ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز قیمتشو دارین این مدل پایونیر ؟
ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز قیمتشو دارین این مدل پایونیر ؟
با سلام خدمت دوستان
من شاید حدود یک ماه پیش این پکیج 1312 را خریده بودم منتها نرسیده بودم ستاپ کنم .
البته هنوز پلیر نخرید 440 دیروز قیمت گرفتم 620 200 تومن در مدت یک ماه رفته بالا .
این هم چندتا عکس فقط اط دوستان در تنظیمات کسی توضیحاتی در مورد اسپیکر های لارج و کوچک می دانند بفرمایید ممنون می شود در ضمن امپش امکان 7.1 را هم دارد که در عکس فوق تنظیمات معلوم هست فقط باید یه امپ برایش تهیه شود .
البته صدای بانداش زیاد راضی نیستم ولی فعلا کاری نمی شود کرد تا بعد باندها را تعویض کنم .
فعلا باندهای مینی های فای را متصل کردم . خود امپ راضی هستم سابش خوب هست هم با مینی های فای کار میک نند هم با سینمای خانگی فقط چون بلندگوی ساب ریر ان هست و کف سرامیک بود برای جلوگیری از انعکاس زیر انرا با ورق چوب پنبه مخصوص ماکت سازی پوشاندم تا انعکاس نباشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حقیقتش.به دلیل عدم ثبات قیمت ها قیمت درستی ازش ندارم.دور و بر یه تومن باید باشه.
اسپیکر لارج و اسمال بستگی به استفاده شما تنظیم می شود.اگر بخواید هنگام گوش دادن به موزیک ساب خاموش باشه اسپیکر لارج رو انتخاب کنید در غیر این صورت اسمال.
سلام آقای رایان
من کابل ساب رو به کجا وصل کنم ؟؟
منظورم من یک کابل ساب خریدم و نمی دونم به کجا در ساب وصل کنم ساب فوکال و آمپ 1912 لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام.پشت ساب به ورودی LFE و آمپلی فایر خروجی به نام pre out.
لطفا انتنتون را عوض کنید کالیوز یک برند معتبر در زمینه تولید محصولات الکترونیک است در صورت نیاز برای راهنایی با شماره 03117582081 تاس بگیرید
لطفا انتنتون را عوض کنید کالیوز یک برند معتبر در زمینه تولید محصولات الکترونیک است در صورت نیاز برای راهنایی با شماره 03117582081 تماس بگیرید
Last edited by hsobhan; 19-10-2012 at 21:52.
برد کنترل به صورت استاندارد حدود 5متر است وبیشتر از ان باعث تداخل در دیگر لوازم الکترونیک است ونیز بدلیل استفاده از فرکانس زیاد در فرستنده مادون قرمز برای سلامتی مضر است
سلام کسی میتونه گیرنده دیجیتالی معرفی کنه که mkv-mp4 hd-srtرو خوب پشتیبانی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)