ممنون از بابت راهنمائیاتون درباره کپی آپدیت ها! اما آبدیت هایی که از اول تا الان رو انجام دادم چی؟!!!! اونا رو چیکار کنم؟؟!
ممنون از بابت راهنمائیاتون درباره کپی آپدیت ها! اما آبدیت هایی که از اول تا الان رو انجام دادم چی؟!!!! اونا رو چیکار کنم؟؟!
برای ورژن 2010 راه دستی برای کپی اپدیت ها نیست. اما 2009 این امکان بود و اصلا نیاز به اون تنظیمات هم نبود.
اگه 2010 دارید دیگه کاریش نمیشه کرد.
یعنی پس با این احوال اگه وین رو عوض کنم، باید بزارم مجداداً 100 خورده ای مگ، آپدیت رو دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بدون تیک Save اپدیت بزنی 40 مگ کمتره. با تیک 140 مگ. اما خب دفعه بعد دیگه راحتی.
الان دقیقاً متوجه نشدممیشه بیشتر توضیح بدی؟!
![]()
الان که هیچی اما وقتی ویندوز رو عوض کردی قبل از اینکه اولین بار آپدیت کنی توی تنظیمات آپدیت وارد شو. همون صفحه اول یک قسمت هست نوشته save آپدیت اون تیک رو بزن و یک پوشه برای محل جمع آوری انتخاب کن.
سپس اپدیت کن 140 مگ تقریبا برای اولین بار اپدیت میاد اما این پوشه رو همیشه داری و هروقت ونیدوز عوض کردی اپدیت رو می خواستی با خودت هرجا ببری و غیره میتونی این پوشه رو کپی بگیری و اپدیت رو انجام بدی با این پوشه.
اما اگه این کار رو نکنی 30 مگ اپدیت اولیه میاد برات که هیچی دوباره برای دفعه بعد اگه اپدیت خواستی بکنی نمیتونی بک اپ بگیری.
![]()
Last edited by Dr Hannibal; 31-05-2010 at 15:52.
ببخشید من سوالت رو ندیدمنبودم چند وقت پستت گم شده بود.
شما برو توی ستینگ وارد فایروال شو و دوباره اولین ستینگ رو بزن. سپس اون کانکشنی که باهاش سیستم ها شیر هستند رو به کلیک راست کن و به حالت trusted network تغییر بده.
اون IP ها هم اگه داری بد نیست لیست سفید بشه اما فکر نکنم با این کار دیگه لازم بشه.
موفق باشید.
سلام .
1- لایسنس آنتی ویروس ، نسخه 9.0.0.463 به نسخه 9.0.0.736 میخوره یا نه ؟ (لایسنس اوریجینال و خریداری شده به همراه
CDی نسخه 9.0.0.463 که البته با win7 سازگار نیست)
2- بعد از فعالسازی بر روی یک سیستم میشه بعد از یه مدتی مثلا 3 ماه از رو سیستم پاکش کرد و ادامهی مدت اعتبار رو
رو یه سیستم دیگه استفاده کرد ؟
اگه به این سؤالها تو پستهای قبلی جواب داده شده معذرت میخوام . (خوندن یا حتی جستجو تو 721 صفحه کار مشکلیه)
سلام کسی میدونه چرا کسپرسکای دو روزه فایلهای آپدیت جدید نمی گذاره؟؟
دو روزه هروقت آپدیت می کنم این پیغام میاد.... (تاریخ آپدیت دقیقا مال دو روز پیش هست امروز 3 june است)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)