من قرار نیست روشی برای کسی بگم چون نمی خوام از دست بدم این امتیازی که دارمو
شما میتونی عزیزه من باور بکنی یا نه تاثیری در دانلود شبانه رایگانم نداره یا ماهی 12 هزارتومنی که به شاتل میدم
من قرار نیست روشی برای کسی بگم چون نمی خوام از دست بدم این امتیازی که دارمو
شما میتونی عزیزه من باور بکنی یا نه تاثیری در دانلود شبانه رایگانم نداره یا ماهی 12 هزارتومنی که به شاتل میدم
حدس میزدم همینو بگی ، چون هیچ روشی در کار نیست و اگرم که دانلودت زیاده ، به دو دلیله :
1- در شهر کوچک یا خلوتی هستی و شاتل زیاد در اون شهر نظارت نداره و سرور داخلیتو خیلی کم محدود میکنن ( همانطور که چند نفر دیگه هم بودن )
2- احتمالا آشنایی ، دوستی چیزی در شاتل داری و از اون طریق مشکلی واست ایجاد نمیشه!!
پس از این به بعد هی نیا تو هر تاپیک بگو که من فلان میکنم و ببینید چقد دانلود دارم و بیاید از شاتل بگیرید و راحت دانلود کنید و این حرفا....
نه من برای یکی از دوستان گرفتم و دقیقا همین سرعت را میده هیچ محدودیتی هم نداره
البته من اصفهان گرفتم نمی دونم بقیه شهر ها پیشگامان چطور هست ...
من هیچ وقت نگفتم بیان از شاتل بگیرین به یه دوستمون گفتم به شما خیلی داره ظلم میشه شما خیلی زیاد دارین میدین در ماه برای یه مقدار گیگ ناقابل
من همه جا میگردم به کسی هم فک نکنم مربوط باشه من کچا میتونم بیام یا نیام
شهر کوچیک بله نسبت به تهران ولی یک میلیون نفر نمیدونم کوچیکه یا نه
خدا به ما آشنا ندادش دوستم ندارم اگه داشتم که می گفتم دان استریممو ببره بالا تا بیشتر بکشم ازشون عزیزم
شما هم انقد بد صحبت نکنید وقتی از قصد بقیه با خبر نیستین
ممنون دوست من
دوستان که میخوان از فن آوا برن سرویس های حجمی آسیاتک با شبانه رایگان هم خوب هستند
مثلا سرویس 2 مگ با 10 گیگ حجم آسیاتک که شبانه رایگان از 2 تا 8 صبح داره و سرعت شبانه
روی 120 هست و هیچ محدودیتی هم نداره که شبانه محدود بشید هر شب از ساعت 2 تا 8 صبح
سرعت فیکس روی 120 هست و روزانه هم سرعت 1 مگ هست
کلا من خودم که از فن آوا می خواستم برم خیلی تحقیق کردم و غیر از همین سرویس بالا
که گفتم هیچ انتخابی ذیگه نیست
دور شاتل و پارس آنلاین و صبانت هم خط بکشید چون اصلا شبانه رایگان ندارند
و دایم توی کار محدود کردن هستند و حقه بازتر از فن آوا هستند ....
منو امروز با 700 مگ مجموع دانلود و وبگردی محدود کردن. رسما هر کاری دلشون بخواد دارن می کن.قزوین. 1 مگ مثلا نامحدود!!!
تایید میشه
متاسفانه این شرکت دزد به اون جدول خودش هم عمل نمیکنه
من امروز 30 اردیبهشت فقط 1100 مگ دانلود کردم و محدود شدم ، سرویس 1 مگ نامحدود بی یو مگه قرار نبود 1.5 گیگ باشه ! ؟
یعنی برای 30 گیگ در ماه میخان 70 تومن بگیرن !
من تازه فهمدم اینا هر گیگ رو 2000 تومان بر اساس جدول تعرفه گیگ اضافه محاسبه میکنن که میشه 60000 تومان
من نمیدونم اینا پیش خودشون چی فکر کردن ما این پولارو از سر راه آوردیم !
من موندم کی قضیه محدود شدن رو بیان کرد !!!
آخه چرا از خودتون حرف در میارید که بقیه هم اشتباه کنند
اتفاقا من توی این چند روز سرعتم بهتره شده ! محدود که هیچی تازه آزاد تر کردن
------------------------------
و اون دوستمون که درباره شاتل میگه
عزیز من شاتل فقط توی چند تا استان باگ داره
اونم نه هر استانی ولی برای همه اینجوری نیست
مثلا تهران نیست
شاتل به نظر یکی از بهترین سیستم های محدود کننده رو داره اتفاقا
Last edited by shayan0o21; 20-05-2015 at 03:55.
دوست عزیز کافیه یکبار مودمتو خاموش و روشن کنی اونوقت متوجه میشی که دروغ نیست البته پیشنهاد میکنم که نکنی چون اگه بکنی تو چنگ سیستم اکانتینگ میفتی
امروز شبانه ۱ مگ محدود چقدر بوده سرعتش دوستان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)