سلام دوستان.من ترینر بازی AngryBirdsStarWars رو میخواستم.اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بدید
باتشکر
سلام دوستان.من ترینر بازی AngryBirdsStarWars رو میخواستم.اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بدید
باتشکر
دوستان ترینری چیزی از بازی stronghold 2 وجود داره که خون سربازا رو ثابت نگه داره؟
اگه هست لطفا لینک دانلود .. اگه نه پس یه آنلاکر بدین تا این مرحله رو رد کنم.
البته بگین که فایل DAT رو کجا بریزم؟
ممنون
سلام
لطفاً ترینر کامل Driver San Francisco اگه بدین ممنون میشم . تو اینرنت هرچی گشتن همشون promo هسنن .
داشتم The Amazing Spider-Man بازی میکردم که یهو سیستمم قاطی کرد و اون صفحه ی مرگ اومد.
دوباره که وارد بازی شدم دیدم سیوهام نیست و باید از اول بازی کنم.
آخرای بازی بودم ... لطفا اگه کسی این رو تموم کرده یا میتونه،لینک دانلود سیو کامل بازی رو برام بذاره... خیلی تو ذوقم خورد که اینطوری شد.
پ.ن:اگه سیو کامل پیدا نکنم دیگه بازی نمیکنمش!!!!!!
سلام خسته نباشید
آقا من دربه در دنبال ترینر بازی damage inc wwii می گردم تو سایت چیت هاینس یکی هست که باید پول بدیم و عضویتمون رو آپگرید کنیم
از سایتای دیگه نسخه promo همون ترینررو پیدا کردم ولی فقط یک آپشنش(تایم فریز) فعاله
چطوری میشه نسحه کاملشو دانلود کرد ممنون میشم
ضمناً راهنمای مراحلی از این بازی سراغ داشتید لینک بدین لطفاً
دوستان عزیز - سیو Far cry 3 از چپتر 7 به بعد اگه کسی داره لطفا... - آدرس سیو my doucument : my games
با سلام ترینر بازی Need for Speed Most Wanted-Limited Edition از کجا باید دانلود کنم لطفا لینک بدید![]()
انگریبرد چی هست که ترینرش باشه!!!!!!!!!!!!!!![]()
با سلام من یه مشکل دارم با ترینر های بازی ها هر ترینری رو که برای بازی ها اجرا میکنم بازی کرش میکنه همون ارور معروف stop workingمنظورمهراه حلی سراغ دارید؟؟؟؟؟؟
سلام
ترینر بازی Assassin's Creed 3 نسخه بلک باکس ورژن v1.0
میشه بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)