تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 721 از 4751 اولاول ... 22162167171171771871972072172272372472573177182112211721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی نامردا فقط از من گرفتن؟ببینم کی گرفتی؟
    /8/87

این شاتل عجب پشتیبانی توپی دارد 45 دقیقه با موبایل حرف زدیم تا مشکلم حل شد و با pppoe مودم کانکت شدم واقعا کارشون درسته

حال یه سوال میزان دریافت و ارسال با pppoe مودم چطوریه
    حالا دیگه تو سایت شاتل کانکشن با pppoe برا من نشون نمیدد؟
    اگه دانلود شبانه قطعی داشتم چطوریه؟

آره خدايي موافقم !
    تو پنلتون مشخصه كي قطع ميشين كي كانكت ميشين

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بالاخره این ADSL ما هم بعد از یک ماه تلاش راه افتاد اونم با یه مودم غیر ساپورت شرکت .....

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این شاتل عجب پشتیبانی توپی دارد 45 دقیقه با موبایل حرف زدیم تا مشکلم حل شد و با pppoe مودم کانکت شدم واقعا کارشون درسته

حال یه سوال میزان دریافت و ارسال با pppoe مودم چطوریه
    حالا دیگه تو سایت شاتل کانکشن با pppoe برا من نشون نمیدد؟
    اگه دانلود شبانه قطعی داشتم چطوریه؟

آره بابا مشكلت حل نميشد تا فردا هم باهات با موبايل حرف ميزدن! راستي 45 دقيقه با موبايل مغزت آب پز نشد؟!!! ميگن بيشتر از 20 ديقه آمپر مغز ميره بالا
    اگه دانلود شبانه قطع بشه (كه از عجايب هست بشه ) بعد از وصل شدن ديگه نيازي به كانكت شدن نيست خودكار بعد از ثابت شدن چراغ مودم وصل هست.

4. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

منم بعد از شش ماه انتظار و استفاده از شرکت لای زر بالاخره صاحب یه پورت شاتل شدم !
    گفتن که اکو نمیدیم چون پره ( عجیبه ) ! و به زور art1 رو گرفتم اونم واسه اینکه 1ماه مجانی هم دادن که میشه 28 تومن دو ماه
    بعدا میکنمش اکو . گفتن یه ایمیل بزنی درست میشه
    هرچی گفتم به زور اسپلیترشونو بهم انداختن با وجود اینکه خودم گفتم دارم 2000 تومن
    + 2000 تومن هم پول پیک
    هنوز هم لایزر پورتمو آزاد نکرده و پشتیبانی گفت که دو سه روز دیگه قطع میشه . میترسم آخر برام شر بشه و سرویس چند روز عقب بیوفته
    ------------
    دوتا سوال :
    من که قراردادم تموم شده و رفت ، اما از این کارتای تخفیف افراد دیگه نمیشه استفاده کرد برای بعد ؟ یعنی مثلا تو سرویس بعدی 10تومن تخفیف بگیرم ؟ چون موقع ثبت نام استفاده نکردم .
    تنظیم مودم نکته خاصی نداره ؟ اون Ip هارو حتما باید ست کرد ؟ ( به نظر من که تاثیری نداره )

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

منم بعد از شش ماه انتظار و استفاده از شرکت لای زر بالاخره صاحب یه پورت شاتل شدم !
    گفتن که اکو نمیدیم چون پره ( عجیبه ) ! و به زور art1 رو گرفتم اونم واسه اینکه 1ماه مجانی هم دادن که میشه 28 تومن دو ماه
    بعدا میکنمش اکو . گفتن یه ایمیل بزنی درست میشه
    هرچی گفتم به زور اسپلیترشونو بهم انداختن با وجود اینکه خودم گفتم دارم 2000 تومن
    + 2000 تومن هم پول پیک
    هنوز هم لایزر پورتمو آزاد نکرده و پشتیبانی گفت که دو سه روز دیگه قطع میشه . میترسم آخر برام شر بشه و سرویس چند روز عقب بیوفته
    ------------
    دوتا سوال :
    من که قراردادم تموم شده و رفت ، اما از این کارتای تخفیف افراد دیگه نمیشه استفاده کرد برای بعد ؟ یعنی مثلا تو سرویس بعدی 10تومن تخفیف بگیرم ؟ چون موقع ثبت نام استفاده نکردم .
    تنظیم مودم نکته خاصی نداره ؟ اون Ip هارو حتما باید ست کرد ؟ ( به نظر من که تاثیری نداره )
    منم امروز شاتلم وصل شد قبلاً هم از لایزر می گرفتم یک ماه طول کشید تا خط رو از رانژه در اوردن آخرشم زنگ زدم داد و بیداد کردم تا کارم راه افتاد میگفتن نامه رو فرستادیم مخابرات ولی دروغ میگفتن چون بعد از داد و بیداد رفتم مخابرات گفتن نامه هنوز نیومده..... مواظب این اتفاق برای شما نیوفته..... حتماً خودت هم به مخابرات سر بزن....

