ابتدا یک نکته رو بگم : شخصا هنوز که هنوز هست با فونتیک مشکل دارمخیلی از خود Native ها هم مشکل دارن با اینا
البته به نظرم اگر میخواید اصولی یاد بگیرید موثر واقع میشن.... در ادامه چند نکته مهم میگم و بعد راهنمایی میکنمتون:
1- شما مثل یک کودک تازه متولد شده هستید! نوزادان چگونه زبان را فرا میگیرند؟
- ابتدا یاد میگیرند تا گوش کنند.
- سپس صحبت کردن را فرا میگیرند.
- در آخر خواندن و نوشتن را فرا میگیرند.
۲- هر روز انگلیسی گوش کنید.
- به شبکه های رادیویی انگلیسی زبان گوش دهید ( خب کاری نداره، نرم افزار های زیادی هست!)
- شبکه های انگلیسی زبان را تماشا کنید.
- فیلم های انگلیسی را تماشا کنید.
- از کلاس های آنلاین استفاده کنید.
- حتی آهنگ انگلیسی گوش دهید!
- بازی های ویدیویی انگلیسی با زیرنویس انگلیسی انجام دهید.
۳-یک دوست انگلیسی زبان (Native ترجیحا) پیدا کنید!
- خب با توجه به تکنولوژی فعلی این هم امکان راحتی هستش! میتونید از سایت های چت استفاده کنید!من خودم از سایت Omegle.com استفاده میکردم، شاید مدتی طول بکشه اما به نتیجه میرسید! میتونید در گروه های چند زبانه که به هم آموزش هم میدن بپیوندید.
- با دوستانتان انگلیسی صحبت کنید.
- گرامر را با هم کار کنید
۴- داستان های انگلیسی مطالعه کنید.
- در ابتدا کتاب های داستان کودکان را مطالعه کنید.
- از منابع ESL استفاده کنید.
- سعی کنید تبلیغات و بنر های انگلیسی را بخوانید!
- میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
5- سعی کنید کلمات جدیدی که یاد میگیرد با بنویسید.
- به عنوان مثلا من یادمه یه زمانی سریال LOST رو تماشا میکردم، از هر اپیزود حدود ۵-۶ کلمه جدید پیدا میکردم که بلد نبودم، مینوشتم با معنی + تلفظ + کاربرد + چند مثال! هر شب هم ۱۰ تاش رو مرور میکردم!خیلی شیوه مفیدی هست! به نظر من استفاده از سریال های جدید خیلی مفید هست، چون بیشتر شما رو با انگلیسی جاری در اون کشور ها آشنا میکنه و اصطلاحات مفیدی رو یاد میگیرید!البته خیلی به حرف های سیاه پوست ها گوش ندید
واژه هایی استفاده میکنن که خب در هیج فرهنگی شاید پیدا نشه و Slang هست اکثر.
- در ابتدا که میخواید کلمات رو بنویسید، سعی کنید از دیکشنری های انگلیسی - انگلیسی هم استفاده کنید.
۶- یک دفترچه خاطرات انگلیسی برای خود بسازید!
- امروز چه کارهایی انجام دادید؟
- آب و هوا چگونه بود؟ و ...
۷ - به یک کشور انگلیسی زبان برید!
- خب معنی این نکته این هست که خودتون رو وقتی وسط یه عده که فقط انگلیسی بلدن پیدا کنید مجبور میشید سعی کنید به انگلیسی صحبت کردن!البته برای همه مثل خودم شاید مقدور نباشه سفر به این کشور ها! پس میتونید از روش های جایگزین استفاده کنید! اون فضا رو در خونه ایجاد کنید!با دوستانتون! شاید خنده دار باشه در ابتدا،اما برای همه سودمند هست!
اما شما، ابتدا بگید در چه سطحی هستید؟ خب الفبا رو بلدید حتما دیگه؟!؟