نه ؛ اون ایاب ذهاب هزینه ای نداره . همش روی همون 15 تومن حساب میشه .یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه ؛ اون ایاب ذهاب هزینه ای نداره . همش روی همون 15 تومن حساب میشه .یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
من یه هفته نشده گرفتم . یه لیست میاره که واسه مخارجه تو اون نوشته 2000 تومن ایاب ذهاب می گیرن و اون 15000 تومن هم می گیرن خودشون خط تلفن رو راژه می کنن
خب پس شما مشكل مودمي دارين. با 23089 تماس بگيرين يا پشتيباني آنلاين بگين مودم روي PPPOE هست ولي خودكار كانكت نميشه شايد با يه ريست كردن مودم حل بشه.
اگه ميشه يه عكس هم از تب Dial Up در منوي Optiones بذاريناگه با كانكشن وصل ميشين شايد اينجا كانكشنش درست نيست.
![]()
اگه راستشو بخایید هنوز نگرفتم ولی لیستشو پرکردم دادم به پیکشون بعد زنگ زدن گفتن مدارک ناقصه و از این حرف ها چون صاحب خط فوت کرده حالا هم دنبال کاراشم ببینم چی میشه.راستی سرعت art1 چفدره ؟ خودم art1 درخواست دادم ولی فکر کنم 64 می گرفتم بهتر بود چون محدودیت نداره.
سلام من eco 128-3 دارم
بد نیست
معمولا دانلود با Dap سرعتش 50-60 است و با موزیلا حدود 30
ولی قیمت هاش نصبت به صبا بالاست و قصد دارم برم دنبال صبانت
چون ترافیکش 5 گیگه ولی صبا 12 (سه ماهه 128)
شبها هم رایگانه ولی ساعت 1-2 سرعتش خیلی کم میشه
در ضمن تعرفه فکر میکنم art home ش که دانلود نامحدوده زیاد شده
در کل صبانت به صرفه تره
2000 اياب و ذهاب؟!
نه بابا
من هيچي پول ندادم و نگرفتن!![]()
بله بلاخره ما هم شاتلی شدیم .همین یه دیقه پیش اومدن برام نصب کردن و رفتن.![]()
یه سؤالی، این برنامه IDMمزیتی نسبت به FDM داره؟ چون FDM رایگانه و تقریباً همه کاری میکنه. از دانلود فایل و تورنت و سایت و ویدیو و ... گرفته تا ....
یعنی نامردا فقط از من گرفتن؟ببینم کی گرفتی؟
این شاتل عجب پشتیبانی توپی دارد 45 دقیقه با موبایل حرف زدیم تا مشکلم حل شد و با pppoe مودم کانکت شدم واقعا کارشون درسته
حال یه سوال میزان دریافت و ارسال با pppoe مودم چطوریه
حالا دیگه تو سایت شاتل کانکشن با pppoe برا من نشون نمیدد؟
اگه دانلود شبانه قطعی داشتم چطوریه؟
![]()
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)