تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 1138 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

چسب 1-2-3 چهار پنج روز دوام آورد.صبح بردم پیش مکانیک.پمپ هیدرولیک را باز کرد اورنگیشو عوض کرد و دویاره بست.انتظار داشتم دستمزد 10 تا 15 تومن بخواد اما در کمال نایاوری 60 تومن خواست به زوط 50 تومن بهش دادم.
    گفت واسه تعویض وسایل پمپ ترمز و سرویس سیستم ترمز چهار چرخ 100 تومن میگیرم و چون فکر میکنم زیاده پیشش نمیرم با همین ترمز ضعیف میسازم.
    راستی مکانیک ماهر باوجدان توی کرمانشاه کسی میشناسه؟ آخه فکر کنم بوی بنزین خام میده و شاید یک یا چند سیلندرش هیچ یا خوب کار نمیکنن.
    ساسات یا ماسماسک(یه قول مکانیک) شورلت نوای من خرابه و کار نمیکنه. کی سراغ داره؟قیمت؟ اصلی و جعلی بودنش از کجا معلومه؟
    سپاسگزارم

2. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب MJ1970
    هرچند كه همه كارهاي فني شما درخور توجه و خاص هست، اما اين يك مورد رنگ آميزي واقعا شاهكار به حساب مياد و بايد يك تبريك ويژه بخاطر اين همه توانايي و هنر در اين مورد خاص به شما بگم
    و البته تمنا دارم حداقل در يك بخش جداگانه بطور مفصل تمام مراحل رنگ آميزي را از ابتداي ساكن تا انتها توضيح بفرماييد كه بشدت مشتاق كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد هستم.
    سالهاست كه بدجوري از خرابكاريهاي رنگ آميزان خودرو عذاب ميكشم و متاسفانه خودم هم نتوانستم نتيجه خوبي از كارهايي كه در ضمينه رنگ آميزي ماشين انجام دادم، به دست بيارم.
    اما اينطور كه در عكس ديده ميشه كيفيت رنگ آميزي شما در حد بسيار بالايي هست و بخصوص با وجود كمبود امكاناتي كه دارين مشخصه كه بيشتر از اينكه وسيله و ابزار تعيين كننده باشه، مهارت فردي تاثير گذار هست كه البته اين را در تجربه متوجه شدم كه چه بسا استادان رنگ آميز درجه يك با وجود سالها كار كردن، خيلي وقتها خرابكاري ميكنن ولي باز هم زير بار ناتواني و عدم مهارت خودشون نميروند.

در مورد سپرها نصب گل سپر و نوار لاستيكي ايده بسيار جالبي بود و به ماشين فرم مدرن تري داده و جلوه بيشتري پيدا كرده.
    اميدوارم هرچه زودتر مراحل كار به پايان برسه و از يك خودروي تميز و چشمگير لذت ببريد.
    .............................................
    جناب صادقي، فكر نميكنم پيدا كردن اين سند به همين راحتي باشه چون حتي خود همين مدل نوا هم ديگه به اين راحتي پيدا نميشه ديگه چه برسه به سند اوراقي اون كه اگر هم باشه قيمت بالايي داره،
    از اون گذشته سند زدن براي همچين موردي اونهم توي اوضاع الان تقريبا محاله مگر اينكه پول هنگفتي هزينه كنيد و پارتي و كانال خاصي پيدا كنيد كه اونهم به صرفه نيست.
    بهتره از طريق راهنمايي و رانندگي سوال كنيد و پيگير بشيد كه سند داده ميشه يا نه؟ كه 99% خواهند گفت نه و اوراقي است و بايد از رده خارج بشه و...
    مگر اينكه يك مدل مثل خودش پيدا كنيد كه سند داشته باشه و سند هم قابل انتقال باشه اونوقت دوتا يكي كنيد كه اينهم خيلي مشكله و شايد بعضي جاها هم گير قانوني ناجوري پيدا كنه و كلي متضرر بشيد..
    ///////////////////////////////////////
    جناب hamid-r-s
    باور كنيد اگر قرار باشه بخاطر هر مسئله اي به مكانيك مراجعه كنيد، كلي هزينه خواهيد داد و نتيجه هم چندان باب دل نخواهد شد،
    من توصيه ميكنم هر مشكلي كه داريد بصورت پله پله جلو بريد و با سوال كردن و جستجو در نت و اينور و اونور راه حل را پيدا كنيد كه اكثر ماها هم همين كار رو كرديم وگرنه بايد انواع و اقسام خرابكاريهاي شبهه مكانيكها رو به جان ميخريديم و تحمل ميكرديم كه صابون اونها هم بدجوري به تن ما خورده!
    تمام مواردي كه گفتيد قابل تعمير هست و فقط بايد كمي حوصله به خرج بديد و فني باشيد كه ظاهرا فني هستيد و خودتون پمپ را چند بار باز و بسته كردين، بنابراين از اين فرصت خوب استفاده كنيد و ضمن انجام تعميرات روي ماشين، مهارت و تجربه هم كسب كنين و اگر نهايتا نتيجه نگرفتيد و ديگه هيچ راهي نبود اونوقت به مكانيك مراجعه كنيد ( البته مكانيك واقعي و منصف) و در كنار اون بمانيد و كار رو ازش ياد بگيريد حتي اگر شده دزدكي و زير چشمي!

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

خدا هیچوقت عشق این موجودات رو از ما ملت نگیر.
    سلام دوستان
    با وجود غیبت چند ماهه که بر اثر مشغله زیاد بود.و خوابیدن ماشین.چند هفتس که دگیر صافکاری و نقاشی و ... ماشین هستم.ماشین رو بعد از چند وقت خواب بهاره بیدار کردم یه سری نشتی گاز و سوراخ رادیاتور(بر اثر کشیده شدن فن به رادیاتو)و تعویض جنت بود که انجام شد.و در نهایت استارت زده شد.خدارو شکر با اولین استارت روشن شد.و هرکی تو صافکاری بود میخ شد. ولی ولی تمام روغن هیدرولیک از زیر گیربکس خالی شد.که با توجه به راهنمایی مفید اساتید دیدم از مهره لوله روغن سردکنه که شل شده از سمت گیربکس.مکانیک زحمت کش قبلی هم چنان مهره آلمینیومی رو خراب کرده بود که مجبور شدم یه انبر قفلی کوچیک بگیرم و باهاش مهره رو محکم ببندم.مشکل حل شد.الان هم پیش نقاشه تا گلگیر و قاب های سر گلگیر و قاب های روی ستون رو که تازه گرفتم رنگ کنه.به محض روشن شدن ماشین تمام عشقم برگشت.واقعا که لذت رانندگی و راحتی رو هیچی جز یه آمریکایی نمیتونه به آدم بده.
    به زودی بر میگرده خونه و شروع میکنم به ادامه باز سازی.ههههههههههههه(جاتون خالی همین الان که تو مغازه نشستم یه کاپریس آبی از جلوم رد شد!)با آرزوی موفقیت همه دوستان

6. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از لطف شما دوست عزیز
    همانطور که قبلا هم گفتم من برنامه جدی برای نقاشی ماشین نداشتم البته علاقه زیادی به این کار داشتم.مدت زیادی هم به دنبال نقاش میگشتم و خیلی جاها هم سر زدم ولی یا قیمت خیلی بالا میدادن و یا اینکه قیمت رو مناسب میگفتن ولی به جای اون سعی در انجام کار ضعیف داشتن و صد البته قبل از شروع کار سعی میکردن تا عیوب احتمالی بعد از رنگ رو گردن خودم بندازن (اخه کل کارهای زیرسازی رنگ هم کار خودم بود)!
    خلاصه اینکه خودم دست به کار شدم و در حیاط و هوای ازاد ماشین رو نقاشی کردم.
    اما درمورد ایجاد یک بخش جدید فکر کنم مخاطب زیادی پیدا نکنه و شاید بهتر باشه اگر مطلبی هم بیان میشه در همین بخش باشه تا بخش فعالتری داشته باشیم.
    هزینه نقاشی ماشین هم به شرح زیر شد:

2.5 کیلو رنگ روغنی اتومبیل به قیمت امروز کیلویی 20 هزار تومان
    1 کیلو بتونه سنگی ایرانی به قیمت 15 هزار تومان
    حلال رنگ که من از بنزین استفاده کردم 5000 تومان
    کاردک فنری و 2 یا 3 عدد کاردک معمولی با سایزهای کوچک و متوسط و بزرگ (جهت موجگیری و ...) حدود 15000 تومان
    با توجه به اینکه من کاردک و رنگ رو قبلا با قیمت پایینتر خریده بودم حدودا با 50 هزار تومان کار رنگ رو تموم کردم.

البته شاید بپرسید چرا از رنگ روغنی استفاده کردید ؟
    علتش این بوده که قبلا تجربه استفاده از رنگ 21 رو داشتم و نتیجه خوبی ازش نگرفتم که البته بعدا متوحه شدم ترکیب رنگ و حلال و هاردنرم مشکل داشته.
    اما این رنگ نیازی به هاردنر نداشت و فقط با حلالی که عرض کردم شل شد و بعد پاشیده شد.
    یکی از دلایلی که رنگ کیفیت قابل قبولی پیدا کرد دمای بالای هوا بود و مهمتر اینکه زمانی رو برای نقاشی انتخاب کردم که باد نمیوزید.
    نحوه ی پاشش هم به این صورت بود که من رنگ رو شل کردم و به خوبی در یک ظرف دربسته حل کردم و بعد برای صاف کردن اون از ذران حل نشده احتمالی و یا ناخالصیهای معمول اون رو به کمک جوراب صاف کردم و بعد هم داخل پیستولت ریختم و بعد از چند مرحله امتحان تنظیم مناسب میزان رنگ عبوری و ... رو پیدا کردم و شروع به پاشیدن کردم.

البته این مطلب هم بگم که با توجه به اینکه بار اولی بود که توانستم رنگ رو با کیفیت قابل قبولی بپاشم نمیشه گفت که 100 درصد کار بدون نقص بود ولی میتونم بگم که نتیجه کار قابل قبول برای من و سایر کسانی بود که ماشین رنگ شده رو میبینن.

البته قطعا اگر مجددا این کار رو انجام بدم کار قویتری انجام خواهم داد.

در حال حاضر در حال تکمیل سیم کشی ماشین هستم و مشکلاتی از قبیل اتصالی و از کار افتادن بخشهای مختلف داشت که شکر خدا همه برطرف شدن و امروز دیگه کارهای نهایی جهت استفاده روزمره از ماشین انجام خواهد شد.

فقط یه مشکل وجود داره و اون هم نصب فنرهای درب صندوق عقبه که چون قبلا سیستم گاز ماشین رو باز کردم مجبور شدم خارجشون کنم و متاسفانه الان به یاد ندارم که چطور نصب میشدن.اگه دوستان بتونن عکسهای واضحی از نحوه قرارگیری فنرهای صندوق در دوطرف قرار بدن و بنده رو راهمایی کنن ممنون میشم.

8. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

من برات چهار عکس از فنرهای صندوق عقب کشیدم اما رابط گوشیم خراب بود و لپتاپ هم بلوتوث نداره

10. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر از توضيحاتي كه داديد.
    من در مورد رنگ روغني تجربه بهتري دارم اما رنگ تينري خير. و اينطور كه از رنگ آميز هاي خودرو شنيدم ( و البته خودم هم به چشم ديدم) اگر رنگ تينري روي روغني زده بشه و يا بلعكس، بعد از مدتي رنگ بصورت لكه لكه درمياد و خيلي ناجور ميشه و به اصطلاح رنگ ميسوزه، مگر اينكه كاملا رنگها و بتونه هاي قبلي پاك شده و بدنه آهن بشه و از نو دوباره رنگ جديد بخوره.
    خشك كن كه توي رنگ تينري ريخته ميشه هم داستانها داره كه اگر مقدارش كم و زياد بشه حسابي كار بهم ميخوره و البته رنگي كه خشك كن توي اون باشه، براي رنگ آميزي سري بعد به درد نميخوره چون بعد از مدتي كه ماند خاصيت خشك كن از بين ميره و رنگ ديگه خشك نميشه و هميشه يك حالت خيس و نرم داره.
    به هر حال همين كه كار را تا اينجا رساندين خيلي خوبه و كلي جلو افتاديد. با تجربه و آزمون و خطا نتيجه بهتري گرفته ميشه.
    رنگ آميزها نرخهاي بسيار بالا و غير منطقي ميگيرن كه اصلا با كيفيت و سطح كار اونها هماهنگي نداره و حتي ديگه روي ماشينهاي مدل جديد هم به خوبي كار نميكنن و براي هر عيب و ايرادي يه بهانه الكي از خودشون در ميارن. من هم فكر ميكنم اگر خودمون كار انجام بديم حتي اگر خراب بشه بازهم ارزش داره و دست خودمون خراب شده و نه اينكه بديم دست يه نفر و كلي پول بگيره و خرابكاري بكنه و در جواب و توضيح اين گند زدنش يك مشت چرت و پرت تحويل بده.

عكسهايي از لولا و فنر صندوق عقب گرفتم كه اميدوارم به درد بخوره، اگر نياز بود بازهم عكس ميگيرم.
    اينها از لولا و فنرهاي سمت چپ صندوق

لولا و فنرهاي سمت راست صندوق

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از شما دوستان .
    عکسهای خوب و واضحی قرار دادید و الان متوجه شدم که قضیه از چه قراره.
    باتری ماشین تعویض شد و یه باتری اتمی 74 امپر براش نصب شد.
    رله بوق ماشین سوخته بود که عوض شد.
    شیشه بالابرها سیم کشی شد و تنتظیم شد.
    قفل مرکزی و دزدگیر نصب شد.
    این هم یک تصویر از سمت شاگرد
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

برای ماشین یه شیشه جلو نو گرفته بودم که با مشقت فراوان تعویضش کردم.
    مشکلی که داشت این بود که خم دوطرف ان در قسمت پایین کمتر از نمونه قبلی و قالب ماشین بود و به همین دلیل برای نصبش خیلی سختی کشیدم.
    این شیشه قبلی که پارس شیشه بود و خیلی میزان و مرتب روی ماشین نصب میشد و کیپ میشد ولی خط و خش زیادی داشت و شبها وقتی نور ماشین مقابل روش میفتاد دید جلو خیلی بد میشد.

این هم شیشه نو که ساخت اصفهان بود و قبلا 35000 تومان گرفته بودمش

این هم ماشین بدون شیشه که نوار دور شیشه رو براش چسبانده بودم.

در پستهای بعدی عکسهای شیشه و زه های نصب شده و نمای جلویی تکمیل شده رو برای دوستان قرار میدم.

14. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود بر دوستان ... آقا من یک سرسیلندر 305 کاپریسی سوپاپ متوسط سالم دارم بهمراه یک کاربراتور دوجی برای فروش با قیمت توافقی ...
    در ضمن خریدار یک کاربراتور روچستر 4 دهنه هم هستم ... کسی پیشنهادی داره؟؟
    شماره هم 09353525707 پوریا

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان

1) کاربرد دنده های L1 و L2 در نوای اتوماتیک چیه؟
    2 ) من بعضی وقتها که میرم دنده های D یا R ماشین بلافاصله یه تکان همراه با صدا میده این طبیعیه یا ...؟
    3) ماشین وقتی در جا روشنه و پام روی گاز نیست صدای موتور نوسان داره و تکان میده.فکر میکنم یک یا چند سیلندرش اشکال دارن. نظر اهل فضل در این مورد چگونه میباشد.لطفا بیان فرمایید.
    Last edited by hamid-r-s; 16-07-2014 at 13:05.

17. این کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    یه بیوک مونتاژ ایران مدل 64 پیدا کردم
    خیلی تمیز و خوش رخه ,طرف میگه موتور تا به الان تعمیر نشده و کمپرس داره
    قیمت هم 10500
    نظرتون راجب ماشین و فنی اش چیه؟
    قیمتش مناسبه یابالاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •