مستر ملک رو فراری دادینحد اقل حجم مارو بر میگردوندی مرد مومن 5 گیگ به فنا رفت با اون اوپراتور های زبون نفهمتون.
مستر ملک رو فراری دادینحد اقل حجم مارو بر میگردوندی مرد مومن 5 گیگ به فنا رفت با اون اوپراتور های زبون نفهمتون.
Last edited by frozen01; 10-11-2013 at 09:58.
بازخوبه به تلفنش جواب میده .حجم منو برگردونه دعاش میکنم D![]()
باز خوش به حال شما .
حجم منو که تفمال کردند رفت . میگند مک آدرس و .... توی روز ثبت شده که دانلود کردی .
در صورتی که اصلا من روزها پای اینترنت نیستم .
اصلا اون 9 گیگ فدای سرم .
امید برای سرویس های مخابرات شما هم مک ادرس قفل میشه ؟؟؟
یعنی فقط با یه مودم بشه از اون سرویس استفاده کرد؟
مخلصیم کل حسین.
خدمت شما عرض شود که هم میشه سرویس رو از طریق مک آدرس محدود و دسترسی دیگران رو قطع کرد و هم میشه از طریق مک آدرس مشخصات کسی که کانکت میشه به شبکه رو فهمید .
نگرفتی!!!
منظورم این بود که سرویس های شما رو خودشون به صورت دیفالت مک ایدیش رو قفل میکنن یا نه باز میزارن ؟؟امید وارم بفهمی
منظورم رو
![]()
گرفتم عزیز.
نخیر باز میزارن. چرا ببندند آخه ؟
درست و معقولانه ترش اینه که ببندن
چون 2 ثانیه میشه هکتون کردچون همه پورتهای مخابرات کشوری بسته میشن
![]()
آهااا بعد میشه بگین شما چطوری 2 ثانیه ای می تونین این کارو بکنین؟؟؟؟
دوست عزیز اگه منظورتون از طریق آی پی و وارد شدن به مودمه که باید بگم اگه طرف مودمش در و پیکر نداشته باشه چه مک ادرسشو قفل بکنه چه نکنه 2 ثانیه میشه ه.کش کرد.
ولی کسی که پسورد اکانتش و مودمش رو عوض بکنه و Interface قسمت ACL یا همون (Access Control Listing) مودمش رو روی LAN تنظیم کنه و Firewallهای مودمش رو هم روشن کنه عمرا کسی بتونه کاری بکنه
حالا شما اگه می تونی بگو
در ضمن توی خود مودمها اینقدر تدابیر امنیتی گذاشته شده که اگه بخوام همشو بگم 2 ساعت طول می کشه ولی همین چندتا کاری که گفتم رو هرکی انجام بده کفایت می کنه
ولی اونی که شما می گی کلا چیز چرت و بیخودیه دلتو به اون خوش نکن که قبل از 2 ثانیه میشه ه.کتون کرد.![]()
Last edited by tbi_cst; 10-11-2013 at 15:41.
دقیقا حق با شماست !!!
ولی من 99.99 درصد افرادی رو که دیدم نه رمز مودم رو تغیر میدن و نه ادرس روترشون رو !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)