تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 752 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه ایرفون برای iPad برای اهنگ و همینطور فیلم بگیرم تا 300-400 دلار موجودیش تو بازار داخلی هم برام مهم نیست تو این رنج قیمت چه ایرفون های می تونن بدون امپلی فایر به خوبی کانفیگ شوند اگه نه که در همون حد 200 دلار چه مدل هایی بهترن ؟ راستی اهنگم بیشتر سبک های Pop و Indie Rock گوش میدم
    با تشکر
    شما تو رنج 400 و کمی بالاتر از اون یعنی تا 500 یه انتخاب داری و اون سنهایزر IE7 ـه ! ( با توجه به مواردی که گفتی ، یعنی سبکی که گوش میدی و خوب کانفیگ شدن )

اما تا 200 . من توصیه می کنم پولت رو زیاد هدر ندی و یه برند خوش ساخت و خوش نام و خوش صدا ( T-Jays / Jays Three ) بگیری ! البته سبک های موسیقی مورد علاقه ـتون خیلی با هم نا هماهنگن ! اگه راک خیلی دوست داری Klipsch s4 بگیر ! ( فقط مواظب باش سرت کلاه نره اصلشو بگیری ! این روزا جنس تقلبی این مدل خیلی زیاد شده ! )

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی نبود بتونه برام اون استند رو بسازه؟
    هارد کیس یا سافت کیس برا فول سایز کسی سراغ نداره؟یا داشته یاشه لازم نداشته باشه بخواد بفروشه

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام مجدد
    من با توجه اینکه آقا رضا گفتن نظرم رفت سمت m50 + خرید یک آمپ دسکتاپ 100 دلاری و یا کمی بیشتر
    البته هنوز روی p5 هم فکر می کنم ( hd25 به دلیل بیس بیشترش نسبت به این دو تا که خیلی شبیه dr dre pro میشه حذف کردمش )

اما چند سوال واسم پیش اومده

1- خوندم m50 تنها ایرادش اینه که مید رنجش مقداری محو هستش و یک ایراد به عدم راحتیش ( مطلب زیر رو بخونید )

Complaints are that the "mid-range is a little cloudy," they are fragile, and users are unable to listen to them for more than 45 minutes due to their hard ear pads and tight fit.
    از اونور در مورد p5 هم گفته :

Complaints say that they lack on the low end and have odd distorted highs, gaps at around 18k Hz and heavily distorted around 2k. The P5s have been stirring a lot of commotion with many saying they are the best headphone they have heard for this price and others saying they are barely worth a Benjamin. These headphones are stirring up a lot of contraversy but everyone agrees they have their unique, warm, and dark sound.

اما مید رنج p5 بنظر بهتره اما بیس کمتر و سوند استیج و وضوح صدا هم کمتره ( p5 درایو 40 داره و m50 درایو 45 داره )

نظرتون چیه ؟

2- آیا خرید یک آمپ با توجه به اینکه من کارت صدای x-fi titanium hd دارم تاثیر محسوسی در تفکیک صدا و بلند صدا داره ) ؟

3- m50 کلا آمپ احتیاج داره ؟

4- یک آمپ دسکتاپی حدود 100 دلار یا کمی بیشتر به هم معرفی می کنید ؟

5- هدفون زیر 300 دلار در حد m50 و p5 اگر مدل دیگه ای بنظرتون میرسه ممنون میشم معرفی کنید

ببخشید سوالات زیاده گفتم همه رو در یک پست بپرسم بجای چند پست
    خیلی ممنون از جوابهای کامل اساتید
    Last edited by dooste.man83; 12-05-2012 at 00:07.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام . ممنون سالار جان از توضیحات مفیدتون.منم به به توصیه شما اومدم طرف سنهایزر و مدلهای را انتخاب کردم اما قبل از ان سوال دارم اونم این است که مدلهای که با HD شروع میشن چه تقاوتی با بقیه دارن؟
    خودم از مدل HD518 خوشم اومده اما یه ذره قیمتش بالاست به نظر دوستان و اساتید مدلهای مثل 555 یا 448 و 449 و 228 با این مدل چه فرقی دارند . همچنین عرض کنم من امپلی فایر یا .... ندارم یعنی اصلا از هدفون هیچ اطلاعی ندارم و چون نیاز به هدفون دارم اومدم و شما دوستان را زحمت دادم
    با تشکر
    با سلام
    هدفون hd518 هدفونی بسیار خوش ساخت با صدای با کیفیت و باز و در کل هدفون بینقصی هست در رنج قیمت حتی دو برابر خودش.
    هر کدوم از سری مدلهای سنهایزر مثل سری 500 تقریبا یک نوع و سبکی از صدا رو دارن ولی با تغییراتی که در ساختار اونها بکار رفته سعی در تغییر جزییات صدا و تقویت در بعضی از فرکانسها شدن که شاید این جزییات برای یک کاربرد اماتور محسوس نباشه و تفاوت رو در نوع و راحتی قرارگیری روی سر بدونه.
    این مدل hd518 نیاز به امپ داره و با پلیر های پرتابل کامل درایو نمیشه .
    شما لطف کنین سبک موسیقی مورد علاقه (یا کلا مورد استفادتون از هدفون) بهمراه سورس پلیرتون و هزینه مورد نظر رو لطف کنین بگین تا اساتید بهتر بتونن راهنمایتون کنن.
    با تشکر

5. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان !

تو رنج 80 , InEar چی پیشنهاد میکنید ؟
    بیس خوب و صدای نرمی داشته باشه در کل !

سپاس ; )
    سلام
    تو رنج 80 متاسفانه هدفون مناسبی سراغ ندارم ولی پایینتر creative ep830 و panasonic hje300 و با افزایش بودجه هدفون با ارزش klipsch s4 رو میتونین تهیه کنین.
    موفق باشین

7. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اینو کی میتونه برام بسازه؟

اندازه هاش برحسب اینچه

پ ن : بر حسب سانتیمتر هم زدم

سلام
    ساخت این مدل که اصلا راحت نیست اگه دقت کرده باشین این نوع از ورق سه لایه و چهار لایه درست میشن که قبلا این ورقها رو بوسیله اب و موادی نرم میکنن و بهشون این حالتها رو میدن و بعد از قرار دادن تو غالب به این شکل خشک میشن و حالت میگیرن.برای همین هم قیمتهای خیلی بالایی دارن.
    مناسب ترین همون هست که بدین براتون با چوب درست کنن و اگه خودتون میخواین اینکار رو انجام بدین یکی از راحترین راه ها ساختن این مدل با هر نو ع فلز قابل انعطاف و بعد از ساخت چسبوندن یک تیکه پارچه با کیفیت روی اون هست
    برای تهیه کیس هم میتونین از بازار ابزار فروشان کیس های مخصوص ابزارالات برقی مثل دریل و... که کیسهای ضد ضربه و زیبایی هم دارن تهیه کنین و داخلش از اسفنجهای نرم که حالت پذیر هم هستن استفاده کنین.
    موفق باشین

9. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه ایرفون برای iPad برای اهنگ و همینطور فیلم بگیرم تا 300-400 دلار موجودیش تو بازار داخلی هم برام مهم نیست تو این رنج قیمت چه ایرفون های می تونن بدون امپلی فایر به خوبی کانفیگ شوند اگه نه که در همون حد 200 دلار چه مدل هایی بهترن ؟ راستی اهنگم بیشتر سبک های Pop و Indie Rock گوش میدم
    با تشکر
    با سلام
    shure se425=299$
    sennheiser ie80=449$
    etymotic er-4pt=299$
    grado gr10=399$
    Audio-Technica ATH-CK10 =317$
    Ortofon e-Q7=329$
    Westone UM3X=400$
    Monster Turbine Pro Copper=279$
    JVC HA-FX700=388$
    Radius HP-TWF21=300$
    Ortofon e-Q5=299$
    j-phonic K2 SP =400$
    350$=Clear Tune Monitors CTM-200
    تمامی قیمتها حدودی بوده و سایتهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارند.
    موفق باشین

11. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    مورد استفاده من لب تاپ و گوشی ایفون است.باهاش همه نوع اهنگی گوش میدم و همچنین اموزش زبان و البته در اینده Xbox or Ps3 ممکن است از این دوتا یکی را در نظر دارم
    اگه کمی هم در مورد امپ نوضیح بفرمایید ممنون میشم و همچنین سورس.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    shure se425=299$
    sennheiser ie80=449$
    etymotic er-4pt=299$
    grado gr10=399$
    Audio-Technica ATH-CK10 =317$
    Ortofon e-Q7=329$
    Westone UM3X=400$
    Monster Turbine Pro Copper=279$
    JVC HA-FX700=388$
    Radius HP-TWF21=300$
    Ortofon e-Q5=299$
    j-phonic K2 SP =400$
    350$=Clear Tune Monitors CTM-200
    تمامی قیمتها حدودی بوده و سایتهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارند.
    موفق باشین
    خیلی ممنون از راهنمایی تون
    این ایرفون ها توانایی پخش جزئیات آهنگ رو هم دارن ؟چون جزئیات خیلی برام مهمه
    اگه لطف کنید و چند مدل زیر 200$ هم معرفی کنید تا بتونم بهتر تصمیم گیری کنم ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنام خدا.از زحمات همه دوستان ومخصوصا سالار عزیز بینهایت ممنونم.فقط به عنوان اخرین سوال میخواستم بپرسم klipsch s4 ارزش 80 هزار تومن اضافه رو داره.اخه من الان creative ep630 دارم.میخواستم ببینم تفاوت این دو مدل اونقدر محسوس هست که حدود 80 تومن اضافه هزینه کنم و یکی هم اینکه من تو تبریز هستم.اگه بخوام klipsch بگیرم از کجا میشه فهمید که جنسش اصله؟باز هم ممنون
    Last edited by ashkankhoshtip; 12-05-2012 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •