کوی نیرو،
قبل از انتخابات سرعتم 112 KB/S بود، ولی بعدش شد 75
البته بعضی وقتا یه ip میگیرم که 50 درصد تایم اوت داره و سرعتش هم خوب نیست، ولی چند بار مودم رو ریست میکنم یه آیپی خوبی میگیره که هم تایم اوت نداره هم سرعتش خوبه.
کوی نیرو،
قبل از انتخابات سرعتم 112 KB/S بود، ولی بعدش شد 75
البته بعضی وقتا یه ip میگیرم که 50 درصد تایم اوت داره و سرعتش هم خوب نیست، ولی چند بار مودم رو ریست میکنم یه آیپی خوبی میگیره که هم تایم اوت نداره هم سرعتش خوبه.
افتضاح افتضاح
512 نامحدود
پینگ رو که اصن حرفش رو نزنین که این یه هفته ای که دارم فقط یه روز بی تایم اوت بود
سرعت دانلود هم چند روز اول خوب بود الان شبا دیگه بالا تر از 15 نمیشه
روزا هم یه چند ساعتی واقعیه
سرعت دانلود همیشه بین 60 تا 70 بمونه من هیچ مشکلی ندارم اما الان بین 20 تا 40 متغیره
قبلاً توپ بود.اما الان داغونه.البته اینم بگم که مرکز مخابراتی سربندر(شهید بهشتی) یکی از افتضاحترین مراکز مخابراتیه ایرانه.واقعاً زیرساختش داغونه.من بارها رفتم پیش رئیس مخابرات گفتم وظیفتونه در مورد نویزگیری خطها و ارائه ی سرویس اینترنت خوب هم اقدام کنید.اما مشکل اینه که من تنها مراجعه کننده در این زمینه هستم.همه ی عزیزان مشکل دارن اما به خودشون زحمت شکایت نمیدن.
بچه ها شما Quality Of Service رو فعال کردین؟به درد میخوره یا نه؟
=-=-=-=-=-=-=-=
چطور دو تا سیستمم رو با استفاده از مودمم(قابلیت روتر داره) شیر کنم؟یکیشون ویندوز 7 داره اون یکی XP و هر دو با یه مودم وصل هستن.
باید Home Network بسازی، اگر منظورت اینه که میخوای راحت از پوشه های اشتراک گذاری شده، روی یه سیستم دیگه استفاده کنی.
عین آب خوردن
هر 2 تا سیستم رو به روتر وصل کن خودشون برات شبکه میشن!!!
فقط تو ویندوز 7 وقتی فایلی رو شبکه کردی از home network پسوردت رو بردار تا بتونی با ویندوز ایکس پی بری تو ویندوز 7![]()
اصلا اینکارو انجام نده چون یکی دو ماه برا ثبت نام معطل میشی و اونجاش ضد حاله که وقتی مشکلی پیدا کردی پشتیبانی هیچ کاری واست انجام نده در ضمن به یاد داشته باش که اآسیس قدیمیتره و حرفه ای تر
Last edited by farshad0123; 07-09-2013 at 20:14.
شنیدم دو تا شرکت دیگه به مخابرات اضافه شده پردیس واکسین یعنی الان شدن اآسیس(ماناماد)-ضحی-اکسین-پردیس کسی میدونه جریان چیه و ادرسشون کجاست
والله من ظهر Home Network ساختم و جفت سیستمامم که به یه مودم وصله،توی ویندوز ایکس پی خیلی راحت به ویندوز 7 وصل میشم اما توی ویندوز 7 اصلاً نمیتونم به ایکس پی وصل شم.خطا میده.در حالیکه توی شبکه ها پیداش میکنه ها.
توی ویندوز 7 وقتی یه پوشه رو Share میکنم از طریق Ip و سیستم XP راحت واردش میشم،اما توی Xp نه.حالا جالب اینه که من برعکسش رو میخوام.
یعنی روی سیستم XP حدود 200GB فایل دارم که میخوام کپی کنم روی سیستم 7.اون سیستم که ویندوز Xp روش نصبه مادربوردش پورت ضعیف کرده و هادر اکسترنال بهش وصل نمیشه.در نتیجه نمیتونم فایلا رو با این روش جابجا کنم.میخوام از طریق اشتراک گذاری جابجا کنم.
حالا که تمام موضوع رو فهمیدین راهنمایی بفرمایید.
توي ويندوز xp از فولدر آپشن سربرگ view تيك گزينه آخر رو بردار ببين درست نميشه(use simple file sharing )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)