بعد از چند بار تلاش درست میشه معمولا
مشکل برمیگیرده بیشتر به اینترنت
سایز عکستون کم باشه همیشه زیر 20 کیلوبایت که سریع جایگذاری بشه
ورژن 11 رو فقط روی ویندوز 7 باید نصب کنی روی سایر ویندوز ها دچار تداخل میشه و گاها اصلا موقع نصب به مشکل میخوره
بعد از چند بار تلاش درست میشه معمولا
مشکل برمیگیرده بیشتر به اینترنت
سایز عکستون کم باشه همیشه زیر 20 کیلوبایت که سریع جایگذاری بشه
ورژن 11 رو فقط روی ویندوز 7 باید نصب کنی روی سایر ویندوز ها دچار تداخل میشه و گاها اصلا موقع نصب به مشکل میخوره
پس سایز عکس هم هست! فک کنم بیشتر سایزش بالای 20 ـه !
ما که با نسخه 11 رو اکسپی به مشکل بر نخوردیمفقط اون هنگش که اونم چند بار پست سرهم سند تو ال بدی اینجوری میشه!
حالا اینم هست که طرف هم عوض کرده ولی من مال قبلیشو میبینم این چشه؟!![]()
ویندوز خودتون رو آپدیت کنید تا پچ های جدید روش نصب بشه
نرم افزار جاوا رو نصب کنید و از آخرین نسخه های فلش پلیر استفاده کنید
از برنامه های کمکی برای ارسال شکلیک به هیچ وجه استفاده نکنید
به ویندوز چه ربطی داره آواتار اون؟!
جاوا که نصبه فک کنم نسخه فلش پلیر آخرین نسخه نیست!
از اون برنامه هم استفاده نمیکنم.
بعدشم تو نسخه 8 موقعی که کسی رو ادد میکردی اسم و فامیلی که نوشته بود رو تو لیست نشون میداد ولی الان تو نسخه 11 آی دیشو نشون میده چرا؟! 11 خودش اینطوریه؟ تنظیمات داره شاید؟
سلام به همه
چرا من نمی تونم ویدئو کال یا ویس کال انجام بدم
هر دو گزینه خاموش هستن وب کم هم نصبه ولی هر دو گزینه ای که گفتم خاموش هستن
چون اون طرف مقابل شما احتمالا امکان درسافت ویس و وبکم رو نداره و یا اینکه شبکه اینترنتی شما پورت های این قسمت یاهو رو محدود کرده ، با وی / پی | ان تست کنید ببینید نتیجه میگیرید
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من یک مشکل دارم لطفا"من را راهنمای بفرمایید پسورد ایملم را میخواهم عوض کنم هر کاری میکنم عوض نمی شه با تشکر از دوستانی که راهنمای می کنند
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان من یک مشکل دارم لطفا"من را راهنمای بفرمایید پسورد ایملم را میخواهم عوض کنم هر کاری میکنم عوض نمی شه با تشکر از دوستانی که راهنمای می کنند
شما یاهو مسنجر رو باز کنید و آید یتون رو با پسورد بزنید وار شدی
حالا برید تو منوی Messenger قسمت My Acount Info اونجا پسوردتون رو تغییر بدید
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز ship storm من پسورد ایمل را هم می خوام عوض کنم اگر راهنمای بفرمایید ممنون میشوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)