تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 973 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه omidjahan88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

لطفا صفحه ای که داستان بازی گذاشته شده بگید چنده
    من 700 صفحه گشتم پیداش نکردم

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

چرا این Garage درش باز نمیشه ، باید چیکار کنم که وا شه؟
    در ضمن جایی نیست که ماشین را تیونینگ کنیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان چه طور میشه گوشی موبایل رو عوض کنم؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان چه طور میشه گوشی موبایل رو عوض کنم؟
    فکر نکنم بشه
    تو یه مرحله فقط پلی بوی بهت یه گوشی بهتر میده که امکانات بالاتری داره و میتونی توش تم بریزی و فیلم و عکس بگیری باهاش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

اچیومنت که برای اورجیناله نه برای 100 درصد کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیت ولی وقتی که ماشین اون مواد فروش سر چهاراراه وای می ایسته دیگه حرکت نمی کنه و صحبتهای مانی با نیکو رو هم که ترجمه کردم آخرین جمله مانی می گه اون خیال داره توقف کنه بهتره عقب تر از اون وایستی
    جائی هم که ایستاده سمت راستش یک در طوسی با دو پنجره هستش که وقتی وارد در میشی یک انبار نوشابه هستش و روی پشت بامشم یک اسلحه و یک نورگیر که درش باز هست ولی نه اون پیاده میشه و نه آیکون زردی هست
    در ضمن با عرض خجالت لینکم رو چطور روی 2shared.com آپ کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی توی این بازی چیزائی مثل آرایشگاه . تاتو و یا سالن ورزشی وجود داره بعد من از هیچ نوع پچی استفاده نمی کنم میشه یک نفر اسم چندتا پچ خوب رو با مزایاشون بگه اگه آدرس دانلودشون رو هم بزاره که نورالانور ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم و حدودا 1 سال پیش تمامش کردم
    نه تو بازی garage هست نه محلی برای tuning
    فقط یک سری spray shop هایی هستن که همون paint رو انجام میدن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

لطفا صفحه ای که داستان بازی گذاشته شده بگید چنده
    من 700 صفحه گشتم پیداش نکردم
    صفحه 1 پست اول

فقط دو مورد گاراژ هست وقتي براي بروسي ماشين و موتور مي دزدي مي بري ميندازي اون تو و يكي هم به منظور اسپري و تعمير ماشين هست ديگه كاراژ واسه نگهداري ماشين نيست

اچیومنت که برای اورجیناله نه برای 100 درصد کردن
    منظورت رو نفهميدم حجت يعني چي؟ ميشه واضح تر بگي؟

راستی توی این بازی چیزائی مثل آرایشگاه . تاتو و یا سالن ورزشی وجود داره بعد من از هیچ نوع پچی استفاده نمی کنم میشه یک نفر اسم چندتا پچ خوب رو با مزایاشون بگه اگه آدرس دانلودشون رو هم بزاره که نورالانور ممنون
    نه اينا همونطور كه مي دوني توي ورژن اخير قبلي يعني سان آندرياس بود واسه پچ هم مي توني به تالار اديت و پچ براي بازي ها مراجعه كني ولي اگه تو كف يه پچ ناب هستي بيخيال پچ هاي ويرايش برو 1.03 رو كه مال راك استار هست دانلود كن كل مشكلات اجرا رو يه تنه بر طرف مي كنه

ممنونم از راهنمائیت ولی وقتی که ماشین اون مواد فروش سر چهاراراه وای می ایسته دیگه حرکت نمی کنه و صحبتهای مانی با نیکو رو هم که ترجمه کردم آخرین جمله مانی می گه اون خیال داره توقف کنه بهتره عقب تر از اون وایستی
    جائی هم که ایستاده سمت راستش یک در طوسی با دو پنجره هستش که وقتی وارد در میشی یک انبار نوشابه هستش و روی پشت بامشم یک اسلحه و یک نورگیر که درش باز هست ولی نه اون پیاده میشه و نه آیکون زردی هست
    در ضمن با عرض خجالت لینکم رو چطور روی 2shared.com آپ کنم
    حدود 10 متر عقب تر از اون جايي كه اون ماشين پارك ميكنه يه علامت زرد هست يه كم خوب كم رنگ هست بايد اونجا پارك كني يا خيلي عقب وايميستي كه نميتوني ببينيش يا مياي ازش رد ميشي و پشت سرت مي مونه اون علامت دقت كني مي بينيش براي آپلود كردن فايل روي 2shared هم برام عجيب هست كه ادعا مي كني بلد نيستي فكر كنم اصلا وارد نميشي به سايت 2shared.com چون اگه وارد بشي مي بيني ساده ترين كار آپلود كردن هست. فقط يه چيز وجود داره اونم يه Browse هست كه فايل رو انتخاب و آپلود مي كني پشت بندش هم 2 تا لينك ميده براش

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

صفحه 1 پست اول

فقط دو مورد گاراژ هست وقتي براي بروسي ماشين و موتور مي دزدي مي بري ميندازي اون تو و يكي هم به منظور اسپري و تعمير ماشين هست ديگه كاراژ واسه نگهداري ماشين نيست

منظورت رو نفهميدم حجت يعني چي؟ ميشه واضح تر بگي؟

نه اينا همونطور كه مي دوني توي ورژن اخير قبلي يعني سان آندرياس بود واسه پچ هم مي توني به تالار اديت و پچ براي بازي ها مراجعه كني ولي اگه تو كف يه پچ ناب هستي بيخيال پچ هاي ويرايش برو 1.03 رو كه مال راك استار هست دانلود كن كل مشكلات اجرا رو يه تنه بر طرف مي كنه

حدود 10 متر عقب تر از اون جايي كه اون ماشين پارك ميكنه يه علامت زرد هست يه كم خوب كم رنگ هست بايد اونجا پارك كني يا خيلي عقب وايميستي كه نميتوني ببينيش يا مياي ازش رد ميشي و پشت سرت مي مونه اون علامت دقت كني مي بينيش براي آپلود كردن فايل روي 2shared هم برام عجيب هست كه ادعا مي كني بلد نيستي فكر كنم اصلا وارد نميشي به سايت 2shared.com چون اگه وارد بشي مي بيني ساده ترين كار آپلود كردن هست. فقط يه چيز وجود داره اونم يه browse هست كه فايل رو انتخاب و آپلود مي كني پشت بندش هم 2 تا لينك ميده براش
    ممنون از راهنمائیت همین الان میرم بازی رو اجرا می کنم ولی اگر نبد چیکار کنم چون خیلی وقت تو این مرحله موندم و همه جا رو دیدم شاید دقت نکردم به هر حال ممنونم ازت دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •