دوستان میخوام بالای صفحه سمت راست (کاملا گوشه صفحه) آرم دانشکده را بزنم و زیرشم یه نوشته بزنم باید چه کار کنم؟
کادرم هم نمیخوام تکون بخوره
دوستان میخوام بالای صفحه سمت راست (کاملا گوشه صفحه) آرم دانشکده را بزنم و زیرشم یه نوشته بزنم باید چه کار کنم؟
کادرم هم نمیخوام تکون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بهتره برای این کار Text box ایجاد کنید و از قسمت Insert عکس و آرم مورد نظر رو بزارید و متن رو داخل همون Text Box و زیر عکس بنویسید.ترجیحاً برای اینکه حاشیه اطراف Box دیده نشه می تونید به رنگ سفید تغییر بدید.
درود برشما دوستان، من دو تا پرسش دارم :
پرسش 1 :
اگه میشه درمورد گزینههای سربرگ picture position در advanced layout در تب format توضیح بدین ، و اینکه چرا گزینه move object whit text را که تیک میزنم و ok میکنم بعد که برمیگردم تیک اون حذف شده .
پرسش 2 :
آیا میشه تب format را به طور دائم داشت ، یا فقط پس از استفاده از گزینههای تب insert میتونیم اون را داشته باشیم .
راستی ویندوز سون دارم با آفیس 2007 اینترپرایس سرویس پک 3
سپاسگزارم
Last edited by sohrab doaby; 20-02-2012 at 14:27. دليل: ویژگیهای رایانه
هیچ کس جواب من رو نمیده؟
فکر نمی کنم روشی باشه(حداقل من بلد نیستم)
چون شما شماره هارو دستی تایپ می کنید ومثل شماره صفحه نیست که اگر صفحه 52 را حذف کنید صفحه بعدی بشه 52
با سلام
من از افیس 2010 استفاده می کنم و می خوام ارم یک موسسه رودر ابتدای صفحه داشته باشم و در سمت چپ و راستش هم چند تا نوشته مثل تاریخ و پیوست و اینجور چیزها رو دارم
هر وقت عکس ارم رو وارد می کنم نوشته هام به هم میریزه و نمی تونم ارم رو در وسط و نوشته ها رو در انتهای دو سمت چپ و راست داشته باشم
چطور باید ارم رو قرار بدم که نوشته های به صورت مرتب و موازی با عکس قرار بگیرن
با تشکر
سلام
می تونید Text box ایجاد کنید و تصویر و یا متن های کناری رو در اون قرار بدید.در اینصورت دیگه متن به هم نمی ریزه.
اگه با این صورت مشکلتون حل شد,می تونید حاشیه های باکس رو به هم رنگ سفید در بیارین که دیده نشن.
با سلام و تشکر
متاسفانه با text box هم من نتونستم درست کنم توی text box هم همه چی بهم می ریزه
راه دیگه ای وجود نداره ؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان .
این اولین پست منه ....امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم.
سوال اینه .....من یه فایل تایپ شده ورد 2007 دارم که بعضی از خطوطش فاصله بین کلمات زیاد شده.وقتی انتهای خط کلیک می کننی و tab رو می زنی درست میشه .یعنی کلمات جمع میشن. حالا سوال اینه ..آیا راهی هست که همه خطوط با هم درست بشن یعنی جمع بشن.چون تک تک tab زدن کار طاقت فرساییه.......و اگه align txt right رو بزنی خط های دیگه هم جمع میشن که کل متن خراب میشه....
دوستان
تو ورژن 2010 میشه بگید که چطور میشه اعداد رو فارسی نوشت؟واسه من همیشه لاتین مینویسه اعداد رو...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)