دوست عزیز ببین استفادت از دوربین چیه
شاید اینده هیچکدومش بدرد نخوره![]()
دوست عزیز ببین استفادت از دوربین چیه
شاید اینده هیچکدومش بدرد نخوره![]()
اره محسن جون ببین الان چی مهمه بعد هم میشه یه کاری کرد (نه این که بری یه چیزه زیر خاکی بخری)
Canon Fujifilm Nikon Olympus Panasonic Pentax Samsung Sony
اینا اینده دارند نگران نباش اما باید بهترین رو انتخاب کرد
فکر کنم اون سه دوربین بهترین های محدوده قیمت شما هستند![]()
![]()
درود و سپاس از پاسخگوییتون
من یه پست قبل این هم داده بودم که نیومد با زیاد خوب نیستید حالا اشکال نداره دوباره تایپ میکنممن دوربین کامپکت دارم و میخوام دروبین حر فه ای بخرم که کنن دی 500 معرفی کردن وتا رنج 800-900 میخوام
اما دیروز تو سایت 2مدل از نیکن دیدم که قیمتش دستم نبود D3100 -D 700
اما اگه حرفه ای بخرم باید یه لنز زوم هم بگیرم تا بتونم استفاده بهینه کنم وتازه هزینه لنز هم در نظر بگیرم.
این مدل کننSX30 غیر حرفه ای تا حدی احتیاجات منو بر طرف میکنه و قیمتش هم خوبه....
حالا اگه شما بودید با توجه به بوجه ام چی میخردید؟
زود راهنماییم کنید...مرسی![]()
من اگر بودم D3100 رو میخریدم بعد از مدتی هم لنز زوم میخریدم
D3100 تو امازون 699$ بود که خیلی خوبه
من نمیتونم بگم احتیاجاتتونو تا چه حد برطرف میکنه خودتون باید بدونید
اما خروجیه D3100 و کننSX30 خیلی فرق داره شاید بشتر از دو برابر (کیفیت نویز و ....)
![]()
ولی قیمت d3100 رو نمیدونم البته به تومان و ایران اومده؟
بله vvc جون درست میگه شاید کم تر از 1 ماه دیگه تو ایران بیاد
![]()
سپاس دوستان گرامی
تصمیم گرفتم حر فه ای بخرم حالا شما بگید کنن دی 550بگیرم یا بمونم نیکن دی3100 بیاد؟
ببخشید هی سوال میکنم![]()
دوستان کسی اطلاع داره دوربین های فوجی مدل F70 یا F80 و مدلهای FX200 و 300 چرا توایران نیست یا خیلی کمه
البت دو مدلش که جدید اومده هیچ ولی همون مدلهای قبلیشم تو بازار ایران نبود حتی سایتهای فروش اینترنتی هم این مدلهارم نداشتند ویه مدل نیکون S8100 و قدیمیش 8000 اوناهم نیست![]()
زوم = تله؟
دو برابر؟
لطفا شفاف سازی شه
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
فوجی پیدا میشه هم جمهوری(پاساژ کنار علاالدین) هست هم پایتخت(ط دوم)
منظور F200 ؟یا FX200?
نیکون ها ی کامپکت هم روبروی علاالدین پاساژ کنار وازرت خونه پیدا میشه
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
زنج بودجه ورود به دنیای SLR . دو میلیون به بالاست ولی اگر بتونی این میلغ بعدا بزاری علی الحساب 900 کافیه
فرمول ورود به دنیای DSLR هم بر اساس نوع عکاسی و در نهایت نوع لنز موزد نیاز هست چون ترکیب قیمت ها ی لنز ها در دو برند کنون/ ونیکون کمی متفاوت است
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
بسیار تایید میشه چون دقت کادربندی تا نزدیک 100 درصد میرسه در بعضی دوربین ها و در نور آفتاب هم LCD کاربردی نداره
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
SX30 حدود 530 تومن
D7000 هم فعلا رصد نشده تا قیمت داشته باشه کمی صبر کن تا بیاد تو بازار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)