تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 946 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام عباس خان

کومودو شکارش کرد!! از طریق کلود...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

====

البته بعد من آنتی را خاموش کردم و سندباکس را روشن کردم و فایل را اجرا کردم و بعد به راحتی از طریق
    Comodo KillSitch ترمینت کردم

شاید فیلم بزارم

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اینم ویدوئوی این تست که مخرب از طریق

4. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اما استفاده از باگهای ویندوز...
    برای شروع باید بگم احتمالا میدونید که در ویندوز یه سری فایلها غیر قابل ساخته شدن هستن مثلا دارای نامهای :

CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

و همچنین کاراکترهایی مثل \ داخل اسم فایل.

سلام ، البته این بخش باگ محسوب نمیشه، بلکه این نامها رزرو شده اند، که از سطوح اولیه تر مثل زبانهای برنامه نویسی این موضوع در نظر گرفته شده...بخصوص برای هماهنگی و از دست نرفتن ارتباط با سیستم فایلهای قدیمی. همونطور که کاراکترهای مثل اسلش و بک اسلش برای مسیر یا ? برای فرمان در نظر گرفته شده، کلیه نامهای داس دیواسها از جمله کامها و ال پی تی ها نیز غیر قابل دسترسی برای فایلهاست بعلت ساختار سیستمهای قدیمی. همچنین نام های در اختیار یونیکس مثل aux.c و ...

6. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام ، البته این بخش باگ محسوب نمیشه، بلکه این نامها رزرو شده اند، که از سطوح اولیه تر مثل زبانهای برنامه نویسی این موضوع در نظر گرفته شده...بخصوص برای هماهنگی و از دست نرفتن ارتباط با سیستم فایلهای قدیمی. همونطور که کاراکترهای مثل اسلش و بک اسلش برای مسیر یا ? برای فرمان در نظر گرفته شده، کلیه نامهای داس دیواسها از جمله کامها و ال پی تی ها نیز غیر قابل دسترسی برای فایلهاست بعلت ساختار سیستمهای قدیمی. همچنین نام های در اختیار یونیکس مثل aux.c و ...
    درود..

نه منظورم از باگ اون قسمت نبود..

این قسمت رو گفتم که توسط Mario Ballano که یکی از مهندسین امنیت سایمنتک هست کشف شد.

البته بگم اینو که این یه راه حل مستقیم برای ساخت فایل یا فولدر پاک نشدنی نیست، بلکه تنها یک استفاده از باگ موجود در سیستم Character و NameSpace موجود در ویندوز هستش ( که البته در ویندوز 7 هم این وجود داره )

برای ساخت یک فولدر با نام Mohammad که پاک نشدنی باشه اینطوری اقدام کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا برین داخل دسکتاپتون.. یک فولدر با نام محمد ایجاد شده که پاک نمیشه Rename نمیشه و بهتون هشدارهای بدی میده

در دستور آخری اگه دقت کرده باشین آخر اسم فایل یک فاصله گذاشتم.. به هرشکل هر مسیر داس برای قابل اجرا بودن در محیط NT باید به مسیر NT , Unicode تبدیل بشه، تابع RtlDosPathNameToNtPathName_U اینکار رو انجام میده. این تابع فاصله های مسیر رو Strip نمیکنه و به حال خودشون باقی میزاره ، ولی جالب اینجاست که تابع RtlGetFullPathName_Ustr فاصله های موجود در مسیر رو Strip میکنه ، و در واقع این ناهماهنگی بین این دوتابع ( با توجه به درنظر گرفتن سوءنیت ما ) باعث به وجود اومدن این خطاها در هنگام پاک کردن یا تغییر نام دادن این فولدر میشه.

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام. پس چرا بقيه​ي آنتي ويروسهاي مهم مثل کسپرسکي اينو تشخيص نداده​اند؟!

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام. پس چرا بقيه​ي آنتي ويروسهاي مهم مثل کسپرسکي اينو تشخيص نداده​اند؟!
    قرار نیست که شرکت های امنیتی همه ی ویروس ها رو وقتی نوشته میشوند با دیتابیس تشخیص بدن و اصلا این کار امکان پذیر نیست
    اینجاست که بقیه ابزارهای آنتی ویروس ها مثل رفتارشناسی و HIPS بیشتر خودش رو نشون میده
    البته چون این ویروس زیرو دی بود الان بعد از 12 13 ساعت اکثر آنتی ویروس های بزرگ میشناسند
    شعار ما اینه ویروس قبل از اینکه به دست آنتی ویروس ها برسید باید به دست انجمن ما برسه

11. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

قرار نیست که شرکت های امنیتی همه ی ویروس ها رو وقتی نوشته میشوند با دیتابیس تشخیص بدن و اصلا این کار امکان پذیر نیست
    اینجاست که بقیه ابزارهای آنتی ویروس ها مثل رفتارشناسی و HIPS بیشتر خودش رو نشون میده
    البته چون این ویروس زیرو دی بود الان بعد از 12 13 ساعت اکثر آنتی ویروس های بزرگ میشناسند
    شعار ما اینه ویروس قبل از اینکه به دست آنتی ویروس ها برسید باید به دست انجمن ما برسه
    عباس جان فکر کنم باید برای کارمند دیتابیش شرکت ها رزومه بفرستی شما اگه باشی ZERO DAY دیگه معنایی نداره

راستی عباس جان این ترند دیگه خیلی مشکوک شده فکر کنم یه جادوگر و چیزی استخدام کرده یکباره متحول شده بصورت عظیم

13. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

عباس جان فکر کنم باید برای کارمند دیتابیش شرکت ها رزومه بفرستی شما اگه باشی ZERO DAY دیگه معنایی نداره

راستی عباس جان این ترند دیگه خیلی مشکوک شده فکر کنم یه جادوگر و چیزی استخدام کرده یکباره متحول شده بصورت عظیم
    مخصلم
    انشاالله در تست های خودمون قدرتش معلوم میشه

15. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام کسی میتونه بگه که این سایت فیشینگ یا نه
    سایت فروش کارت شارژه
    این سایت قانونی ولی چگونه از حملات فیشینگ استفاده میکنه و همه اطلاعات کار بران رو میدزده
    این سایت رو به صورت تخصصصی باز رسی کنید و خبرشو ب ه من بدید و اطلاعات به چه ایمیلی ارسال میشه موقع خرید کارت شارژ ایرانسل
    دوستان که حرفهای اند لطفا کمکم کنند با تشکر از انجمن بسیار قوی شما

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با سلام کسی میتونه بگه که این سایت فیشینگ یا نه
    سایت فروش کارت شارژه
    این سایت قانونی ولی چگونه از حملات فیشینگ استفاده میکنه و همه اطلاعات کار بران رو میدزده
    این سایت رو به صورت تخصصصی باز رسی کنید و خبرشو ب ه من بدید و اطلاعات به چه ایمیلی ارسال میشه موقع خرید کارت شارژ ایرانسل
    دوستان که حرفهای اند لطفا کمکم کنند با تشکر از انجمن بسیار قوی شما
    این سایت مشکلی نداره و من یک کارت شارژ ازش خرید کردم در اصل شما هیچ اطلاعاتی در این سایت وارد نمیکنید و اطلاعات رو در سایت بانکی خودتون وارد میکنید
    دو نکته مهم در مورد خرید کارت شارژ و خرید اینترنتی:
    بعد از وارد کردن اطلاعات و اتصال به سایت بانکی حتما دقت کنید که سایت بانکی درست نوشته شده باشد و حتما علامت قفل آن که نشانه ssl است بدون مشکل باشد

به نام فروشنده و قیمت حتما توجه کنید و اطمینان حاصل کنید که مبلغ به درستی نوشته شده باشد

در کل از سایت های مطمئن خرید کنید و به دو نکته بالا حتما توجه کنید

18. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •