تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 720 از 1219 اولاول ... 220620670710716717718719720721722723724730770820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,191 به 7,200 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    کجا میتونم درموردش بیشتر بخونم..........؟

ویرایش:
    از اونجای که سوال پرسیدن عیب نیست حتی خیلی چرت:
    هارد اکستارنال با هارد خود دستگاه چه فرقی داره؟؟؟؟

هارد خود PS3 و هارد اکسترنال همشون همون هارد Laptop هستند. فرقی هم با هم به اون صورت ندارند. ممکن هست تو سرعت چرخش و Read و Write متفاوت باشند. حتی با هم قابل تعویض هم هستند. کافیه قاب هارد اکسترنال رو باز کنید و هارد داخلش رو با هارد PS3 تعویض کنید ( البته همه اطلاعاتتون از بین میره )

سلام. اقا این نرم افزاررو توضیح میدین یکم؟ عین همن؟ میتونم هردوتارو داشته باشم؟ ممنون
    این نرم افزار رو میتونید کنار همه نرم افزار های دیگه نصب کنید و از همشون هم میتونید به دلخواه استفاده کنید. ولی حسنی که این داره اینه که فایلهای بزرگ رو تو هارد PS3 میاد Cache می کنه و بقیه فایلهای بازیو از همون اکسترنال میخونه. هیچ مشکلی هم تو بازی نداره و با سرعت عالی اجرا میشن همشون.

بچه ها من یه سوال دارم درباره این بزرگنماییهایی که میگید سونی میکنه
    من که کلا دنبال اینجور چیزا نمیرم مثل شماها و زیاد خبر نمیگیرم به جز اینکه یه گیم اسپت برم ببینم چی میخواد جدید بیاد
    درباره پلی 2 رو هم باز اغراقش رو نمیدونم اما توی زمان خودش معرکه بود و با بازیای کامپیوتر رقابت داشت تا وقتی دیگه گرافیک رفت بالا و کم آورد خوب همه ی کنسول ها همینن
    درباره بازیای انحصاریش چرا میگید بزرگنمایی؟
    یعنی شما از بازیای انحصاریش بیشتر از اینا توقع داشتید؟من همشو نمیگما خوب مسلمه تک تک بازیای انحصاریش به دل آدم نمیشینه اما مثلا God Of War 3 چه چیزی کم داشت؟داستان؟گرافیک؟صداگذا ری؟واقعا خوب ایرادش چی بود؟حالا این شرکت حق نداره برا این بازی که میخواست بیاد به قول شما بزرگ نمایی کنه؟
    یا بازی MGS4 مگه چه چیزی کم داشت که یکی از دوستان میگه اون چیزی که باید میشد نشد؟مثلا چی باید میشد؟
    یا بازی Heavy Rain اصلا کسی میتونه در موردش صحبت کنه؟بازیی که انگار یه فیلم دارن میسازن شما کارگردانشی هر جور بخوای فیلمو تموم میکنی با اون داستان حیرت انگیز.چه چیزی کم داشت از یک بازییه ناب؟حالا سونی وقتی میخواد این بازیا رو که انحصاری هست عرضه کنه نباید بزرگنمایی کنه؟اصلا احتیاجیم به این کار نیستا خود این بازیا به قدر کافی توی دنیا و ایران و هر جا که بگی بزرگ هستن.اما خوب قبل از اینکه بیاد هم سونی باید به فکر فروشش باشه و از بازیش تعریف کنه البته نه به دروغ.که تا حالا به دروغ هم تبلیغ بازیش رو نکرده بازیایی که مثال زدم همه ناب و دسته یک بودن حالا اگه دموشون گرافیکی تر بوده به قول یکی از دوستان این زرنگیه تبلیغ کناشونه که دمو رو زیبا زدن ولی بازیم کم نداره
    راستی اینو هم که احتمالا همه خوندین
    Starhawk انحصاریه PS3 تایید شد
    نظرتون چیه؟
    فن !!!
    Last edited by sony_W810i; 22-05-2011 at 07:42.

2. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    ببخشید دوستان LA Noir رو میشه الان بازی کرد؟
    یه چند هفته ای هست سرم شلوغه خبر ندارم چی به چی شده.

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

هارد خود PS3 و هارد اکسترنال همشون همون هارد Laptop هستند. فرقی هم با هم به اون صورت ندارند. ممکن هست تو سرعت چرخش و Read و Write متفاوت باشند. حتی با هم قابل تعویض هم هستند. کافیه قاب هارد اکسترنال رو باز کنید و هارد داخلش رو با هارد PS3 تعویض کنید ( البته همه اطلاعاتتون از بین میره )
    ممنون دوست عزیز
    هارد اکسترنال باید داشته باشم؟؟؟؟؟؟ اگه اینطوریه پس هارد خود دستگاه که میخوام 320 بگیرم به چه دردی میخوره؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم درباره این بزرگنماییهایی که میگید سونی میکنه
    من که کلا دنبال اینجور چیزا نمیرم مثل شماها و زیاد خبر نمیگیرم به جز اینکه یه گیم اسپت برم ببینم چی میخواد جدید بیاد
    درباره پلی 2 رو هم باز اغراقش رو نمیدونم اما توی زمان خودش معرکه بود و با بازیای کامپیوتر رقابت داشت تا وقتی دیگه گرافیک رفت بالا و کم آورد خوب همه ی کنسول ها همینن
    درباره بازیای انحصاریش چرا میگید بزرگنمایی؟
    یعنی شما از بازیای انحصاریش بیشتر از اینا توقع داشتید؟من همشو نمیگما خوب مسلمه تک تک بازیای انحصاریش به دل آدم نمیشینه اما مثلا God Of War 3 چه چیزی کم داشت؟داستان؟گرافیک؟صداگذا ری؟واقعا خوب ایرادش چی بود؟حالا این شرکت حق نداره برا این بازی که میخواست بیاد به قول شما بزرگ نمایی کنه؟
    یا بازی MGS4 مگه چه چیزی کم داشت که یکی از دوستان میگه اون چیزی که باید میشد نشد؟مثلا چی باید میشد؟
    یا بازی Heavy Rain اصلا کسی میتونه در موردش صحبت کنه؟بازیی که انگار یه فیلم دارن میسازن شما کارگردانشی هر جور بخوای فیلمو تموم میکنی با اون داستان حیرت انگیز.چه چیزی کم داشت از یک بازییه ناب؟حالا سونی وقتی میخواد این بازیا رو که انحصاری هست عرضه کنه نباید بزرگنمایی کنه؟اصلا احتیاجیم به این کار نیستا خود این بازیا به قدر کافی توی دنیا و ایران و هر جا که بگی بزرگ هستن.اما خوب قبل از اینکه بیاد هم سونی باید به فکر فروشش باشه و از بازیش تعریف کنه البته نه به دروغ.که تا حالا به دروغ هم تبلیغ بازیش رو نکرده بازیایی که مثال زدم همه ناب و دسته یک بودن حالا اگه دموشون گرافیکی تر بوده به قول یکی از دوستان این زرنگیه تبلیغ کناشونه که دمو رو زیبا زدن ولی بازیم کم نداره
    راستی اینو هم که احتمالا همه خوندین
    Starhawk انحصاریه PS3 تایید شد
    نظرتون چیه؟
    ببینید دوست من در مورد PS2 که خوب من نکته ای رو نگفتم و سعید گفت و خوب پاسخش بمونه برای خودش!

اما یه نکته ای رو در مورد خود کنسول ها بگم که هیچ گاه کنسول ها در حد و اندازه های قوی ترین PC زمان خودشون نیستن! و از نظر قدرت فاصله نسبتا زیادی در هنگام عرضه با High End PC های اون زمان دارن! این یه نکته!

اما بزرگ نمایی!

دوست من شما برین و دموی بازی KillZone2 رو تو همایش E3 سال 2005 ببینید بعد متوجه میشین که منظور از بزرگ نمایی که ما میگیم چیه. البته این اسمش دروغ هست و بزرگ نمایی نیست!

اما بحث من اینجا نیست بحث من سر موضوعی هست که اکثر همه گیمرها اونا بزرگ نمایی میدونن و اون هم تعریف افراطی از یک بازی !!

که مثالش هم زدم در مورد بازی های انحصاری سونی که سازنده هاش میگن روی هیچ کنسولی به جز PS3 اجرا نمیشد! و مثلا از فلان درصد قدرت کنسول برای ساخت فلان بازی استفاده شده!!

برای مثال سازنده های KZ 3 اول میان میگن که ما از 100 درصد قدرت PS3 در ساخت KZ3 میخوایم استفاده کنیم! ولی بعد که بازی عرضه میشه و خوب فروش میره میان میگن نه! ما باز هم نتونستیم از 100 درصد قدرتش استفاده کنیم! خوب این یعنی چی!؟

آخه اینا اسمش تبلیغه !!؟
    شما تبلیغات بازی های بزرگی مثل COD یا BF یا ... رو ببینید تا متوجه بشین اونا تبلیغ میکنن یا سازندگان بازی های انحصاری PS3 !!

همین چند وقت پیش هم خبر بود که برای تبلیغ BF3 قرار 100 ملیون دلار هزینه کنن!!

حالا شما بگین آیا این تبلیغه یا اونی که برای جلب توجه بازیش و فروش بیشترش میاد کنسول رقیب رو با حرف های عجیبش زیر سوال میبره!!؟

این جور تکنیک ها برای فروش بیشتر اسمش بزرگ نمایی هست دوست من نه تبلیغ!

اگه شما میگید که اینها بازی های بزرگی هستن پس دیگه چه نیازی به این حرفهاست!!؟

من همیشه گفتم که بازی های انحصاری PS3 اکثرش فوق العادس و واقعا ارزش داره که به خاطر هر کدومش آدم یه PS3 بخره!

بنده هم نه فن هستم و کولر هستم و نه چیزه دیگه ای!! بار ها هم توی تاپیک X360 انتقاد اون کنسول رو کردم! چون کلا آدم واقع گرا هستم!
    ولی خوب طرف دیگر ماجرا را هم باید در نظر داشت!

6. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

* شما از PS3 راضی هستید ؟
    مثل این که راضی نیستید ؟!؟! این ماجرای E-boot و اجرا نشدن بازی ها چیه ؟
    * یه مسئله ی دیگه این که برای استفاده از PSN باید حداقل سرعت چقدر باشه ؟
    * یکی دیگه این که به نظرتون بعد از این که تو تابستون قیمت ها بالا رفت کی دوباره میاد سر جاش ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

* شما از PS3 راضی هستید ؟
    مثل این که راضی نیستید ؟!؟! این ماجرای E-boot و اجرا نشدن بازی ها چیه ؟
    * یه مسئله ی دیگه این که برای استفاده از PSN باید حداقل سرعت چقدر باشه ؟
    * یکی دیگه این که به نظرتون بعد از این که تو تابستون قیمت ها بالا رفت کی دوباره میاد سر جاش ؟
    مگه میشه از این کنسول ناراضی بود
    بازیهاش همه درجه یک خود کنسول درجه یک ، شیک خوش استیل
    برا انلاینش هم 128 داشته باشی کفایت میکنه قیمت ها هم هیچ وقت معلوم نمیکنه

9. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

11

مگه میشه از این کنسول ناراضی بود
    بازیهاش همه درجه یک خود کنسول درجه یک ، شیک خوش استیل
    برا انلاینش هم 128 داشته باشی کفایت میکنه قیمت ها هم هیچ وقت معلوم نمیکنه
    ببخشید یه چیز دیگه »
    حک کردن PS3 کار پر درد سریه ؟ ریسک داره ؟ اتفاقی نمی افته خودم حک کنم ؟ یا نه 20 تومن بدم بیرن حک کنن ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ببخشید یه چیز دیگه »
    حک کردن PS3 کار پر درد سریه ؟ ریسک داره ؟ اتفاقی نمی افته خودم حک کنم ؟ یا نه 20 تومن بدم بیرن حک کنن ؟
    من خودم مخالف این امر هستم برا همین هیچ وقت حک نکردم
    ولی از دوستان دیدم که این کارو کردن دردسر زیادی نداره و توصیه میکن که بدی 20 تومن بیرون برات حک کنن تا خودت حک کنی

12. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببخشید یه چیز دیگه »
    حک کردن PS3 کار پر درد سریه ؟ ریسک داره ؟ اتفاقی نمی افته خودم حک کنم ؟
    نه خیلی کاره راحتیه!!

اصلا هم ضرر نداره!

یا نه 20 تومن بدم بیرن حک کنن ؟
    20 تومن!!!؟

نه بابا پولا بزارین تنگ جیبتون و خودتون ه کش کنید بره!

ه ک X360 هم که باید در کنسول باز بشه هم 20 تومن نیست و 8 تومنه بعد اونوقت ه ک PS3 اینقدره!!؟

واقعا از دست این کاسب جماعت آدم میمونه چی بگه!!

14. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

پس ما هم یه ps3 بگیریم تا اسلیم x360 0225 ه ک شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •