دوستان یکی فقط بهم بگه الان ایران خودرو ثبت نام داره تا قبل عید یا نه ثبت نام کنه قبل عید میده یا نه همین یکی اینو ساده جوابشو بده اگه میدونه تشکر .
دوستان یکی فقط بهم بگه الان ایران خودرو ثبت نام داره تا قبل عید یا نه ثبت نام کنه قبل عید میده یا نه همین یکی اینو ساده جوابشو بده اگه میدونه تشکر .
اینجا برا دی زده بهمنو نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط بهمن که هنوز اعلام نشده اما تحویل خودرو در شرایط پیش فروش حداق برای فروردین 91 هست و قبل از عید تحویل نمیدن.
در مورد 207 هم باید بگم که باید توان مالیشو داشته باشد تا از پس بعضی از هزینه هاش بربیاید چون 207 چراغ های گرونی داره و بعضی قطعات دیگش هم گرونه.
دوست عزیز روی حرفای ایرانخودرو اصلا نمیشه حساب کرد . مثلا به فرض زده 20 روزه یدفه دیدی شد 40 روز
حالااومدیم خوش شانس بودی سر موقع اومد .خود پلاک, کارت ماشین , کارت سوخت ,سند وکارت طلایی خودش واسه خودش نوبریه.
به نطر من اگه واقعا میخوای تیپ 5 بگیری با این شرایطی که دوستان میگن تو شرایط فروش هم نیست همون از یه نمایشگاه یه صفری بخری بهتره.
تیپ 3 نسب به 5 فقط از لحاظ دیسکی بودن ترمز عقب پایین تره اما موتور این دو خودرو زمین تا اسمون فرق میکنه.
موتور 1400 8 سوپاپ تیپ 3 و موتور 1600 16 سوپاپ تیپ 5 که خیلی قدرتمند تر و پر شتاب تر از تیپ 3 هست.
اما اگه همه چیز رو با هم می خوای 206 sd v8 رو انتخاب کن که خودروی خیلی عالیی هست.
وی 8 تمامی امکانات تیپ 5 رو حفظ کرده و به امکاناتش خنک کننده دیسک جلو هم اضافه شده و هم نرم تره و هم تعادل بهتری داره.(اینو خودم با 2-3 تا تیپ 5 و وی 8 که سوار شده بودم مقایسه کردم و واقعا وی 8 خیلی نرمه.)
این که میگن 10% قیمت ماشین های خارجی میاد پایین درسته؟ هم برای وارداتی ها و هم برای شرکتی ها؟
قیمت ها در ایران جز این که بالا میره مطمئن باش پایین نمیاد
قیمت خودروهای خارجی روزانه در نوسان هست.
شاید امروز ارزونتر باشه فردا گرون تر و پس فردا ارزون تر.
اصلا ثباتی نداره و نمیشه گفت برای طولانی مدت قیمت ها به طور ثابت گرون میشن یا ارزون.
تو روزنامه نوشته بود که نمی دونم چه کسی گفته بود چون قیمت ارز تک نرخی شده برای واردات و پایین اومده پس قیمت ها هم باید بیاد پایین
فرض کنید بخوایم یه 206 تیپ 2 یا یه تندر 90 فول بخریم.
تفاوت قیمت فروش نقدی (تحویل فوری) و تحویل مثلا اردیبهشت یا تیر 91 چقدر هست؟
منظورم اینه که فروش اقساطی در مجموع ارزون تر درمیاد یا گرونتر؟ مگر روی اقساط سود نمی زنن و بنابراین ما باید پول بیشتری از فروش نقدی اش بدیم؟
من الان پول نقد دارم. از نظر قیمت نهایی فروش فوری بهتره یا اقساطی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)