لطفا صفحه ای که داستان بازی گذاشته شده بگید چنده
من 700 صفحه گشتم پیداش نکردم
لطفا صفحه ای که داستان بازی گذاشته شده بگید چنده
من 700 صفحه گشتم پیداش نکردم
چرا این Garage درش باز نمیشه ، باید چیکار کنم که وا شه؟
در ضمن جایی نیست که ماشین را تیونینگ کنیم ؟
دوستان چه طور میشه گوشی موبایل رو عوض کنم؟
فکر نکنم بشه
تو یه مرحله فقط پلی بوی بهت یه گوشی بهتر میده که امکانات بالاتری داره و میتونی توش تم بریزی و فیلم و عکس بگیری باهاش
اچیومنت که برای اورجیناله نه برای 100 درصد کردن
ممنونم از راهنمائیت ولی وقتی که ماشین اون مواد فروش سر چهاراراه وای می ایسته دیگه حرکت نمی کنه و صحبتهای مانی با نیکو رو هم که ترجمه کردم آخرین جمله مانی می گه اون خیال داره توقف کنه بهتره عقب تر از اون وایستی
جائی هم که ایستاده سمت راستش یک در طوسی با دو پنجره هستش که وقتی وارد در میشی یک انبار نوشابه هستش و روی پشت بامشم یک اسلحه و یک نورگیر که درش باز هست ولی نه اون پیاده میشه و نه آیکون زردی هست
در ضمن با عرض خجالت لینکم رو چطور روی 2shared.com آپ کنم
راستی توی این بازی چیزائی مثل آرایشگاه . تاتو و یا سالن ورزشی وجود داره بعد من از هیچ نوع پچی استفاده نمی کنم میشه یک نفر اسم چندتا پچ خوب رو با مزایاشون بگه اگه آدرس دانلودشون رو هم بزاره که نورالانور ممنون
تا اونجا که من میدونم و حدودا 1 سال پیش تمامش کردم
نه تو بازی garage هست نه محلی برای tuning
فقط یک سری spray shop هایی هستن که همون paint رو انجام میدن
صفحه 1 پست اول
فقط دو مورد گاراژ هست وقتي براي بروسي ماشين و موتور مي دزدي مي بري ميندازي اون تو و يكي هم به منظور اسپري و تعمير ماشين هست ديگه كاراژ واسه نگهداري ماشين نيست
منظورت رو نفهميدم حجت يعني چي؟ ميشه واضح تر بگي؟
نه اينا همونطور كه مي دوني توي ورژن اخير قبلي يعني سان آندرياس بود واسه پچ هم مي توني به تالار اديت و پچ براي بازي ها مراجعه كني ولي اگه تو كف يه پچ ناب هستي بيخيال پچ هاي ويرايش برو 1.03 رو كه مال راك استار هست دانلود كن كل مشكلات اجرا رو يه تنه بر طرف مي كنه
حدود 10 متر عقب تر از اون جايي كه اون ماشين پارك ميكنه يه علامت زرد هست يه كم خوب كم رنگ هست بايد اونجا پارك كني يا خيلي عقب وايميستي كه نميتوني ببينيش يا مياي ازش رد ميشي و پشت سرت مي مونه اون علامت دقت كني مي بينيش براي آپلود كردن فايل روي 2shared هم برام عجيب هست كه ادعا مي كني بلد نيستي فكر كنم اصلا وارد نميشي به سايت 2shared.com چون اگه وارد بشي مي بيني ساده ترين كار آپلود كردن هست. فقط يه چيز وجود داره اونم يه Browse هست كه فايل رو انتخاب و آپلود مي كني پشت بندش هم 2 تا لينك ميده براش
ممنون از راهنمائیت همین الان میرم بازی رو اجرا می کنم ولی اگر نبد چیکار کنم چون خیلی وقت تو این مرحله موندم و همه جا رو دیدم شاید دقت نکردم به هر حال ممنونم ازت دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)