AnarchAshkan این عکسای ماکسیو از کجا گیر میاری؟ نکنه تو هم مثل خودم طرفدار اتلتیکومادریدی؟؟
AnarchAshkan این عکسای ماکسیو از کجا گیر میاری؟ نکنه تو هم مثل خودم طرفدار اتلتیکومادریدی؟؟
من که کاره ای نیستم..
هر جور که بچه های تاپیک بخوان همون کار رو میکنیم..
باید یه فرقی بین ما استقلالی ها و اونا باشه دیگه..
بعد، کی به اون نوشته اول توجه میکنه..
من دیگه واقعاً رفتم..
شب میبینمتون..
بچه ها تبريک ميگم
عشق است استقلال
ايشالا تو دربي ل*** رو سرويس ميکنيم
پيش بيني منم درست از آب در اومد
راستي گل دوم رو من نديدم ميشه توضيخ بدين چه جوري بود ؟
گل دوم را حسین کاظمی یه پاس قشنگ زمینی داد وآرش برهانی زدزیرطاق دروازه البته فکر کنم میخواست بزنه تواوت اشتباهی زدتوگل![]()
فقط بردیم 25دقیقه اخر نیمه اول خوب بودیم
هفته هشتم لیگ برتر فوتبال/
استقلال با شكست راهآهن به رده ششم رسید
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در هفته هشتم لیگ برتر با نتیجه دو بر یك تیم راه آهن را شكست داد و با چهار پله صعود، به مكان ششم جدول رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، این دیدار از ساعت 20 در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر برگزار شد.
مجتبی زارع در دقیقه 29 برای راه آهن گلزنی كرد و پیروز قربانی در دقیقه 33 و آرش برهانی در دقیقه 38 گل های استقلال را به ثمر رساندند
علیرضا فغانی داور مسابقه به جان واریو و سایوش اكبرپور از استقلال و محمد علی دهقان از راهآهن اخطار داد. وی 2 گل راه آهن در نیمه نخست را مردود اعلام كرد.
استقلال با این پیروزی 10 امتیازی شد و به رتبه ششم جدول رده بندی لیگ صعود كرد.
هفته هشتم لیگ برتر شب آینده با دیدار دو تیم ملوان و سایپا به پایان می رسد و هفته نهم نیز از پنج شنبه آغاز می شود.
روز جمعه در حساس ترین بازی فصل استقلال به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.
تركیب استقلال: وحید طالب لو، بیژن كوشكی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، هاشم بیك زاده، خسرو حیدری، حسین كاظمی، یدا...اكبری(از دقیقه 51 سیاوش اكبر پور)، فابیو جان واریو، آرش برهانی (از دقیقه 82 علی علیزاده) و علیرضا عباسفرد(از دقیقه 30 مجتبی جباری)
سرمربی : امیر قلعه نویی
راستی بچه ها این قضیه احمد رضا عابدزاده چی بود تماشاچیا یه چیزایی میگفتن یا من اشتباهی شنیدم
حاشیه دیدار استقلال و راه آهن/
اعضای هیئت مدیره استقلال در ورزشگاه آزادی
خبرگزاری فارس: سه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران در غیاب مدیرعامل برای تماشای بازی مقابل راه آهن در ورزشگاه آزادی حضور پیدا كردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیدوار رضایی ، علی انصاری و محمد سعید نفریه تماشاگران ویژه این دیدار لقب گرفتند.
واعظ آشتیانی مدیر عامل جدید باشگاه در ایتالیا به سر می برد و فرداشب پس از اتمام اجلاس بین المللی روسای دوچرخه سواری جهان به تهران باز می گردد.
* هواداران استقلال از علی انصاری عضو جدید هیئت مدیره باشگاه درخواست كردند به مشكلات مالی باشگاه بیشتر رسیدگی كند تا بازیكنان كمتر دغدغه مسئله مالی داشته باشند.
* آرش برهانی پس از به ثمر رساندن گل دوم استقلال با یك كبوتر كه ظاهرا از پیش در پشت تابلوی تبلیغاتی پنهان كرده بود، شادی كرد. او بال كبوتر را باز كرده و آن را به سمت تماشاگران رها كرد.
* رحمان دلاور ناظر داوری بحرینی كنفدراسیون فوتبال آسیا نیز در ورزشگاه حضور پیدا كرد.
انتهای پیام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)