آقا سوال مارو جواب ندادین ! میشه به کسی سفارش داد از دوبی بیاره ؟ sager NP9280
آقا سوال مارو جواب ندادین ! میشه به کسی سفارش داد از دوبی بیاره ؟ sager NP9280
من نمی دونم ولی شما اول باید ببینی ارزشش رو داره یه پولی (که احتمالاً کم هم نیست!) بدی این سیستم رو برات بیارن. تازه اون موقع می خوای گارانتی رو چه کار کنی؟ گارانتی که هیچی اگه خراب شد کی برات درست می کنه وقتی قطعاتش توی ایران نیست و ......
خوب یه جورایی دیوونه بازییم ! خسته شدم از بس با low بازی کردم !
شما یه لپ تاپ گیمینگ پیشنهاد بدین !!
ببین کلاً لپ تاپ های سری گیم توی ایران کمه و به خاطر همین هم پشتیبانیشون ضعیفه. شما اگه می تونی برو سراغ همون کامپیوتر دسکتاپ و یه سیستم درست حسابی ببند. اگر هم می خوای حتماً لپ تاپ باشه Asus یه سری لپ تاپ برای گیمینگ داره که من باهاشون آشنا نیستم. Dell هم XPS 1730 رو برای گیمینگ زده.
xps 1730 , جدیدا تو سایت dell با گرافیک 9800gt sli اومده . قبلا 8800 بود ! قیمتش 2300$
1730 پیدا میشه ؟
ممنون scorpion عزیز
به نظر شما اگه من 70.000 بدم و رم همون 1537 رو ارتقا بدم به 4g بهتر نیست؟ فکر میکنم همون 2m کش واسه pes2010 کافی باشه . نیست ؟
و اینکه ظاهر 1535 با 1537 چه فرقی داره اصلا چرا این دو مدل رو از هم جدا کردن مگه چه فرقی دارن؟
نمی دونم! باید بگردید. ولی زیگورات و دلیران که توی لیستشون نیست ولی شاید بشه باهاشون صحبت کرد بیارن.
اینم یه راهه! شاید هم راه بدی نباشه ولی CPU مدل 1537 2 گیگه ولی Vostro که گفتم، 2.5 گیگه این رو چه کار می کنید؟!
سلام .من hp dv5 1299ee و dell latitude e6500 رو در نظر دارم
لطف کنید اگه چیزه دیگه ای تو این رنج مناسب هست رو معرفی کنید.. من hp dv6 1199 رو هم دیده بودم بد به نظر نمیومد ... اما انگار hp ها مشکل دما دارن . واقعا دارن؟
خلاصه اینکه کدوم از اینا ؟ میخوام تقریبا جای desktop رو هم برام پر کنه . یعنی تایم زیاد روشنه
برای کارای پردازشی . و یکم گیم . تا یه چند سالی ok باشه . وزن مهم نیست ..
اگه lcd بزرگتر هم باشه برام بهتر 16 و 17 که چه بهتر..
اگه لطف کنید چند تا معرفی کنید بهم . قراره یکی این پنجشنبه بره دبی برام یه چیزی بیاره بگید کدوم مناسب تره از دبی
مرسی
شرمنده مورد سئوال من درباره hp dv5 1299 بود. حالا سئوالی که دارم این داغ کردن خیلی خطرناکه. یعنی اگه چند ساعت پشت سر هم با این لپ تاپ بازی سنگین بکنم احتمال اسیب خوردن به دستگاه هست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)