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

برای من فاکتور جدید صادر شده 3 ماهه اکو 512 میخوام زنگ بزنم برام بکننش 6 ماهه چون اونطوری بصرفه تر منم که زیاد استفاده ندارم الان 20 روز مونده به سرویسم تموم شه قریب به 1 گیگ ترافیکم مونده تازه خیلی بیخودی مصرف کردم تو روز زدم فیلم دانلود کردم

8. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

برای من فاکتور جدید صادر شده 3 ماهه اکو 512 میخوام زنگ بزنم برام بکننش 6 ماهه چون اونطوری بصرفه تر منم که زیاد استفاده ندارم الان 20 روز مونده به سرویسم تموم شه قریب به 1 گیگ ترافیکم مونده تازه خیلی بیخودی مصرف کردم تو روز زدم فیلم دانلود کردم
    من که سرویسم هنوز روی 512 هست و 8 تیر دورم تموم میشه و تا هشت تیر فقط یک هقته خونه هستم که استفاده کنم و هنوز 4 گیگ از حجمم مونده و حیرونم که چی دانلود کنم...
    من از دوره بعد 6 ماهه ی 128 شارژ میکنم
    راستی آقا حامد توی این یک مدتی که نبودم مثل اینکه همکار انجمن شدی
    تبریک میگم

10. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

منم امروز شاتلم وصل شد قبلاً هم از لایزر می گرفتم یک ماه طول کشید تا خط رو از رانژه در اوردن آخرشم زنگ زدم داد و بیداد کردم تا کارم راه افتاد میگفتن نامه رو فرستادیم مخابرات ولی دروغ میگفتن چون بعد از داد و بیداد رفتم مخابرات گفتن نامه هنوز نیومده..... مواظب این اتفاق برای شما نیوفته..... حتماً خودت هم به مخابرات سر بزن....
    نمی دونم والا ! میترسم شر بشه
    حالا شرایط شما رو نمی دونم اما برای من تا سه روز دیگه به صورت قانونی زمان قطع کردنشون میرسه . چون سرویسم 24م تموم شد و گفت بعد دو هفته کلا قطع میکنیم اگه شارژ نکنید . حالا هم که زنگ زدم میگه صبر کنید خودش اوتومات قطع میشه
    موندم...

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله بلاخره ما هم شاتلی شدیم .همین یه دیقه پیش اومدن برام نصب کردن و رفتن.
    به به مبارکه!!! ایشالا کانکشنش برات بچرخه!

2000 اياب و ذهاب؟!
    نه بابا
    من هيچي پول ندادم و نگرفتن!
    فرشاد جون شما فقط برای نصب اومد درسته؟ فکر کنم این دوستمون برای درخواست و ثبت نام پیک درخواست داده بودن.

یعنی نامردا فقط از من گرفتن؟ببینم کی گرفتی؟
    شما فقط برای نصب اومد یا برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست؟ اگر فقط برای نصب باشه فقط 15 تومنه ولی اگه برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست بیاد خوب مسلما هزینه پیک جداست.

بالاخره این ADSL ما هم بعد از یک ماه تلاش راه افتاد اونم با یه مودم غیر ساپورت شرکت .....
    مبارکه. دیدی گفتیم مودم مشکلی نداره.

داره خودمونی میشه mmf1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران امیر آباد

پيش فرض

یه سوال دارم من می خوام خودم مودم بگیرم اولا به صرفه تر هست یا نه؟ دوما" زوری به آدم مودم میاندازن؟سوما"خودم مودم داشته باشم بازم میان واسه ی نصب کردن؟ چهارما" دوتا تلفن تو خونه داریم باید دوتا اسپلیتر بگیرم به جفتشون وصل کنم؟پنجما" به همه اسپیلیتر میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •