تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 754 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستانی که خونه شخصی ندارند و ساکن برج و امثاله هستند و به سر خط به معنای واقعی کلمه، دسترسی ندارند، حتماً پریزهای تلفن داخل واحد رو بازبینی کنند ... علی‌الخصوص اگه پریزهای تلفن اصطلاحاً فابریک نباشه و توسط شخص ثالثی تعویض شده باشه (به علت اسباب‌کشی و ...)

۱- اولین پریز پیدا بشه و مودم، ترجیحاً به همون وصل بشه.
    اگر نه، مفصل‌های بین سیم‌کشی پریز اول تا پریز مودم، به دقت و حوصله زده بشه.

۲- ارتباط پریز مودم با تمام پریزهای بعدش قطع بشه.

۳- از پریز باکیفیت استفاده بشه.

نتیجه باورنکردنی بود (حداقل برای من) ...
    البته با این پیش شرط که کابل‌های داخل واحد، مرغوب باشه (از نوع STP با ضخامت مناسب) و سیم‌کشی جعبه تلفن مجتمع تا واحد نیز مشکلی نداشته باشه.

قبل از کارهای فوق، روی ANNEX M کلاً سینک نمی‌شد با DSLAM ...
    روی DS SNRM ،ANNEX A نزدیک ۶ دسیبل بود که گاه و بی‌گاه، De-sync می‌شد ...
    روی ۱۶ مگ DS SNRM حوالی ۱۰ بود ... منتها مشکل، CRC Error بالا بود ...
    DS Attenuation هم در همه حالات، ۱۵ و اندی دسیبل ...

اما بعد از اقدامات گفته شده:
    در اولین Train، روی ANNEX M آپ میشه، DS SNRM ثابت بین ۱۲/۸ دسیبل تا ۱۳/۳ هست بسته به ساعت، DS Attenuation شده ۱۱ (به طور دقیق‌تر ۱۰/۴۷) و از همه مهم‌تر برای من، CRC Errors که تا لحظه‌ی نگارش این پست که تقریباً ۴۸ ساعت شده، ۴تا دونست. (از من می‌پرسی یه دونه هم نباید باشه )

پ. ن: اگر Interleaving غیر فعال بشه یا همون چیزی که می‌گید FAST/پروفایل گیم، DS SNRM حدود ۱۴/۵ دسیبل میشه، ولی خب تا جایی که فهمیدم و در پست بعدی هم به دلیلش اشاره می‌کنم، گذاشتم فعال بمونه Interleaving)
    Last edited by آرین 0098; 19-02-2021 at 05:45.

2. 4 کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

در مورد FAST/Interleave یا همون پروفایل گیم که مد شده، مطالب موجود در لینک زیر رو بخونید فکر می‌کنم کافی باشه:

خلاصه‌اش که فقط زمانی از FAST استفاده کنید که خطی با Noise Margin بالای ۲۰ دسیبل یا با اغماض ۱۵ دسیبل و بدون نویزهای شدید لحظه‌ای داشته باشید.

سؤالی از ۲ پست بالا بود در خدمتم.
    Last edited by آرین 0098; 19-02-2021 at 06:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان..من نویز خطم هیچ مشکلی نداره اما به یک باره میزان ارورهای دریافتی مودم بسیار بالا میره و باعث قطعی خط میشه..مثلا توی دو ساعت مودم نهایتا دو ارور دریافت می‌کنه اما به یک باره میزان ارور مودم به هزار میرسه..الان توی ستون آخر این جدول میزان ارورها رو می‌بنیید. مشکل از چی می‌تونه باشه؟

سلام
    1- مودلاسیون رو بگذارید روی adsl2.
    2- پریز تلفن رو باز کرده اتصالات اضافی رو حذف و سیم ورودی رو مستقیم بدون دخالت پریز به اسپلیتر و سپس مودم وصل کنید.
    3- کابل تلفن ورودی ساختمان تا پریز رو چک کنید که با برق فشار قوی مثل 3 فاز آسانسور تداخل نداشته باشه.
    4- کیفیت سیم کشی داخل ساختمان باید مرغوب و تمام مس باشه ولی خیلی از کابلها چینی و مشکل دارند.
    5- مسیر کابل کشی از جهبه تقسیم مخابرات محلتون تا ورودی ساختمان شامل اتصالات - نوع کابل و ... رو بررسی کنید.
    6- اگر امکانش رو دارید جهبه تقسیم رو باز کنید خطتون رو پیدا کنید . پیچهای اتصال رو باز کرده با سمباده رسوب زدایی کنید و دوباره ببندید.
    7- اگر از وای فای هم استفاده میکنید با نصب برنامه تخصصی مثل insidder در ویندوز بهترین کانال رو پیدا کرده و روی مودم تنظیم کنید.
    8- اگر مشکل همچنان برقرار بود اعلام خرابی پورت کنید و مدام پیگیر باشید تا از طرف مخابرات ایراد رو بر طرف کنند.
    Last edited by hadi.EST; 19-02-2021 at 15:43.

5. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

سلام
    1- مودلاسیون رو بگذارید روی adsl2.
    2- پریز تلفن رو باز کرده اتصالات اضافی رو حذف و سیم ورودی رو مستقیم بدون دخالت پریز به اسپلیتر و سپس مودم وصل کنید.
    3- کابل تلفن ورودی ساختمان تا پریز رو چک کنید که با برق فشار قوی مثل 3 فاز آسانسور تداخل نداشته باشه.
    4- کیفیت سیم کشی داخل ساختمان باید مرغوب و تمام مس باشه ولی خیلی از کابلها چینی و مشکل دارند.
    5- مسیر کابل کشی از جهبه تقسیم مخابرات محلتون تا ورودی ساختمان شامل اتصالات - نوع کابل و ... رو بررسی کنید.
    6- اگر امکانش رو دارید جهبه تقسیم رو باز کنید خطتون رو پیدا کنید . پیچهای اتصال رو باز کرده با سمباده رسوب زدایی کنید و دوباره ببندید.
    7- اگر از وای فای هم استفاده میکنید با نصب برنامه تخصصی مثل insidder در ویندوز بهترین کانال رو پیدا کرده و روی مودم تنظیم کنید.
    8- اگر مشکل همچنان برقرار بود اعلام خرابی پورت کنید و مدام پیگیر باشید تا از طرف مخابرات ایراد رو بر طرف کنند.
    آنچه خوبان همه گفتند، تو تنها گفتي
    ديگه چيزي تهش نموند
    مي تونيم اين ترد رو ببنديم بريم دنبال کار و زندگي مون

7. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان اینم وضعیت خط من .قبلا رو 8 مگ بود crc شدید بالا بود الان گذاشتم رو 4 مگ خیلی بهتر شده ولی خب بازم هست میشه کاریش کرد ؟ من برا بازی انلاین استفاده میکنم .رو 8 مگ snr تا 10 هم پایین میومد الان تا 21 تقریبا بالا رفته .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان اینم وضعیت خط من .قبلا رو 8 مگ بود crc شدید بالا بود الان گذاشتم رو 4 مگ خیلی بهتر شده ولی خب بازم هست میشه کاریش کرد ؟ من برا بازی انلاین استفاده میکنم .رو 8 مگ snr تا 10 هم پایین میومد الان تا 21 تقریبا بالا رفته .

خب دوست عزیز
    کشش خط شما تا 12 مگ هست .
    و SNR دانلود ت هم خوبه
    پس فقط یه معنی داره و اونم این که از طرف اپراتور محدود شدی

پس یا باید زنگ بزنی بهشون
    یا پلان سرویس را تغییر بدی .

اگر هم با این Rate پینگ بهتری میگیری و برای بازی آنلاین بهتره .. خب همینو استفاده کن
    و باسه دانلود از یه اینرتنت دیگه استفاده کن . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب دوست عزیز
    کشش خط شما تا 12 مگ هست .
    و SNR دانلود ت هم خوبه
    پس فقط یه معنی داره و اونم این که از طرف اپراتور محدود شدی

پس یا باید زنگ بزنی بهشون
    یا پلان سرویس را تغییر بدی .

اگر هم با این Rate پینگ بهتری میگیری و برای بازی آنلاین بهتره .. خب همینو استفاده کن
    و باسه دانلود از یه اینرتنت دیگه استفاده کن . . .
    ممنون .من خودم از سایت شاتل سرعتو اوردم پایین گذاشتم رو 4 مگ تعداد crc ارور خیلی کمتر شده الانم تو 5 روز این تعداد ارور زده . برا بازی انلاین اصلا جالب نیست با اینکه پینگم خیلی بد نیست وضعش ولی مثلا نت ایرانسل که ثباتی نداره پینگش هم بالاتره برا بازی بهتر جواب میده .حالا نمیدونم مشکل کلا از خود شاتله که برا بازی داغون شده یا چیز دیگه مثل همین ارور crc
    Last edited by metalgear2; 20-02-2021 at 18:36.

11. این کاربر از metalgear2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اساتید محترم میرایی خط تو پریز داخل خونه 15 و از سر خط 13 هست سرویس 8 مگابیت صبانت هست فاصله از مرکز مخابرات 450 متر و فاصله سیم کشی حدود 950 متر هست و کافو و پست دیواری معمولی هستن به نظرتون dslam vdsl2 مرکز مخابراتی موجود هست vdsl روی این خط جواب میده؟ برا سرعت 30 مگابیت
    ضمنا down output 20 یکم زیاد نیس خیلی مشکوکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

اساتید محترم میرایی خط تو پریز داخل خونه 15 و از سر خط 13 هست سرویس 8 مگابیت صبانت هست فاصله از مرکز مخابرات 450 متر و فاصله سیم کشی حدود 950 متر هست و کافو و پست دیواری معمولی هستن به نظرتون dslam vdsl2 مرکز مخابراتی موجود هست vdsl روی این خط جواب میده؟ برا سرعت 30 مگابیت
    ضمنا down output 20 یکم زیاد نیس خیلی مشکوکه
    ميرايي خوبه، ولي به تنهايي بس نيست. اگه SNR همراهي کنه تا 30 مگ رو مي تونيد بگيريد.
    توان داون 18 تا 20 نرمال هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ميرايي خوبه، ولي به تنهايي بس نيست. اگه SNR همراهي کنه تا 30 مگ رو مي تونيد بگيريد.
    توان داون 18 تا 20 نرمال هست.
    استاد عزیز اگه از این اسپلیتر 4 سلف استفاده کنم میتونم snr رو بالا بیارم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال دیگه هم هست اون هم وقتی که مودم رو سرخط میذارم لحظه ای تغییرات snr معلوم میشه یا مودم باید چند روزی سرخط باشه تا مشخص بشه؟
    Last edited by bsm1992; 23-02-2021 at 11:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •