زمان برگذاری کنکور آزاد 91 کیه دقیقا؟!
من هر چی میزنم تو گوگل همش دری وری میاد!!
خواهشا یکی کمک کنه...
زمان برگذاری کنکور آزاد 91 کیه دقیقا؟!
من هر چی میزنم تو گوگل همش دری وری میاد!!
خواهشا یکی کمک کنه...
دوستان یه مدته این نوشته اومده تو فایلم...قضیه چیه؟ما موقع ثبت نام رفتیم اداره پست یه پولی گذاشتیم تو پاکت دادیم پست..مگه همون نیست؟
خيلي مهم : چنانچه در خصوص تاييديه تحصيلي تاكنون اقدام ننموده ايد سريعا در اين خصوص اقدامات لازم را به عمل آوريد در غير اينصورت مجوز شركت در امتحانات نيمسال دوم 91-90 را نخواهيد داشت
دوستانی که از سهمیه استفاده کردن
کسی در مورد حذف شاهد خبر داره؟یعنی بعد از امتحان میشه درسی رو که قبول نشدی حذف کنی تا مشروط نشی؟
اگه اره شرایطش چطوریه؟
قبل از اعمال قانون 100درصدی ، اینطور بود .
یعنی می تونستی هر ترم دو تا درس رو که افتادی حذف کنی
ولی الان با اعمال قانون صد درصدی، نمیدونم این قانون حذف شده یا نه ...
به بنیاد شهر خودتون زنگ بزنین بپرسین...
.
ممنون از شما
کسی خبر داره بعد از قانون 100 درصدی وضعیت چطوره؟
چون ترم قبل به من زنگ زدن که کارنامه ببرم تا شهریه رو کامل بدن و اگه مشروط میشدم شهریه رو نصف میدادن!
سلام.
اگه یه کسی 15 واحد داشته باشه و یه درس 3 واحدی رو حذف کنه که واحدهاش 12 تا بشه و معدلش زیر 12 بشه آیا باز مشروط حساب میشه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
یکی از دوستان من یه مشکلی براش بوجود اومده یکی از درسهای 4 واحدی رو نتونسته بخونه مطمئنه که می افته حالا نمی خواد بره سر جلسه امتحان.میخواد بدونه که براش صفر رد میشه یا اون درس حذف میشه؟؟؟؟؟
یعنی تو معدلش تاثیر میزاره؟؟
3 تا درس قبلی رو عالی امتحان داده!!!نمی خواد معدلش بیاد پایین
خواهشن سریع جواب بدین
سلام
توی دانشگاه آزاد در صورت غیبت در امتحان ، درس حذف میشه
سلام
من دانشگاه پیام نور درس میخونم اما دیگه خسته شدم و با چند تا از بچه ها میخوایم انصراف بدیم و مدرک کاردانی بگیریم
سئوالی که داشتم اینهکه به نظرتون اگه تو آزاد ادامه بدیم خوبهه؟
کسانی که تو پیام نور بودن و بعد رفتن ازادنظرشون چیه؟
دوست من از پيام نور اومده آزاد .... يعني هر روز خدا رو شكر ميكنه ! بيا آزاد ... بهتره از پيام نور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)