ببینم رشته خودت چیه ؟ گرگانی ؟ الان باید گرگان هم سرد باشه هااون روز ارومیه 25 درجه زیر صفر بود ملت یخ زده بودن
جالب اینجاست من خودم با دما سنج گرفته بودم 25 رو نشون میداد بعد اخبار گفت 19 درجه بوده !
![]()
ببینم رشته خودت چیه ؟ گرگانی ؟ الان باید گرگان هم سرد باشه هااون روز ارومیه 25 درجه زیر صفر بود ملت یخ زده بودن
جالب اینجاست من خودم با دما سنج گرفته بودم 25 رو نشون میداد بعد اخبار گفت 19 درجه بوده !
![]()
والا اطراف گرگان . من حسابداری هستم . نه اونقدرها که مال شما سرد بود اینجا سرد نیست ...![]()
سلام بچه ها . امیدوارم حالتون خوب باشه و سرحال باشید .
من که امروز حالم گرفته شده ... امتحان سخت بود .... 30تا تستی بود .... با میان ترم 5.5 ترس از افتادن دارم ...... تمامی تست هایی که شک داشتم اشتباه دراومد ..... الان که دارم از روی کتاب میبینم همشون اشتباه دراومد.... فقط و فقط 7 تست رو مطمئنم درست زدم .... جواب 20 تا سوال رو هم پیدا کردم که فقط 7 تاشو درست زدم و 13 تا نادرست .... برای قبولی نیاز به 3 تست دیگه دارم
![]()
امروز روز بدشانسی من بود ... انصافا امتحان هم سخت طرح شده بود .... امیدوارم نتیجه ی این درس زودتر اعلام بشه تا از استرس دربیام ....
راستی حسابرسی 2 بود
امیدم به خداسخودش برگمو دستکاری کنه قبول شم
..... ایشالله شماها لااقل خوب بدین امتحانات رو ......
منم از امروز باید برم آمار و احتمالات بخونم برای دوشنبه ( 2 بهمن ) ..... فعلا![]()
چطور سرد نیست گرگان ما که یخ زدیموالا اطراف گرگان . من حسابداری هستم . نه اونقدرها که مال شما سرد بود اینجا سرد نیست ...![]()
![]()
خودش حلش میکنه غصه نخورامیدم به خداسخودش برگمو دستکاری کنه قبول شم
.
خدا خودش هوای ما پیا م نوریا رو داره![]()
در اینجور مواقع مهدی جان اونایی که مطمئنی رو بزن بقیه رو همه رو یا بزن ب یا ج... به جون خودم درست در میاد حداقل از اون 13 تا 5 تاش درست در میومد ... چون تقریبا جواب سوال ها رو به یک نسبت در بین گزینه های 1 تا 4 تقسیم میکنن
موفق باشی
منم با nits موافقم من خودم یکی از امتحانا روهمین کارو کردم سوالایی که بلد نبودم همه رو زدم گزینه ب
نمره ام خوب شد![]()
4-5 تا امتحان دادیم هنوز نتیجه 1 دونه هم نیومده
پیام نور دیگه! PNU!
من يه بار اينكارو كردم و نهايت بدشانسي رو تجربه كردم! بگم خندتون ميگيره
سال پيش فيزيك 1 رو از 20 تا سوال تستي 6 تاشو خودم زدم و همشون درست بودن بقيه 14 تا سوال رو ديدم چون گزينه 1 رو اصلا نزدم همه رو زدم گزينه 1 و فقط 2 تاشون درست از آب در اومدنيعني از 20 تا سوال كلا جواب 2 تا سوال الف بود!! كه اونم من 14 تا رو زده بودم الف :((
نتایج نیومده که نیومده.هزار بار چک کردیم.ای بابا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)