بله الان خرید یه PS3 خیلی عاقلانه تر از X360 هست!
X360 فعلا در بحران به سر میبره!![]()
بله الان خرید یه PS3 خیلی عاقلانه تر از X360 هست!
X360 فعلا در بحران به سر میبره!![]()
تو انجمن انقلاب شده چی شد یهو این همه ناظر پیدا شده ! قدیما هیچ کی نبود هر کاری می خواستیم می کردیم : ) بگذریم در خبر ها خوندیم که PSN Store خدا بخواد 24 می یعنی پس فردا آنلاین می شه !
در ضمن اینقدر الکی خرید پلی سه رو به مردم پیشنهاد نکنید الان بازی جدیدا 3.60 فقط دوتاش اونم به خاطر سوتی سازندگان اجرا شدن و به غیر از اون دو تا دیگه هیچ بازی که 3.60 بخواد اجرا نمی شه ... اگه همین روند ادامه پیدا کنه بازم خرید ایکس باکس به خاطر هزینه با صرفه تره ...
اولا که برادر من قبلش هم فرمورهای مختلف دربارش همین حرف ها بود و میگفتن دیگه سونی جلوی ه کرهارو گرفت و ...! ولی بعدش دیدیم که اینجوری نیست!!
زمانی که در یک سیستم امنیتی نفوذ بشه باز سازیش خیلی سخت و یا غیر ممکنه و تمام این کار هایی که سونی انجام میده یه جور مسکن برای مشکل کنسولش هست و نه درمان!!
باور ندارین از میلاد بپرسین!
دوما بدترین موقع برای خرید X360 به نظر میاد الان باشه! چون +LT که به خطر افتاده و اسلیم هم که یه درایو + یک فرمور دیگه از درایوش هنوز ه ک نشده! و اون هزینه که شما گفتین واقعا جای بسی تامل داره!!؟
سوما همیشه قبل از اینکه حرف ها یا راهنمایی های کسی رو الکی خطاب کنید جوانب قضیه رو بررسی کنید.
اولامن کجا گفتم جلو ه کر ها گرفته شده ؟!؟ هر چند فعلا گرفته شده ! سیستم غیر قابل نفوذ نداریم ، فعلا بازی هایی که 3.60 می خواد به جز دو مورد بقیه اجرا نمی شن در آینده شاید اجرا بشن ولی این آینده معلوم نیست دوره یا نزدیک !!!! یهو دیدی رفت تا دوسال دیگه ! با چه اطمینانی می گید برید پلی سه بخرید مشکلی نداره همه بازی ها می آد ؟!؟ اگه من درست راهنمایی نمی کنه بقیه هم همه چی رو نمی گن !
دوما دوست عزیز الان خرید پلی سه با ایکس باکس از نظر قیمیت خود کنسول تفاوت چندانی نداره با توجه به این موضوع که برای پلی سه لازمه یه هارد اکسترنالم تهیه بشه ، تو ایکس باکس شما بازی رو می ذاری تو درایو و بازی اجرا می شه ، ولی پلی سه اینقدرم راحت نیست و هزارتا دنگ و فنگ داره ، در مورد LT+ تیم ه کرش گفته که برای همه درایو ها آمادست پس جای نگرانی نیست ، حتی ورژن دوش رو بر اساس داشبورد بتا ماکروسافت که جلو بازی های کپی رو می گیره آماده کرده یه سر به سایتشون بزنید ... البته در مورد کپی خور بودن دستگاه و ریفر بودن اینا باید مراقب بود چون الان کنسول های ریفر قدیمی و درایو چنجی اسیلم تو بازار خیلی زیاده و شما درست می گید خرید ایکس باکس الان از هر بقالی به صلاح نیست ولی خرید پلی سه هم همین جوری به صلاح نیست ! بحث به خطر افتادن با تو خطر رفتنم فرق می کنه الان پلی سه بازی ها رو کلا نمی آره و تو خطر رفته ولی ایکس باکس فعلا بازی ها رو می آره و هنوز تو خطر نرفته !
سوما @#$$%^%$$##@!!!!!!! قصد توهین نداشتم به کسی که به شما برخورد ، من می گم اگه کسی گفت ایکس باکس بخرم یا پلی سه یهو نگید پلی سه هیچ مشکلی هم نداره !
لازم به ذکره چون می دونم این بحث بالا می گیره من دیگه جواب نمی دم ....
Last edited by J A V I D; 22-05-2011 at 18:54.
من جایی گفتم که شما گفتین جلوی ه کرها گرفته شده؟
بعدش هم مگه PS3 خودش هارد نداره که باید براش هارد جدا خرید!؟
مورد بعدی این که قیمت دو کنسول الان به هیچ وجه نزدیک به هم نیست! کنسول PS3 با هارد 160 گیگ الان 430 تومنه! حالا شما ببینید کنسول ه ک شده X360 Slim چنده؟
من هم گفتم الان خرید PS3 بهتره! نه 2 یا چند هفته دیگه! اگه شما پست های منو توی تاپیک X360 ببینید گفتم اگه قصد خرید X360 دارین فعلا مدل اسلیم ه ک نشده رو بخرید و بعد ه کش کنید چون بعد ه ک قیمتش نجومی بالا میره!
به من بر نخورد دوست من! من بچه دو ساله نیستم که از یه حرف ناراحت بشم!سوما @#$$%^%$$##@!!!!!!! قصد توهین نداشتم به کسی که به شما برخورد ، من می گم اگه کسی گفت ایکس باکس بخرم یا پلی سه یهو نگید پلی سه هیچ مشکلی هم نداره !
در ضمن شما رفیق منی !
بعدش هم چرا بحث بالا بگیره!!؟ مگه ما چیزه بدی توی پست هامون گفتیم یا .... !؟
داریم دوستانه نظر میدیم!![]()
Last edited by shab_2008; 22-05-2011 at 19:43.
دوستان من .....
به کسایی مثله من که پول بازی اورجینال ندارن خرید چی کنسولی رو توصیه میکنید ps3 یا x360 یا هردوش؟؟؟؟![]()
هر دو تا رو بگیر هر کدوم -- شد با همون بازی کن![]()
عزیزان وقتی PS3 -- شد باید یه دیسک اوریجینال تو دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه ؟
خب 40 تومن هم باید پول بازی اوریجینال رو بدیم ؟
وقتی دیسک اورجینال رو داشته باشی دیگه چه احتیاجی به ه ک داری.......!!!!!!عزیزان وقتی PS3 -- شد باید یه دیسک اوریجینال تو دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه ؟
خب 40 تومن هم باید پول بازی اوریجینال رو بدیم ؟
ولی اگه منظورت یه بازی اورجینال برای همه هست....فکر نمیکنم اینطور باشه....!!!!!!![]()
بله منظورم همین بود . مثلا اگه بازی Gow رو به صورت اوریجینال داری ولی RED DEAD REDEMPTION رو نه .
اون وقت باید دیسک Gow رو داخل دستگاه بذاری و بعد RED DEAD REDEMPTION رو اجرا کنی .
آیا اینطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)