فکر نمیکنم کار راحتی باشه مهدی جان . میدونی برنامه داوری چطوریه . برنامه نویس بازی میاد موارد خاصیو بعنوان خطا تعریف میکنه دست بردن توی این برنامه ها کار بسیار مشکلیه اما غیر ممکن نیست .
فکر نمیکنم کار راحتی باشه مهدی جان . میدونی برنامه داوری چطوریه . برنامه نویس بازی میاد موارد خاصیو بعنوان خطا تعریف میکنه دست بردن توی این برنامه ها کار بسیار مشکلیه اما غیر ممکن نیست .
دوستان لطفا اگر سرعت اینترنت تون خوبه این پچ رو دانلود و چک کنید و اگر واقعا همه چیز رو مثل موارد ذکر شده ردیف می کنه ما هم با این سرعت داغون دانلود کنیم...
ظاهرا اگه درست باشه تمامی چیز ها حل میشه با این بچ
کسی نیست جواب منو بده؟؟![]()
دوستان میگم این سیستم نقل و انتقالات رو یه توضیح میدین اخه من توی لیگ قهرمانان و جام حذفی و لیگ کشوری قهرمان شدم ولی هیچکی به پیشنهادم جواب مثبت نمیده حالت هم گذاشتم روی گفتگوی مستقیم ولی وقتی یه بازیکن رو میبرن توی اسکات لیست بعد هفته ی بعد بهم اعلام میکنه که باشگاهش اماده مذاکرس ولی وقتی میزنم نگوشیت بعد از چند هفته خبر میاد که با انتقال موافت نشد لطفا یه توضیح بدین ممنون
علاوه بر اينكه نميشه خوب دريبل كرد، پاسهاي عمقي هم درست نيستند
اصلا يه جور پاس ميندازند توپ عقب ميمونه و بازيكن حريف صاحب توپ ميشه
يه مشكل بزرگ ديگه هم داره
موقع دفع توپ ، بجاي دفع توپ زياد اتفاق ميفته كه توپو ميندازند پاي حرف و حرف هم گل ميزنه ....
اينم عيدي من به بچه هاي سايت
دوستاني كه مي خواهند گيم پلي بازيشون چيزي حدود 90درصد دمو بشه و اون حس رو منتقل كنه اين كار رو بكنند :
1- فايل هاي dtb01 و dtb0 3 رو از پوشه img بازي دمو جايگزين جايگزين همون فايل ها در پوشه بازي اصلي كنند (به صورت كپي -پيست )
2- از ستينگ بازي تيك گزينه فريم اسكيپينگ رو برداريد
3-رزولوشن بازي رو 1152*864 قرار دهيد
4- رفرش ريت رو در ويندوزتون روي 70 قرار دهيد
5-در صورت داشتن حوصله كافي از ميزان توانايي هاي بازيكنان تيمتون كم كنيد
ما امروز به همراه چند تا از بچه اي وارد به بازي اين روش رو امتحان كرديم و نتايج خيلي خوبي هم گرفتيم و تقريبا از اين طريق حس بازي دمو به
شما داده ميشه و بازي از اون حالت سريع و اركيد بودن در مياد . و ميتونيد لذت فوتبال حقيقي رو داشته باشيد.
در اخر از حسين عزيز و مهران عزيز كه براي رسيدن به اين نتيجه همراهي كردند ما رو تشكر ميكنم .
Last edited by vahidreza2007; 30-10-2009 at 01:29.
یه چیز دیگه اینکه من وقتی با شوک بازی میکنم سرعت بازی زیاد میشه و سرعت پاس کاری بالاست !
شاید باور نکنید اما واقعا تفاوت تو بازی با شوک و بدون شوک خیلی زیاده !
یه چیز دیگه اینه دروازه بان ها خیلی خفن توپ میگیرن
نور پشت دروازه خیلی زیاده
كونامي به كدام سو
شايد بعد از اين تبليغات وسيع كونامي همگان منتظر شاهكاري بزرگ از اين شركت بودن از اينرو هواداران ساكر برايه آمدن اين بازي روز شماي ميكردن ولي وقتي دستشان به دسته رفت ديدن آن چيزي نيست كه كونامي تبليغ ميكرده سايتهاي بزرگ بازي هم نمكي بودن روي زخم هواداران كونامي هرچند كه بعضي از طرفداران كونامي گوششان به اين حرفاها بدهكار نيست و اين سايت ها را به طرفداري از فيفا متهم ميكنند
ميشود گفت نزول pes با ظهور fifa همزمان شد بعد از پيشرفت فوق العلاده فيفا ميتوان گفت كه كونامي تعادلش را از دست داد و راهش را به كج راهه تبديل كرد اين كج راهه با ساكر 2008 به حد اعلاي خود رسيد و جالب اينكه سه بازي اخير كونامي يعني ساكر2008 و 2009 و2010 با هم تفاوت زيادي دارن واين نشان ميدهد خود كونامي هم شكست را پذيرفته كه نميتواند خود را به يك ثبات حداقلي برساند
هر چند نميشود از پيشرفت هاي خوب ساكر 10 گذشت ولي اين با آن تبليغات گسترده كونامي كاملا" در تضاد هست شايد بيشتر وقت كونامي به طراحي چهره ها گذشته كه الحق والانصاف در اين زمينه كاملا" فيفا را مغلوب كرده و هواداران را در اين زمينه غافلگير كرده ولي هواداران ترجيح ميدادن اين غافلگيري در گيم پلي باشد نه چهره ها كه از دور(دوربين وايد) اصلن معلوم نيست
آن چيزي كه براي هواداران قديمي كونامي در درجه اول اهميت هست آن چيزي است كه آنها را دل بسته كونامي كرده يعني گيم پلي كه متاسفانه دل هواداران در اين چندساله شكسته شده است شايد خيليها مثل من دوست داشتن بيشتر وقت كونامي صرف هوش مصنوعي بازي و انيميشن و كپچر مونيشن و ديگر چيزها شود تا گيم پلي عالي شود.
مثلن من نزديك به 10 بار امتحان كرده ام و دروازه بان را جلو كشيدم و توپ را به حريف دادم متاسفانه حريف آنقدر هوش ندارد كه در وازه خالي را با يك شوت باز كند وبا كمال تعجب سانتر ميكند يا پاس زميني ميدهد وديگر موضوع ها كه خودتان در جريانيد.
البته خيلي دوستان عقيده دارن شايد چون بازي ما اورجينال نيست اين اتفاق افتاده كه من موافق نيستم چون در اينصورت امتياز 6 و7 از سايت هاي منتقد بازي نميگرفت.
من فكر نميكنم كونامي بخواهد از خودش تحركي نشان دهد وهرساله شكست را در مقابل حريف خود تكرار ميكند حريفي كه همين چند سال پيش مسخره ما طرفداران كونامي بود كه فوتبالش واقعي نيست در حال حاظر بهترين شبيه ساز فوتبال هست
من هم مثل همه شما كنسول ندارم و در كامپيوتر دل بسته pes هستم و مثل همه شما منتظر برگشتن با قدرت ساكر به رينگ هستم
Last edited by nasrGod; 30-10-2009 at 01:13.
حالا ما این نسخه دمو رو نداریم فایل ها مربوطه رو از کجا بگریم؟
یکی این مشکل صدای بازی ما رو هم حل کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام وقتی سیل نظرات دوستان رو در مورد pes2010 دیدم ،که البته اکثرشون هم منفی بودن و pes2010 رو یه پسرفت میدونستن ، گفتم نظر خودمو به عنوان کسی که از pes3 , fifa98 و تمام وینینگ ایلون ها تا اینجارو ترکوندم و کلی هم به خاطر اینکه روزی حتی تا 8 - 7 ساعت وقتمو واسه این کار گذاشتم ،ضرر کردم، بگم :
یه سری ایراد که من دیدم:
------------ کاهش شدید قدرت دریبلینگ
----------- تغییر عجیب معیار خطا در داوری(گاهی اوقات صحنه هایی که به نظر خطای شدید میاد اصلا خطا گرفته نمیشن!)
----------- و مشکل همیشگی لایسانس تیم ها.
وپیشرفت ها :
++++++ افزایش قدرت تاکتیکی (واقعا میشه کار یه مربی فوتبال واقعی رو در زمین انجام داد)
++++++ افزایش هوش مصنوعی
++++++ والبته جهش گرافیکی بازی
وچند نکته که دوست دارم بخونین:
1- همیشه وقتی یه نسخه جدید به بازار میاد جو زیاد با اون نسخه جدید همراه نیست ،چون همیشه konami سعی کرده گیم پلی بازی رو توی هر نسخه حداقل کمی تغییر بده (چون مهمترین مسئله توی soccer simulationگیم پلی بازی هست و سایر مسائل حتی اگر خیلی فوق العاده باشند هم بعد از مدتی تکراری میشن و تنها چیزی که در طول زمان با یک نسخه میموونه گیم پلی بازی هست)به همین دلیل وقتی که یه نسخه جدید میاد کمی سخته که گیم پلی نسخه قبلو فراموش کنی .
یادمه از pes6 به pes2008 دقیقا جو مثل الان بود همه از گیم پلی بازی ایراد میگرفتن ، تا اینکه بعد از مدتی اکثرا عادت کردن و حتی pes2008 رو یه جهش فوق العاده لازم توی گیم پلی به سمت طبیعی تر شدن ،دوونستن!
پس فکر کنم این بار هم بعد از مدتی اکثرا به گیم پلی 2010 عادت میکنن و دیگه اینقدر بهش گیر نمیدن! (البته اینو هم بگم که عرضه شدن دمو برای pes2010 یه کم شرایط و عوض کرده ،یعنی همه انتظار دارن نسخه اصلی از دمو بهتر باشه ، من چون دمو رو بازی نکردم نمیتونم در موردش نظر بدم ولی گویا گیم پلی دمو به دل بچه ها نشسته!)
2- کلا KONAMI همیشه سعی کرده به سمت طبیعی تر شدن بازی پیش بره از winingel 7 به ، pes5
از pes 6 به pes2008 ، اگه یاده تون باشه کیفیت ونوع حرکات به سمت طبیعی ترشدن رفته (پاسهای pes 4 رو با 6 مقایسه کنید، یا دریبل های pes6 رو با Pes2008) در کل به نظر من این یه پیشرفته ولی باید طوری لحاظ بشه که هیجان و لذت بازی رو تحت تاثیر قرار نده، این بار در pes2010 کم کردن قدرت دریبلینگ و کنترل روی توپ شاید بیش از اندازه زیاد بوده ،اما اگه به پیشرفت هوش مصنوعی و البته افزایش کنترل تاکتیکی در کنار این کاهش کنترل توپ توجه کنیم شاید بشه گفت سعی سازندگان در تاکتیکی تر کردن بازی بوده باشه! شاید با گذشت زمان بشه فهمید که هدف سازندگان چی بوده.
3- KONAMI از سال 2005 به بعد با جهش مالی قابل ملاحظه ای مواجه شده که به دلیل رونق بازی pes بوده این ارتقا سطح شرکت رو از مقایسه اون با رقیبش EA میشه درک کرد ، در سال 2006 فاصله pes با fifa شدیدا زیاد شد طوری که EA فکرشو هم نمی کرد همین شد که EA به واسطه قدرت مالی بالاش که از گستردگی این شرکت و محل(north america) شرکت ناشی میشه ،( konami به عنوان یه آسیایی برای وروود به بازار جهانی مشکلات زیادی داشت که تفاوت نام و تنوع بیشتر نسخه های konami به همین دلیل بود) 3تا از طراحان اصلی KONAMI رو استخدام کرد که باعث تضعیف KONAMI و البته شکوفایی FIFA مخصوصا در کنسول های نسل جدید شد. البته konami به واسطه افزایش در آمدش بعد از 2006 به سمت کار تیمی بیشتر رفت و همون جور که میبینیم تعداد designer ها شو بالا برد تا با FIFA رقابت کنه. (ضمن اینکه در اثر این جابجایی نیرو و همچنین رقابت شدید طرفین یه سری لز ویژگی های همدیگرو کپی زدن که از 2008 به بعد میشه کاملا متوجه اونا شد)
در آخرین اقدام دیدیم که Komani هم رو به موشن کپچر آورده و از لیونل مسی به عنوان سمپل استفاده کرده(اولین بار FIFA 2001 این کارو با مایکل اوون کرد. )
در آخر باید بگم این رقابت به وجود آمده بین دو کمپانی اگه به نسخه PC برگرده میتونه پیشرفت هر دو رو تضمین کنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)