این مدل فکر میکن چند نوع پنل داشته تو بازار
اگه تصمیم به خرید داری این تاپیک یه نگاه بنداز من جزئی دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل فکر میکن چند نوع پنل داشته تو بازار
اگه تصمیم به خرید داری این تاپیک یه نگاه بنداز من جزئی دیدم
e-parshang عزیز
شما خوبی
دوستان ایشون خوبه
اطلاعاتشون هم خوبه
All in all Sharp LE830 / LE835 is a great performer and I believe that it is one of the best Edge LED based TVs on the market right now. If internet connectivity is not your primary concern and you seek a slim TV with good picture quality I believe that this Sharp TV might be the right TV for you. I personally see it comparing with Samsung’s much praised [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and therefore I award LE830 with our Top Recommendation Award.
با سلام
بعد از چند روز وب گردي هيچ منبع درست و حسابي براي مقايسه سوني46- ex720 و سامسونگ 46-d8880 پيدا نشد چونكه حسابي بين انتخاب اين دو گير كرده ام . لطفا من را راهنمايي كنيد كدام را بخرم بهتره . مزايا و معايب هر كدام چي هستش ؟ اگر هم بحثي وجود دارد لطفا لينك كنيد من را تا برم ببينم .
سپاسگزارم
دوست عزیز از لحاظ اخلاقی انسان باید تمامی زوایای مثبت و منفی را نقل به مضمون کند، در مقابل عبارتی که جناب قرار دادید از ریویو سایت فلت پنل اچ دی تنها دو خط پایینتر از اون این جمله هم اشاره شده :
On the negative list we have a bit of overdrive trailing and some very mild clouding.
عزیزم آفرین بر شما :کل منفی این مدل همین یک خط آورده معنی اش رو هم که می دونی؟ یا می خوای برات ترجمه کنم؟!
دوستان من میخوام یه tv معمولی تا قیمت 500.000 بگیرم. زیادم وارد نیستم. لطفا راهنمایی کنید. مرسی.
درود بر شما! پس یک سری نکات منفی هم وجود دارد! معنی اش را هم میدونم، مصدع اوقات شریف نمیشوم!
داداش به اینجا مراجعه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)