستجوی تیم های مورد نظر و رفتن به قسمت Transfers در سمت چپ صفحه نقل و انتقالات اون تیم را مشاهده کنند.
دوستان من اسكوربورد ليگ ايتاليا رو پيدا نكردم ميشه برام بذاريد
در ضمن اين هم پاسخ بديد:
سپاسبا درود
دوستان يه فايلي را قرار داده بودند كه براي سختي بازي بود كه به super star تغيير ميداد من اينو دانلود كردم و راهنماش هم تو pes-edit خوندم و انجام دادم و همه چيز خوب پيش رفت اما چيزي به عنوان سوپر استار تو لول بازي صورت نگرفت.چرا؟ ميشه يه راهنمايي درست و درمون بكنيد؟
در ضمن اگر لفظ كنيد يه سيو براي تيم هاي كلاسيك بذاريد خيلي توپ ميشه
شما میتونید هر وقت در بازی پنالتی میشه، از قسمت Camera Type حالت Vertical را انتخاب کنید و Tailing Camera را هم روی Player تنظیم کنید و بعد از زدن پنالتی دوباره دوربین را به حالت اول برگردونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)