تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 721 از 1042 اولاول ... 221621671711717718719720721722723724725731771821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,201 به 7,210 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام مجدد
    من با IDM دانلود میکنم . اگه با چند تا کانکشن باشه سرعت بهتره ؟؟ من با 8 تا کانکشن دانلود میکنم 16 تا بهتر نیست کلاً چند کانکشن باشه بهتره ؟؟
    سلام

زياد فرقي نميكنه

مال من هميشه روي 8 هست

البته توي دانلود شبانه مثلا يه مقدار 16 تا كانكشن تاثير داره چون از پهناي باند نهايت استفاده رو ميكنه ولي خب اونقدر چشمگير نيست

بعدشم بعضي سايتها اصلا اجازه استفاده از 16 تا كانكشن رو نميدن

مثلا همين سايتهاي دانلودها يا ميهن دانلود و ... محدود شدن به يه تعداد خاصي كانكشن

با تشكر

2. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

بعد از اتمام حجم ترافیک پس از چه مدت زمانی پورت تخلیه میشه؟ تا پایان دوره قرارداد؟ پس از یک هفته؟ برای تخلیه سریعتر پورت باید درخواست داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من الان (یعنی تا آخر امروز) از سرویس A-SL8-128 شرکت لایزر استفاده میکنم که همونطور که از اسمش معلومه ترافیک دوره‌ش 8 گیگه. اینم حال و روزش:

حالا با توجه به اینکه منطقه مخابراتی من شهید رمضانیه (5567) و البته با توجه به اینکه ماهی 23 تومان می‌ریزم تو جیب لایزر، آیا شرکت دیگه‌ای هست که برای پرداخت این 23 تومان سزاوارتر باشه؟

5. این کاربر از mghaffari49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام

بعد از اتمام حجم ترافیک پس از چه مدت زمانی پورت تخلیه میشه؟ تا پایان دوره قرارداد؟ پس از یک هفته؟ برای تخلیه سریعتر پورت باید درخواست داد؟
    با سلام
    معمولا بعد از 4-5 روز خود به خود پورتتون خالي ميشه
    اما اگه زودتر هم بخوايد بايد بله درخواست بديد كه 1-2 روز طول ميكشه

موفق باشيد.

7. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

سلام
    بستگي به شركتش داره
    اما اگه درخواست بدين احتمالا رسيدگي بشه
    ولي اگه حجمتون تموم شده ولي مهلت قراردادتون مونده شركت معمولا بعد از اتمام قرارداد اقدام به تخليه پورت ميكنه

يعني شما اگه 20 روز ديگه مهلت قراردادتون باقيه مطمئن باشيد تا درخواست نديد پورتتون تخليه نميشه
    من مثلا آسياتك داشتم قبلا بعد از يك ماه پورتو تخليه كردن
    بيچارم كرده بودن
    علت كارشون اينه كه نميخوان مشتري رو از دست بدن
    ولي خب شركت با شركت فرق داره

من الان (یعنی تا آخر امروز) از سرویس A-SL8-128 شرکت لایزر استفاده میکنم که همونطور که از اسمش معلومه ترافیک دوره‌ش 8 گیگه. اینم حال و روزش:

حالا با توجه به اینکه منطقه مخابراتی من شهید رمضانیه (5567) و البته با توجه به اینکه ماهی 23 تومان می‌ریزم تو جیب لایزر، آیا شرکت دیگه‌ای هست که برای پرداخت این 23 تومان سزاوارتر باشه؟
    سلام
    لايزر شركت خيلي خوبيه
    جاي تعجب داره كه وضعيت اينه
    شما با پشتيباني تماس گرفتيد؟؟

منطقه شما اين شركتها هم سرويس ميدن
    آسياتك
    داتك
    پارس آنلاين
    صبانت
    پيشگامان
    سپنتا

كه همشون تو بعضي جاها داراي مشكلاتي هستن بنابراين نميتونم قطعي بگم كدوم شركت تو منطقه شما بهتره
    به نظرم يه تحقيق بكنيد تا نتيجه خوبي بدست بيارين
    ولي به نظر من سپنتا يه سر و گردن از بقيشون بالاتره
    اين نظر منه
    بازم تخقيق كنيد خيلي بهتره

