دوستان پلاک ماشین چی میشه؟
vanity plate
به صورت مختصر میگن plate ولی کاملش vehicle registration plate هست .
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
این یک صورت خاص از پلاک خودرو هست که یکی میره پول اضافی میده تا یه شماره که خودش دوست داره رو استفاده کنه. البته این عبارت آمریکاییش هست.
سلام دوستان
من جمله زیر رو ترجمه کردم ولی انگار یه چیزی این وسط غلطه
ترجمه من: نظر به اینکه پرس و جوهای یکسان، همیشه پاسخ های یکسان را بر می گردانند، طرح تفاوت، الزامی است اما پرس و جوهای معادل، خطاهای نمونه برداری را از بین می برند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم سلام. می بخشید می خواهم بدونم since رو در جمله زیر درست ترجمه کرده ام؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گذشته از این، اگر p به صورت معکوس با اندازه مجموعه پرس و جو، متناسب باشد، پس شیوه دوم هنوز به پرس و جوهای بیشتری نیاز دارد، از این رو خطاهای مورد انتظار، بیشتر است.
1. از آنجایی که یک کوئری خاص همیشه همان نتیجه را برمیگرداند، ضروریست که برای برطرف کردن خطای سمپلینگ از کوئری هایی متفاوت اما معادل آنها استفاده شود.
2. علاوه بر آن، اگر p به صورت معکوس با اندازه مجموعه پرس و جو متناسب باشد، از آنجایی که خطاهای مورد انتظار بزرگترند (بیشترند)، هنوز روش دوم به کوئری های بیشتری نیاز دارد.
شما هنوز با متن های Data Base درگیری؟
سلام
لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.
من در سایت شما بیش از 300 پست تائید شده دارم. لطفا اکانت من رو بررسی کنید و اگر امکانش بود سطح اکانت من رو به TRUSTED USER ارتقاء بدید.
ممنون
I have more than 300 approved post in your site. please check my account and if its possible promote my account level to TRUSTED USER
سلام
لطفا اگر زحمتی نیست این متن رو ترجمه کنید :
من از کاربران قدیمی پرمیوم سایت شما هستم و 2 بار هم خرید داشتم و نسبت به اعتمادی که به شما داشتم 4 ماه تلاش کردم و برای سایت شما تبلیغ انجام دادم که در مجموع 236 کاربر به شما معرفی کردم ولی الان متوجه شدم این طرح متوقف شده ! آیا نباید نتیجه زحمات خودم رو به دست بیارم ؟
ممنون![]()
امیدوارم این بهتون کمک کنه
I am one of the old premium users of your site. I have purchased two times from you and trusting to you I have advertised your site for four months, its result is introducing 236 users to you, but I understood that this plan is canceled. shouldn't I recieve the result (fee) of this for monts endevour.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)