تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 1320 اولاول ... 2206206707107167177187197207217227237247307708201220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عوض میکنم فردا صبح فقط میخوام بدونم شب چه سرعتی رو انتظار داشته باشم، خط هم دائمیه میخوام بسته بگیرم
    سلام
    از من میشنوید سیمکارت تون رو عوض کنید ولی یه اعتباری هم بگیرید و کارهای بسته خریدن و دانلود و اینا رو با اون انجام بدید یهو میبینی سر برج قبض نجومی براتون اومد(سرم اومده خودم)
    ولی سیم اعتباری رو هرچی خواستی توش شارژ میریزی تازه میتونید خط به خط هم بخرید که ارزون تر در بیاد

2. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

12

سلام
    از من میشنوید سیمکارت تون رو عوض کنید ولی یه اعتباری هم بگیرید و کارهای بسته خریدن و دانلود و اینا رو با اون انجام بدید یهو میبینی سر برج قبض نجومی براتون اومد(سرم اومده خودم)
    ولی سیم اعتباری رو هرچی خواستی توش شارژ میریزی تازه میتونید خط به خط هم بخرید که ارزون تر در بیاد
    دوست عزیز واقعاً ممنونم، 1 ساعت پیش از نزدیکترین دفتر پیشخوان یک خط اعتباری گرفتم با شماره دلخواه (به همین دلیل جای 5 تومن 10 تومن دادم) الانم خیلی خوشحالم که سیمکارت دائمیم رو با USIM تعویض نکردم چون با یک search مختصر میبینید که چه مشکلاتی برای بقیه وجود داره.

در مورد این سیمکارت اعتباری USIM هم باید بگم که همون موقع که فعال شد رو گوشی 5 تومن مکالمه درون شبکه ای رایگان داد بهم و موقعی که پیام درخواست تنظیمات اینترنت اومد و مشخصات گوشی (IPHONE 5S) رو ارسال کردم بهم 2 گیگ اینترنت روزانه + 2 گیگ شبانه هدیه داد که الان دارم با همون این پیام رو مینویسم، سرعت دانلود و آپلود هم روی LTE تست کردم و واقعاً حرف نداره، آنتن دهیش هم خیلی عالیه، خودم انتظار نداشتم اینطوری باشه.

خیلی خوب شد سئوال پرسیدم اینجا
    بازم ممنون از راهنماییتون

4. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حتماً عوض کن

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    همراه اول خیلی تفاوتی بین نسل سه و چهارش نیست انتظار معجزه نداشته باشید منهم سیمکارتم رو مانند شما به حساب افرایش سرعت عوض کردم اما بعد دیدم تازه با 3g سرعتم بیشتر از 4g هست و الان موقع دانلود میگذارمش رو 3g only البته منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

همراه اول خیلی تفاوتی بین نسل سه و چهارش نیست انتظار معجزه نداشته باشید منهم سیمکارتم رو مانند شما به حساب افرایش سرعت عوض کردم اما بعد دیدم تازه با 3g سرعتم بیشتر از 4g هست و الان موقع دانلود میگذارمش رو 3g only البته منطقه به منطقه ممکنه فرق بکنه Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    ولی من با هر 2 سیمکارت3G و 4G (البته سیمکارت دائمیم یعنی 3G رو تعویض نکردم و به توصیه mehryar1973 ا... USIM اعتباری گرفتم) تست کردم (در شرایط یکسان) و باید بگم تفاوتش مثل روز و شبه، البته صحبت شما هم صحیحه، تجهیزات دکلی که شما تو اون منطقه ازش سرویس میگیرید خیلی اهمیت داره، به نوع گوشی و باندها LTE اون هم ارتباط داره. برای من سرعت از 4G همراه اول با iPhone 5s از سرعتی که با سیمکارت 4G ایرانسل از Note 4 میگیرم خیلی بیشتره.
    Last edited by AVAST4890; 06-05-2017 at 11:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ولی من با هر 2 سیمکارت3G و 4G (البته سیمکارت دائمیم یعنی 3G رو تعویض نکردم و به توصیه mehryar1973 ا... USIM اعتباری گرفتم) تست کردم (در شرایط یکسان) و باید بگم تفاوتش مثل روز و شبه، البته صحبت شما هم صحیحه، تجهیزات دکلی که شما تو اون منطقه ازش سرویس میگیرید خیلی اهمیت داره، به نوع گوشی و باندها LTE اون هم ارتباط داره. برای من سرعت از 4G همراه اول با iPhone 5s از سرعتی که با سیمکارت 4G ایرانسل از Note 4 میگیرم خیلی بیشتره.
    خلاصه نتیجه مقایسم اینه، البته با توجه به تجهیزات و امکانات منطقه ای که هستم

4G Hamrah Avval+iPhone 5s > 4G Irancell+Note 4 > 3G Hamrah Avval+iPhone 5s

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

- چه طوری می تونم با خط دائمی م برای اعتباری شارژ بفرستم ؟
    - دیدید که همراه اول بدون بسته 4G نمیشه.حتی طرح هزار تومنی شب هم نمیشه.
    اگر بسته یه ماهه شبانه بسته فعال کنم آیا 4G میشه ؟ یا فقط شب 4G میشه و توی روز باز همون 3G میمونه ؟
    کلا کم هزینه ترین طرح برای اینکه این 4G فعال بمونه چی هست ؟ ( عجب گیری کردیم به خدا تا توی یه 4G هم نمیزارن ! )
    - راهی هست دائمی همراه اول رو به اعتباری تبدیل کنم ؟

سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اصلا که بسته درست بلند مدت نداره این همراه اول .... برای چی اصلا وجود داره این ؟ اون بسته های جدید هم که از رایتل و ایرانسل کلاهبردار هم که گرون تره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگر بسته یه ماهه شبانه بسته فعال کنم آیا 4G میشه ؟ یا فقط شب 4G میشه و توی روز باز همون 3G میمونه ؟
    کلا کم هزینه ترین طرح برای اینکه این 4G فعال بمونه چی هست ؟ ( عجب گیری کردیم به خدا تا توی یه 4G هم نمیزارن ! )

سپاس فراوان.
    فکر نکنم دائمی رو بشه اعتباری کرد ولی عکسش امکان پذیره، شما هم مثل من برای دانلود یه سیمکارت اعتباری بگیر خیال خودت رو راحت کن...
    من کلاً این سیمکارت رو برای دانلود شبانه گرفتم، گرچه اینترنت روزش هم واقعاً اوکیه و یه سرو گردن بالاتر از ایرانسله، امشب تست میکنم همینجا میگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سپاس فراوان.
    این رو هم ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من می خوام از نامحدود شبانه استفاده کنم ولی فقط 3جی هست 4جی فعال نمیشه
    باید علاوه بر نامحدود چه بسته ای بخرم تا شبا 4 جی داشته باشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •