تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 3017 اولاول ... 22062067071071671771871972072172272372473077082012201720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

سلام
    من یکی از آشناهامون فرهنگیا 512 نامحدود داشت سرعتش بیشتر از 30 نمیشد
    شما کدوم منطقه ای ؟
    کوی نیرو،
    قبل از انتخابات سرعتم 112 KB/S بود، ولی بعدش شد 75
    البته بعضی وقتا یه ip میگیرم که 50 درصد تایم اوت داره و سرعتش هم خوب نیست، ولی چند بار مودم رو ریست میکنم یه آیپی خوبی میگیره که هم تایم اوت نداره هم سرعتش خوبه.

2. 2 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

افتضاح افتضاح
    512 نامحدود
    پینگ رو که اصن حرفش رو نزنین که این یه هفته ای که دارم فقط یه روز بی تایم اوت بود
    سرعت دانلود هم چند روز اول خوب بود الان شبا دیگه بالا تر از 15 نمیشه
    روزا هم یه چند ساعتی واقعیه
    سرعت دانلود همیشه بین 60 تا 70 بمونه من هیچ مشکلی ندارم اما الان بین 20 تا 40 متغیره

4. این کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ايمان اوضاع اينترنت سربندر چطوره؟
    زنگ زدم 2020 ميگه مركز مخابراتيتون مشكل داره
    داداشم خونش ماهشهره از بدر رايان گرفته واسه اون عاليه
    ولي سربندر من رفتم پورت خالي نداشت
    قبلاً توپ بود.اما الان داغونه.البته اینم بگم که مرکز مخابراتی سربندر(شهید بهشتی) یکی از افتضاحترین مراکز مخابراتیه ایرانه.واقعاً زیرساختش داغونه.من بارها رفتم پیش رئیس مخابرات گفتم وظیفتونه در مورد نویزگیری خطها و ارائه ی سرویس اینترنت خوب هم اقدام کنید.اما مشکل اینه که من تنها مراجعه کننده در این زمینه هستم.همه ی عزیزان مشکل دارن اما به خودشون زحمت شکایت نمیدن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها شما Quality Of Service رو فعال کردین؟به درد میخوره یا نه؟
    =-=-=-=-=-=-=-=
    چطور دو تا سیستمم رو با استفاده از مودمم(قابلیت روتر داره) شیر کنم؟یکیشون ویندوز 7 داره اون یکی XP و هر دو با یه مودم وصل هستن.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بچه ها شما Quality Of Service رو فعال کردین؟به درد میخوره یا نه؟
    =-=-=-=-=-=-=-=
    چطور دو تا سیستمم رو با استفاده از مودمم(قابلیت روتر داره) شیر کنم؟یکیشون ویندوز 7 داره اون یکی XP و هر دو با یه مودم وصل هستن.
    باید Home Network بسازی، اگر منظورت اینه که میخوای راحت از پوشه های اشتراک گذاری شده، روی یه سیستم دیگه استفاده کنی.

8. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

=-=-=-=-=-=-=-=
    عین آب خوردن
    هر 2 تا سیستم رو به روتر وصل کن خودشون برات شبکه میشن!!!
    فقط تو ویندوز 7 وقتی فایلی رو شبکه کردی از home network پسوردت رو بردار تا بتونی با ویندوز ایکس پی بری تو ویندوز 7

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من تو اندیمشک اینترنت مخابرات رو از طریق یه شرکت درپیت به اسم "کیش اوآسیس" دارم و 512 نا محدود هست و سرعت دانلود و پینگش هم خوبه
    ip : 2.185.xxx.xxx
    ping : 130 - 150
    سرعت دانلود 75 کیلو
    میخواستم ببینم میتونم از این شرکت اشتراک نگیرم و مستقیم با مخابرات و از تو سایت ahvaz.sitra اشتراک بگیرم؟
    چون این شرکته خیلی درپیته، (به جای پشتیبانی فقط یه منشی دارن که فقط بلده پول بگیره، شارژ آنلاین هم ندارن و فقط نقدی و حضوری میتونی شارژ کنی، عصرها هم نمیتونی شارژ کنی چون منشی نیستش!، وقتی هم شارژ میکنی یک هفته بعد واردش میکنن و میتونی استفاده کنی یعنی سر هر ماه یک هفته بدون نت میمونم)
    یعنی شرکت به این درپیتی تو عمرم ندیده بودم،

حالا امکانش هست که تو سایت ahvaz.sitra ثبت نام کنم و مستقیم از مخابرات بگیرم؟
    اصلا اینکارو انجام نده چون یکی دو ماه برا ثبت نام معطل میشی و اونجاش ضد حاله که وقتی مشکلی پیدا کردی پشتیبانی هیچ کاری واست انجام نده در ضمن به یاد داشته باش که اآسیس قدیمیتره و حرفه ای تر
    Last edited by farshad0123; 07-09-2013 at 20:14.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شنیدم دو تا شرکت دیگه به مخابرات اضافه شده پردیس واکسین یعنی الان شدن اآسیس(ماناماد)-ضحی-اکسین-پردیس کسی میدونه جریان چیه و ادرسشون کجاست

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

باید Home Network بسازی، اگر منظورت اینه که میخوای راحت از پوشه های اشتراک گذاری شده، روی یه سیستم دیگه استفاده کنی.
    عین آب خوردن
    هر 2 تا سیستم رو به روتر وصل کن خودشون برات شبکه میشن!!!
    فقط تو ویندوز 7 وقتی فایلی رو شبکه کردی از home network پسوردت رو بردار تا بتونی با ویندوز ایکس پی بری تو ویندوز 7
    والله من ظهر Home Network ساختم و جفت سیستمامم که به یه مودم وصله،توی ویندوز ایکس پی خیلی راحت به ویندوز 7 وصل میشم اما توی ویندوز 7 اصلاً نمیتونم به ایکس پی وصل شم.خطا میده.در حالیکه توی شبکه ها پیداش میکنه ها.
    توی ویندوز 7 وقتی یه پوشه رو Share میکنم از طریق Ip و سیستم XP راحت واردش میشم،اما توی Xp‌ نه.حالا جالب اینه که من برعکسش رو میخوام.
    یعنی روی سیستم XP حدود 200GB فایل دارم که میخوام کپی کنم روی سیستم 7.اون سیستم که ویندوز Xp روش نصبه مادربوردش پورت ضعیف کرده و هادر اکسترنال بهش وصل نمیشه.در نتیجه نمیتونم فایلا رو با این روش جابجا کنم.میخوام از طریق اشتراک گذاری جابجا کنم.
    حالا که تمام موضوع رو فهمیدین راهنمایی بفرمایید.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والله من ظهر Home Network ساختم و جفت سیستمامم که به یه مودم وصله،توی ویندوز ایکس پی خیلی راحت به ویندوز 7 وصل میشم اما توی ویندوز 7 اصلاً نمیتونم به ایکس پی وصل شم.خطا میده.در حالیکه توی شبکه ها پیداش میکنه ها.
    توی ویندوز 7 وقتی یه پوشه رو Share میکنم از طریق Ip و سیستم XP راحت واردش میشم،اما توی Xp‌ نه.حالا جالب اینه که من برعکسش رو میخوام.
    یعنی روی سیستم XP حدود 200GB فایل دارم که میخوام کپی کنم روی سیستم 7.اون سیستم که ویندوز Xp روش نصبه مادربوردش پورت ضعیف کرده و هادر اکسترنال بهش وصل نمیشه.در نتیجه نمیتونم فایلا رو با این روش جابجا کنم.میخوام از طریق اشتراک گذاری جابجا کنم.
    حالا که تمام موضوع رو فهمیدین راهنمایی بفرمایید.
    توي ويندوز xp از فولدر آپشن سربرگ view تيك گزينه آخر رو بردار ببين درست نميشه(use simple file sharing )

15. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •