اين كار را نكن.من هم اين اشتباه را كردم.تنها وقتت تلف ميشود و هيچ چيز جالبي هم ندارد.بعد از يك مدت هم بيخيال دهكده ميشوي
تنها در يك ورلد فعاليت كن
اسكاتها رسيد؟؟؟وقتي بهت حمله بشود من اتوماتيك وار با خبر ميشوم
اين كار را نكن.من هم اين اشتباه را كردم.تنها وقتت تلف ميشود و هيچ چيز جالبي هم ندارد.بعد از يك مدت هم بيخيال دهكده ميشوي
تنها در يك ورلد فعاليت كن
اسكاتها رسيد؟؟؟وقتي بهت حمله بشود من اتوماتيك وار با خبر ميشوم
ایول دمت گرم مصطفی جان!
منم میخوامش!
من هم موافقم.
ورلد 11 بسیار کند و خسته کننده است.
نفر اول ورلد 11 الان حدود 70000 امتیاز داره.یعنی از امتیاز الان ورلد 10 من کمتره.
این نشون میده که چقدر سرعت پایینی داره
من در ورلد 6 هستم و 5 روزه تونستم 500 امتیاز کسب کنم و اصطبل بسازم با 200 تا سرباز!
ورلد 10 هم که باز نمیشه:
Server temporarily unavailable
Tribal Wars is not available right now due to server problems. Please try again in a few minutes.
Please do not start a support request. We are aware of the problems are and working on the problem right now to keep the downtime as short as possible.
» back
کی تورو راه داده؟مگه این بن نشده بود؟نوشته شده توسط hojjat-game-carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نه.... قصد فعالیت گسترده رو ندارم
بیشتر برای امتحان مثلا نیروها و چیزهای دیگه میخوام... جنبه آموزشی داشتهب باشه
آره ... اونها هم رسید
بابا میخواستی یه ارتش بفرستی
5 تا رو که کباب میکنم میدم به ویلیجر هام بخورن![]()
Last edited by Kolang; 11-11-2007 at 13:21.
اسكاتها وظيفه جاسوسي و اطلاع رساني دارند.وقتي مورد تعرض قرار بگيري حتي اگر خودت هم آنلاين نباشي من متوجه ميشوم و يك كاري ميكنم.
با دهكده هاي زير 1000 امتياز كسي كاري نداره و اگر هم حمله اي صورت بگيره ، اگر سرباز نداشته باشي هيچ اتفاقي نميافته ،حداكثرش اين است كه ته مانده هاي انبارت را غارت ميكنند.ولي اگر سرباز داشته باشيد نه تنها سربازهات ميميرند ، بلكه غارت هم ميشوي فوقش چند تا سرباز طرف مقابل هم بميرد كه براي تو سودي ندارد
پس سرباز و نيروي محافظ نگير
ببخشید.... یه سوال برام پیش اومد!
پس در چه صورتی یه دهکده ماله اونی میشه که بهش حمله کرده؟!
اینطور که تو گفتی.. یعنی اگه حمله هم بهم بشه... بازم دهکده میمونه برام!
درسته؟!
بچه ها من معذرت میخوام اگه سوالهام خیلی پیش پا افتادس![]()
تو کدوم ورلدیالان 11 ام.... فعلا منتظرم تا ریسورسم به حد نساب برسه و بکنمش 12.... تا فردا 16 رو اوکی میکنمالان 11 ام.... فعلا
عزیزم اونا با نوبل من حمله میکنن
هیچ کسی نمیاد اشتباه منو بکنه دهکده زیر 1000 پینت رو بگیره چون باید از نوع شروع کنه و اون دهکده رو قوی کنه!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)