با تشكر

9. 2 کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود به همگی شما عزیزان
    بجه ها من اکر بخوام دانلود 50kb داشته باشم.. باید چه سرعتی رو بگیرم؟۱۲۸ یا ۲۵۶(اگر هم دادن ۵۱۲(میگن نمیدیم.. اما مثل اینکه میدن)) کدوم شرکت بهترینش رو بدون محدودیت دانلود میده؟ البته من سرعت دانلودی میخوام بین 40 تا 60Kb. تو سایت این شرکت ها بس که گشتم گیج شدم. ما واسه ۵۰-۶۰ تا پهنای باند باید بکشیم خودمونو.. کلی پول بدیم.. آخرشم اون چیزی که گفتن نمیشه.. اونوقت یه جایی مثل ژاپن مردم یک هزارم درآمدشون رو هزینه اینترنت با سرعت دریافت و دانلود ۶۲mb میکنن!!!
    من چندین سال بود که مشتری سپنتا بودم. سرعت ۱۲۸ دانلودش ۱۷ تا ۲۲ بود و ۲۵۶ هم ۲۴ تا ۳۲ اگر اشتباه نکنم. یک سالی میشه از ای دی اس ال دور بودم و درگیر کار. میخوام ببینم تغییری کرده این سرعت دریافت فایل(دانلود) یا نه؟ بهتر شده یا هنوز....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود به همگی شما عزیزان
    بجه ها من اکر بخوام دانلود 50kb داشته باشم.. باید چه سرعتی رو بگیرم؟۱۲۸ یا ۲۵۶(اگر هم دادن ۵۱۲(میگن نمیدیم.. اما مثل اینکه میدن)) کدوم شرکت بهترینش رو بدون محدودیت دانلود میده؟ البته من سرعت دانلودی میخوام بین 40 تا 60Kb. تو سایت این شرکت ها بس که گشتم گیج شدم. ما واسه ۵۰-۶۰ تا پهنای باند باید بکشیم خودمونو.. کلی پول بدیم.. آخرشم اون چیزی که گفتن نمیشه.. اونوقت یه جایی مثل ژاپن مردم یک هزارم درآمدشون رو هزینه اینترنت با سرعت دریافت و دانلود ۶۲mb میکنن!!!
    من چندین سال بود که مشتری سپنتا بودم. سرعت ۱۲۸ دانلودش ۱۷ تا ۲۲ بود و ۲۵۶ هم ۲۴ تا ۳۲ اگر اشتباه نکنم. یک سالی میشه از ای دی اس ال دور بودم و درگیر کار. میخوام ببینم تغییری کرده این سرعت دریافت فایل(دانلود) یا نه؟ بهتر شده یا هنوز....
    اگر اینترنت نامحدود با اون سرعت می خواهید باید از مبین نت یا ارانسل 512 نامحدود بگیرید ماهی 60 تومن که البته مبین نت فعلا 512 نا محدود میده. اگر هم با مدرک واسه 128 به بالا مشکل دارید می تونید از پارس آنلاین 128 حجمی بگیرید با 8 گیگ حجم حدود 25 تومن که روی 2 مگ بسته میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 سال هستش از 256 نا محدود داتک با قیمت 26 هزار تومان استفاده می کنم چون مشترک قدیمی بودم قیمتش اضافه نشده ولی داریم خونمون رو عوض می کنیم که دیگه با این قیمت نمی تونم از داتک adsl بگیرم شما شرکتی سراغ ندارین که با30 -40 تومان توی تهران 256 نامحدود بده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 سال هستش از 256 نا محدود داتک با قیمت 26 هزار تومان استفاده می کنم چون مشترک قدیمی بودم قیمتش اضافه نشده ولی داریم خونمون رو عوض می کنیم که دیگه با این قیمت نمی تونم از داتک adsl بگیرم شما شرکتی سراغ ندارین که با30 -40 تومان توی تهران 256 نامحدود بده؟
    سلام

الان شركتهاي زيادي نيستن كه نامحدود بدن
    اكثرن سرويسهاشون رو محدود كردن

الان مثلا سپنتا هست ميده 49 تومن 256 رو و 192 رو ميده 39 تومن

يه شركت هم هست اسمش اوراكل هست سرويساي خوبي ميده با هزينه مناسب و راه اندازي رايگان
    به نظرم واسه شما گزينه خوبيه
    اينم ليست قيمتاش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان
    مي خواستم بدونم توي نامه دانشكاه(براي سرعتهاي بالاتر از 128)همين كه قيد بشه دانشجو هستيم و نوشته باشه((از دانشكاه به فلان شركت يا مخابرات))كفايت مي كنه يا موارد ديكه اي هم هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •