تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 720 از 905 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

این کمپرس گرفتن یعنی چی ؟

کی انجام میده ؟ خودمون یا رادیات ساز ؟
    سلام
    اکثر تعمیرکارها دارن. یه گیچ فشار سنج هست که جای شمع ها بسته میشه و مقدار فشرده شدن هوا هنگام چرخیدن میل لنگ و کار کردن موتور داخل سیلندرها رو اندازه میگیره. ماشین اگه فرار کمپرس (مثلا واشر خراب باشه یا رینگ صعیف باشه و...) داشته باشه این فشار پایینتر از حد مجاز میشه و تعمیرکار با تجربه میتونه عیب رو تشخیص بده

2. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه پراید ۸۳ انژکتور خریدم بی رنگ و ظاهری تمیز اما مشکل روغن ریزی داره.
    دو روز پیش بردم کارواش زیر ماشین رو شستن و دیروز بردم مکانیک نگاه کرد گفت مشکل نشتی از کارتل هست و پیچ کارتل رو درست کرد و گفت واشر کارتل و باید عوض کنم چون دور کارتل هم نشتی داره
    خلاصه کلا کارتل رو پیاده کرد و منو فرستاد واشر ژله ای و چسب مزدا خریدم و تقریبا ۱۰ یا ۱۲ تومن شد و بعد دو ساعت کار سر همش کرد و گفت دیگه به هیچ وجه از کارتل نشتی نمیده و ۳۰ تومن دستمزد گرفت و همین شد. امروز صبح حتی یه قطره روغن زیر کارتل ندیدم.

اما مشکل دیگه ای رو متوجه شدم... تقریبا وسط ماشین و کمی عقب تر از موتور قطره هایی رو دیدم که رو اگزوز هستن و چند قطره هم از شب تا صبح رو آسفالت کوچه ریخته شده بود. به نظر شما این مشکل دیگه چیه؟ ماشین رو تازه خریدم و چون اولین ماشینم هست کمی استرس دارم و حساس و نگرانم. ممنون میشم کمک کنید.
    Last edited by parsmm; 25-12-2015 at 22:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    پژو پارس معمولی مدل 84 چند وقتی فن داخل اتاقش بگیر نگیر داره روشن نمیشه...الان که زمستونه میخوایم اتاق رو گرم کنیم داره اذیت میکنه...بعضی وقتا که ماشین گرم میشه خود به خود درست میشه..بعضی وقتا کلا درست نمیشه تا روز بعدش...معلوم نیست چشه...
    آیا قابل درست شدن هست؟چون شنیدم باید کل داشبورد رو بیارن پایین!! راه آسون تری نداره؟خودم میتونم درستش کنم ندم دست این از خدا بی خبر ها گند بزنن بهش!!!
    ممنون
    من همین مشکلو داشتم رو 405 ی قطعه فلزی ک سیم تنطیم دریچه بهش وصل بود مشکل داشت اون قطعه هم پیدا نمیشه مگه اینکه از رو ی ماشین اوراق برداری این باتری ساز ما ناوارد بود آخرش نتونست درست کنه کل داشبورد هم نیست ولی فرمون اون قسمت ک ضبط و دکمه های فلاشر روش باید برداشته شه اگه مثل من رادیات بخاریت هم سوراخ باشه علاوه کل داشبورد باید پیاده شه ی صبح تا شب کار دار

5. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

405 من هفته ای ی استکان آب کم میکنه هیچ نشانه ای هم مبنی بر خرابی ندار مثلا دود یا لرزش یا ریپ اینقدر کم کردن طبیعیه؟

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

405 من هفته ای ی استکان آب کم میکنه هیچ نشانه ای هم مبنی بر خرابی ندار مثلا دود یا لرزش یا ریپ اینقدر کم کردن طبیعیه؟
    سلام
    نخیر کلا هیچ کم کردن ابی طبیعی نیست.
    خیلی اوقات پیش میاد نشتی ریز وجود داره و اصلا به زمین و خیس کردن جایی نمیرسه و دیده نمیشه و بخار میشه. مخصوصا از ناحیه واتر پمپ و یا شیلنگ ها. باید همه جا به دقت بازدید بشه. صبح قبل از روشن کردن هر جایی که اب رد میشه ور با دست چک کن ببین خیس نباشه. مخصوصا پشت فولی واترپمپ. حتی ممکنه درب رادیاتور مشکل داشته باشه و ماشین که گرم میشه ازش اب بزنه بیرون که براحتی مشخص میشه.
    البته این مشکل از سوختن جزئی واشر سرسیلندر هم میتونه باشه که فعلا چون کمه اثری از لرزش و... نداره. ولی نشتی جئی خیلی احتمالش بیشتره و باید خیلی دقیق چک بشه...

8. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پراید ، سیم گاز ماشین انگار شل شده
    پدال گاز که رها میشه صدای تق میده
    باید سیم گاز عوض بشه ؟
    صدا مربوط اولین قسمتی هست که سیم گاز به موتور متصل میشه که تق تق صدا میده یه قطعه که به یه فنر وصل شده
    راه چاره چیه دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟
    Last edited by hhelenn; 26-12-2015 at 14:51.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم.
    ماشینم سمند xu7 هست. امروز مخزن روغن هیدرولیک ماشین از قسمت شلنگاش شکست.رفتم ی مخزن گرفتم و موقع نصب دیدم آون شیلنگ باریکه شدیدا سفت شده و کلا نشد دیگه جا بزنمش. ی جور سنبلش کردم اومدم تا خونه شلنگ فشار قوی خوب از قدیم داشتم و شلنگ رو جایگزین کردم. تو راه آومدن فرمون هی نرم میشد هی سفت میشد. شلنگ رو ک عوض کردم فرمون کاملا سفت شده. روغن هیدرولیک رو هم فول کردم. لطفا راهنمایی کنید چیکارش کنم. اها مبحث هوا گیری هم در روغن رو باز کردم و 3-4 بار چپ و راست کردم و بستم ولی هیچ فرقی نکرد. باید بیشتر انجام میدادم؟خیلی سفت بود ترسیدم آسیب بزنه به قطعات

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...
    پژو پارس معمولی مدل 84 چند وقتی فن داخل اتاقش بگیر نگیر داره روشن نمیشه...الان که زمستونه میخوایم اتاق رو گرم کنیم داره اذیت میکنه...بعضی وقتا که ماشین گرم میشه خود به خود درست میشه..بعضی وقتا کلا درست نمیشه تا روز بعدش...معلوم نیست چشه...
    آیا قابل درست شدن هست؟چون شنیدم باید کل داشبورد رو بیارن پایین!! راه آسون تری نداره؟خودم میتونم درستش کنم ندم دست این از خدا بی خبر ها گند بزنن بهش!!!
    ممنون
    سلام دآداشم.
    زیر فرمون ی سری رله هست. آون رله زرد رنگ واسه فن بخاری هست خراب شده. اونو عوض کن درست میشه.قیمتی هم نداره. چون میگی قطع و وصل میشه. آگه ی سره شده بود واسه مودول فن بود ک اونم آگه یکم دس به آرچر باشی راحت عوض میکردی خودت.

12. این کاربر از farzin.jm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه پراید ۸۳ انژکتور خریدم بی رنگ و ظاهری تمیز اما مشکل روغن ریزی داره.
    دو روز پیش بردم کارواش زیر ماشین رو شستن و دیروز بردم مکانیک نگاه کرد گفت مشکل نشتی از کارتل هست و پیچ کارتل رو درست کرد و گفت واشر کارتل و باید عوض کنم چون دور کارتل هم نشتی داره
    خلاصه کلا کارتل رو پیاده کرد و منو فرستاد واشر ژله ای و چسب مزدا خریدم و تقریبا ۱۰ یا ۱۲ تومن شد و بعد دو ساعت کار سر همش کرد و گفت دیگه به هیچ وجه از کارتل نشتی نمیده و ۳۰ تومن دستمزد گرفت و همین شد. امروز صبح حتی یه قطره روغن زیر کارتل ندیدم.

اما مشکل دیگه ای رو متوجه شدم... تقریبا وسط ماشین و کمی عقب تر از موتور قطره هایی رو دیدم که رو اگزوز هستن و چند قطره هم از شب تا صبح رو آسفالت کوچه ریخته شده بود. به نظر شما این مشکل دیگه چیه؟ ماشین رو تازه خریدم و چون اولین ماشینم هست کمی استرس دارم و حساس و نگرانم. ممنون میشم کمک کنید.
    احتمالا روی سینی ماشین روغن ریخته بوده و الان داره چیکه میکنه. مهم نیست آگه میخایی مطمین بشی سینی رو هم تمیز کن

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم. ماشینم سمند xu7 هست. امروز مخزن روغن هیدرولیک ماشین از قسمت شلنگاش شکست.رفتم ی مخزن گرفتم و موقع نصب دیدم آون شیلنگ باریکه شدیدا سفت شده و کلا نشد دیگه جا بزنمش. ی جور سنبلش کردم اومدم تا خونه شلنگ فشار قوی خوب از قدیم داشتم و شلنگ رو جایگزین کردم. تو راه آومدن فرمون هی نرم میشد هی سفت میشد. شلنگ رو ک عوض کردم فرمون کاملا سفت شده. روغن هیدرولیک رو هم فول کردم. لطفا راهنمایی کنید چیکارش کنم. اها مبحث هوا گیری هم در روغن رو باز کردم و 3-4 بار چپ و راست کردم و بستم ولی هیچ فرقی نکرد. باید بیشتر انجام میدادم؟خیلی سفت بود ترسیدم آسیب بزنه به قطعات
    تاپیک تعطیل شده یا کسی از این مشکل سر در نمیاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •