بچه ها من یه سوال دارم درباره این بزرگنماییهایی که میگید سونی میکنه
من که کلا دنبال اینجور چیزا نمیرم مثل شماها و زیاد خبر نمیگیرم به جز اینکه یه گیم اسپت برم ببینم چی میخواد جدید بیاد
درباره پلی 2 رو هم باز اغراقش رو نمیدونم اما توی زمان خودش معرکه بود و با بازیای کامپیوتر رقابت داشت تا وقتی دیگه گرافیک رفت بالا و کم آورد خوب همه ی کنسول ها همینن
درباره بازیای انحصاریش چرا میگید بزرگنمایی؟
یعنی شما از بازیای انحصاریش بیشتر از اینا توقع داشتید؟من همشو نمیگما خوب مسلمه تک تک بازیای انحصاریش به دل آدم نمیشینه اما مثلا God Of War 3 چه چیزی کم داشت؟داستان؟گرافیک؟صداگذا ری؟واقعا خوب ایرادش چی بود؟حالا این شرکت حق نداره برا این بازی که میخواست بیاد به قول شما بزرگ نمایی کنه؟
یا بازی MGS4 مگه چه چیزی کم داشت که یکی از دوستان میگه اون چیزی که باید میشد نشد؟مثلا چی باید میشد؟
یا بازی Heavy Rain اصلا کسی میتونه در موردش صحبت کنه؟بازیی که انگار یه فیلم دارن میسازن شما کارگردانشی هر جور بخوای فیلمو تموم میکنی با اون داستان حیرت انگیز.چه چیزی کم داشت از یک بازییه ناب؟حالا سونی وقتی میخواد این بازیا رو که انحصاری هست عرضه کنه نباید بزرگنمایی کنه؟اصلا احتیاجیم به این کار نیستا خود این بازیا به قدر کافی توی دنیا و ایران و هر جا که بگی بزرگ هستن.اما خوب قبل از اینکه بیاد هم سونی باید به فکر فروشش باشه و از بازیش تعریف کنه البته نه به دروغ.که تا حالا به دروغ هم تبلیغ بازیش رو نکرده بازیایی که مثال زدم همه ناب و دسته یک بودن حالا اگه دموشون گرافیکی تر بوده به قول یکی از دوستان این زرنگیه تبلیغ کناشونه که دمو رو زیبا زدن ولی بازیم کم نداره
.gif)
راستی اینو هم که احتمالا همه خوندین
Starhawk انحصاریه PS3 تایید شد
نظرتون چیه؟