در پست زیر پاسخ دادم
تغییر مکان خط جداکننده پاورقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست زیر پاسخ دادم
تغییر مکان خط جداکننده پاورقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
بنظرم سوال را بد مطرح کردم.
از اینکه جواب دادید ممنون.
مشکل با راهنمایی mafaman2003 حل شد![]()
وقتی صفحه ورد شماره گذاری شده باشه و توی print preview هم شماره ها را می بینی، ولی موقع پرینت
شماره ها نمی افته، کدام قسمت را باید تنظیم کرد ؟
سلام دوستان.یه فایل ورد دارم که خیلی جالبه وقتی یه کلمه تایپ میکنین و Enter میکنین نوشته تایپ شده میره بالاتر و کرسر شما همون جای قبلی میمونه و هر چی این عمل تکرار بشه فاصله خطها کمتر میشن.چطوری اینطوری شده؟
اگه فایل رو هم خواستین این فایل هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
مشکل من با فارسی کردن شماره صفحه ها توی word 2007 هستش.
سوال:
من می خوام فقط شماره صفحه ها (Page Numbers) فارسی باشه و اعداد توی متن هم
هر وقت صفحه کلید در حالت انگلیسی بود عدد انگلیسی تایپ بشه و هر وقت صفحه کلید
حالت فارسی بود عدد فارسی تایپ بشه.
تنظیمات زیر رو انجام دادم ولی فایده ای نداشت:
ممنونم.
چجوری میشه کاری کرد که ابتدای هر پاراگراف مثلا یک سانت جلوتر بره؟
من چند تا سربرگ هست که همیشه در نوشتن نامه ها باید با توجه به اونا توی ورد محیط رو تنظیم کنم قبلا اومدم برا هر کدوم یه نامه رو تنظیم کردم و هر دفعه نامه قبلی رو باز میکنم و دوباره توی همون تایپ میکنم ایا میشه این تنظیمات رو به صورت قالب توی ورد داشته باشیم مثلا یه نامه A5 که میخوام بنویسم با توجه به سربرگ A5 که دارم تنظیمات رو اعمال کنم و دفعات بعد به جای استفاده از فایل های قبلی بشه از قالب که داخل ورد سیو کردیم ویه اسم براش گزاشتیم استفاده کنیم؟
بعضی مواقع هست با خود ورد سربرگ رو هم درست میکنن(به صورت سایه و سفید) و به جای گزاشتن سربرگ یه کاغذ سفید میزارن ایا کسی نمونه اینجوری سراغ داره بزاره من خودم اون رو با توجه به شرکت خودمون تغییر بدم؟ خودم از صفر بلد نیستم!
و در اخر در هدر سربرگ یه قسمتی هست که برا تاریخ و شماره و پیوست هست من هر کاری میکنم در هنگام تنظیم نمیتونم تنظیم کنم تاریخ دقیقا رویبری کلمه تاریخ در سربرگ بیفته بهترین کار برا تنظیم این موارد توی هدرچی هست؟ یه جا دیده بودم یه ایکن مستطیلی هست که راحت بدون هیچ محدودیتی بالا و پایین میشه ایا کسی میتونه چطوری هست یا هر روشی که بشه درست کرد
با تشکر
برای یک پاراگراف خاص:
پاراگرافی که می خوای سطر اولش فرورفته باشه را انتخاب می کنی و راست کلیک می کنی و گزینه پاراگراف را انتخاب و مانند کادر قرمز زیر تنظیم میکنی.
![]()
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
جهت اطلاع دوستان :
زمانی که شماره گذاری در ورژن 2003 انجام شده باشد و با 2007 باز کنید، این مشکل دیده می شود
که برای رفع آن باید شماره صفحات پاک و مجددا شماره گذاری گردد.
Last edited by drim_w3; 17-02-2012 at 13:24.
دوستان یه سوال داشتم:
توی اونجا که کادر می زاریم برای صفحه قسمتی هست به نام horizontal line توی بعضی کامپیوتر ها کادر های خاص و خوشکل هست.
اما برای من نداره.چه کار باید انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)