ایرانسل باز زرنگ بازی دراورده .فیلیمو رو بدون خرید اشتراک ازاد گذاشته که با نتش هر فیلمی خاستی ببینی در عوضش حجم مصرفی رو کامل حساب میکنه و نیم بها نیست
ایرانسل باز زرنگ بازی دراورده .فیلیمو رو بدون خرید اشتراک ازاد گذاشته که با نتش هر فیلمی خاستی ببینی در عوضش حجم مصرفی رو کامل حساب میکنه و نیم بها نیست
سلام. ممنون میشم راهنماییم کنید
من دو سال هست که از مودم ثابت ایرانسل استفاده میکنم. Z6000
اما خیلی یهویی، دیگه به هیچی وصل نمیشه. با پشتیبانی ایرانسل صحبت کردم گفتن مشکل بسته و سیم کارت نیست. و جالبه یکیشون گفت منطقهای که شما هستین پشتیبانی نمیشه و مکالمه رو قطع کرد (در صورتی که دو ساله دارم استفاده میکنم!)
مودم رو ریست کردم، دو سه نوع بسته خریدم، مودم رو خاموش و روشن کردم. مودم رو در نهایت آپدیت هم کردم. اما نشد که نشد
مسئله اینه که وقتی یه سیم کارت معمولی اعتباری میندازم رو مودم، اینترنت دارم و راحت وصل میشه، اما وقتی سیم کارت ثابت رو میندازم وصل نمیشه.
همه چیز خوب بود. آنتن پر. سرعت دانلود ۱۱ ۱۲ مگ بر ثانیه اما یهو قطع شد.
البته جالبه که فقطط سایت ایرانسل رو باز میکنه. اما هیچ سایت دیگهای باز نمیشه. گوشی به نت وصل نمیشه. کنسولهای بازی به نت وصل نمیشن. هیچی. فقط سایت ایرانسل باز میشه و برنامه ایرانسل من.
سلام ، از دوستانی که ایرانسلی هستن میخوام سوال کنم که اگر من مودمی غیر از مودم ایرانسل بگیرم برای استفاده و سیم ایرانسل بذارم
سرعت خوبی برای دانلود میده؟؟ و اینکه مودم پیشنهادی با قیمت مناسب چی هست؟
خوب هر مودمی باند 3500نداره البته اگر دنبال استفاده از سیمکارت ثابت هستی tdd
مدلهای ایرانسل و مبین نت موجود هست توایران
سرعت هم بیشتر مربوط به دکل و پهنای باند و تعداد مشترکین منطقه هست
قرار نیست مودم نقش 100درصدی تو سرعت رو داشته باشه
ببین نویز محیط دوری از دکل نقاط کور تعداد مشترکین اتصال به دکل و در اخر پهنای باند ..اینها همه مهم هست
مودم هم شما باید ببینی کدوم سیمکارت رو میخواهی استفاده کنی ffdمعمولی یاtddثابت
میشه ازش به عنوان یه اکسس پوینت وای فای استفاده کرد ؟
اخه وای فای مودمم جدیدا زید قاط میزنه.
راهی هست بشه بهش اینترنت ADSL رو شیر کنم ، بعد به وای فای وایمکسه وضل شم ؟
كسي ميدونه uploadboy روي ايرانسل داخلي حساب ميشه يا نه ؟ چون من با نت ايرانسل فقط تو تلگرام و اينستا و اپلودبوي ميرم حتي گوگل هم نميرم ، اينستا و تلگرام كه محاله داخلي باشن ميمونه اپلودبوي كه اسمش جزو داخلي ها نبود ولي توي ترافيكي كه ايرانسل تو اين چند ماه برام محاسبه كرده ترافيك اپلودبوي رو داخلي حساب كرده چه جوريه؟
بله میشه به عنوان روتر استفاده کرد
البته باید اول با کابل وصلش کنی بعد تنظیماتو اعمال کنی بشه وایرلس دومت
نحوه تنظیمشو میدونی راهنمایی کنی ؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
مودم اول که adslهست ایپی 192.168.1.1 بزارید که خودش به احتمال زیاد هست البته اگر تغیرش ندادی
بعدش
قبل از اتصال به وایمکس
1تو تنظیمات مودم وایمکس dhcpرو غیر فعال کنید
2ایپی 192.168.2.1 رو براش تنظیم کن
3 اسم و پسورد برای وایرلستون بزارید
و در اخر کابل شبکه رو بزنید به مودم وایمکس و از وایرلسش استفاده کنید
با اینکه Trainbit جزو سایتای داخلیه که ترافیکش باید نیم بها حساب شه این ماه دارن کامل حساب میکنن، تازه امروز متوجه شدم! تا ماه قبل درست بود...
دوست دیگه ای همچین مشکلی نداره؟ آیپی سرور دانلودم 178.216.249.2 هست که توی لیسته!
Last edited by arashhs; 24-08-2019 at 17:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)